Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty jsi jako její komorník,že jí určuješ,které šaty si má vzít na sebe ??? Asi budeš úchyl, protože já tedy u holky nikdy ani tak neposuzoval, jaké má šaty, ale odhadoval, co asi by mohlo být pod nimi. Ono šaty zahalují, aby napovídaly, jenže vykládat to teploušovi nemá smysl....
  • Máš mdlý rozum, plky blba samozřejmě pozná hned každý, Pišto Žigo! *15* *2* *15*
  • byl ozraly jak zákon kaze. no a co. jsou to vsivaci jeden jako druhy. cest slavne české republice ! mate co jste chteli. priste si to s téma klicema rozmyslete, vsivaci ...
  • Dobry den Justicia,jinak doma vsichni zdravi?Kdy vas matka privedla na svet,ze mate tak perfektni "prehled" o vlade Letiste?To jsme dopadli ,kdyz kde jaky soplak siri bludy a povazuje se fundovanou osobu v tomto smeru.Je videt ,ze jste nebyl krmen chytrou,ovtipne kasi nemluve.kdyby jste byl muj potomek,pak vas bude povazovat za "pitomka".Fackovat kazdy den az do zmoudreni.jen tezka debilita by byla omluvou prestat s vychovou. *10*
  • Zato ty piješ jenom pramenitou vodu, že ??? Ale podle vyjadřování do ní přímícháváš trošičku etanolu pro povzbuzení mysli, jinak by nic nevyplodil - asi tak 90 % etanolu a10 % té vody,že ??? No a pak vidíš hned 50 Zemanů vedle sebe a všichni jsou ožralí,protože se kývají ze strany na stranu, ,jak to s tebou cloumá....
  • na hadr huso s vyraženým mozkem
  • Je to hrůza že knížepán chrápe za drahé peníze. Kalousek neustále tvrdí že nemáme
    na utrácení. Tímto vás teda žádám o okamžité odvolání knížete. Jistě si náš stát
    nemůže dopřávat luxus platit někoho kdo v práci chrápe a pokud je náhodou vzhůru
    tak plácá hlouposti a schvaluje asociální zákony. *1* *1* *1* *1* *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=CgCyyoYRWMU
  • Nebuď sprostý ty hloupý bambulo, nikomu nenadávej když máš rozum jako devítiletý kluk, už tady otravuješ několik let a nic rozumného s tebe nevypadlo, kapišto??
  • No zato tady píše elita národa za kterou se musí stydět už i kojenec.......
  • Vaše žena nemá jméno?Já bych s Vámi za takové oslovení vyrazila dveře a to všechny včetně venkovních......
  • No fajn, v podstatě to popisuješ správně, ale Zemanův postoj k okolí je vším možným, jenom ne nadhledem a humorem. Spíš bych řekl arogance, sebestřednost, povýšenost atd, a to jmenuji ty lepší z jeho vlastností.
  • např.reakce Klause na gumové kuličky,reakce Němcové a Nečase na tiskovce,když je vypíchla topka z radnice a takových příběhů by se našlo.Ale vzít to všechno z nadhledem a humorem to umí málokdo,hlavně když proti němu jde tisk,televize i někteří politici a to jak z leva tak z prava.Zeman nemá a nebude to mít jednoduché po celé volební období,protože tady slovo slušnost,uznání a tolerance je málem hanlivý výraz......
  • To falešný point: Vždyť neumíš ani napsat souvislou větu bez pravopisných chyb. Nejsi taky již zhulenej a zbořenej z chlastu jako Milouš?. Asi ano podle tvého slovního projevu je to více než zřejmé... *3* *1* *1* PS: Stejně každý pozná rozdíl mezi pravým a falešným pointem, tak to máš marný, vyhulenče. *3* *1* Dej si radši práska, stejně píšeš chujoviny a bludy, ty rudej blbe...
  • Když první, tak asi první. Kdyby byl prezidentem můj nebožtík, byla bych tak asi šedesátá dáma. A pak ti králíci. Nevím, jak bychom určili toho prvního. Kdo by byl první, pokud prezident byl gay? Ten první, nebo ten současný? V této souvislosti mě ještě napadá první menses, ale to už *1* *1* *1*
  • Jani, to je podle tebe důkaz smyslu pro humor? Sama jsi mě tedy touto konstrukcí pobavila. BTW - co by mělo být tím "atentátem" a "pučem"?
  • To jana2: Jak můžeš u Zemanovic rodinky mluvit o inteligenci a dokonce o inteligentním humoru? To myslíš ty trapné bonmoty, kterými nás " obšťasňuje " již přes 20 let a nebo jeho "virózy u korunovačních klenotů"?. Z těchto příhod přímo inteligence stříká na dálku.. *1* *1* *1* *3* *3* PS: A humor hospodských povalečů se Ti také evidentně líbí... *3* *1* *1*
  • Už jenom z toho,že nenastoupí před televizní kamery a hystericky nevykřikuje,že je to atentát a puč na jeho osobu.....
    Vy ten inteligenční rozdíl nevnímáte?
  • na hadr huso.
  • jsem si nějak nevšim. U Šípa i jinde to bylo trapný, a o taťkovi radši nemluvit. Hradní PR poradce je teda dost slabej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit