Přejít na výpis diskuzí
Dcera Zemanová u Šípa prozradila: Táta se u vtipů s virózou dobře bavil
1.6.2013 | red
143 příspěvků
-
Kolik asi bere mladá za roznožku?
-
Jo venca to byl borec, ten vypil za tři a ještě šel dopředu! *14* *14*
-
Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbem, ale bohužel ji nemáš!., *12* *12*
-
Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbem, ale bohužel ji nemáš! *12* *12* *3*
-
Až vychcípají všichni rudí teroristé, nebude válek, nebude hladu!
-
Aby to vypadalo na nějakou radku naseká tam ten blb několik chyb a má nás za blby, je to opravdový K R E T E N .a prase.. *12* *12* *12*
-
Dělají to spolu!
-
Zeman je můj president... *14* *14* *14*
-
Žádná radka neexistuje je to zase nick pitomého blba Pišty.!! *1* *1*
-
Ty jsi slepice? Že se nestydíš tady něco psát!!
-
Pan Zeman se opet dostava do stavu posledni faze sveho premierovani, kdy se slusny clovek musel obavat, cim zase nasi vlast zostudi. *1*
-
Ti dva co byli před ním byli jen loutky v rukou cizího kapitálu, prezidenti to nebyli!
-
To myslíš toho Havla jo, tak ten se mi nelíbil vůbec!
-
Do očí bys mu to vagabunde neřekl, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce,., *2* *15* *12*
-
Kléma Gottwaldů se ti určitě líbil nejvíc co, rudý proletáři?
-
Je to milá hezká a inteligentní holka, držím jí palec!! *14*
-
Jo Venca to byl borec, ten vypil za tři a ještě šel dopředu, ti druzí krok vpřed a dva vzad, než upadli. *14*
-
To Justicia: tady jsem. Každý normální člověk jistě pozná co jsem napsal já a co zloděj *1*
Ten ubohý soudruh s StBáckými manýry co mi krade nick mě baví, i když bych ho spíš měl litovat. Ono je mu smutno a chtěl by se bavit, ale neumí to. Jeho mozeček je zničený fetováním marx-leninismu. *9*
Souhlasím, že ožrala nepatří na hrad. Tam by měla být osobnost vyjadřující kontinuitu a návaznost na slavnou tradici Regni Bohemiase. T., G,. Masaryk se asi obrací v hrobě jak hluboko jsme klesli. -
Do očí bys mu to vagabunde neřek, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce,. *2* *15* *12*
-
Zeman byl jediná dobrá volba, zatím nejlepší president po Husákovi. *14* *14* *14*