Přejít na výpis diskuzí
Dcera Zemanová u Šípa prozradila: Táta se u vtipů s virózou dobře bavil
1.6.2013 | red
143 příspěvků
-
Nedivím se té vulgaritě co píšete,divím se co klikáčů stejného ražení přitrouble kliká jako,že jo........je mi Vás líto,že srovnáváte svojí starou s Kačkou.....vaší starý nedaj ani tu polívku....
-
z jejich smyslu pro humor,jak jinak by ustáli ty kecy,co o nich kolují......
-
Z čeho je to vidět?
-
Za polívku ne na tu stojíš frontu v azyláku ty....
-
alespoň je vidět,že rodina zemanovic má smysl pro humor na rozdíl od přitroublých politiků,novinářů a čtečů zpráv
-
Karlíku na to bys neměl a maminka by byla pohoršená cože to píšeš?
-
Proč hned urážíte?Jaká nicka, tak důvěrně ji znáte,?Podle mě je upřímná a nehraje na kecy .Je sympatické pokud první dáma ukáže pejska...nedělá žádné cavyky a nedává mu na hlavu pytel,aby ho náhodou někdo neviděl....když Vás to nezajímá tak to nečtěte, já z toho otrávená nejsem,tak pište za sebe......
-
Docela by mě zajímalo, jak dlouho nás budou otravovat tou nezajímavou a nedůležitou nickou ??? První slečna, veřejná osoba (nevím co tím chtěl básník řící) - proč toto oslovení nepoužívali u Kausovi rodiny (první chlapec - atd.) ??? Je to směšné a otravné. Pořídili si psa - co na tom - toho mám taky. A až si paní Zemonová pořídí novou kočku, jestlipak nám jí ukáže ???
-
To jako váš pes je ten chudák ???
-
To byk náš největší ožrala v dějinách náš největší blbec v dějinách...
-
Ale houby, ten byl vždy sežranej tak, že si polámal žebra a jesště se pokaždé zeblil a zesral...Z letadla jej museli vynášet v pytli, aby se to nedalo vyfotit...
-
To čepička: soudruhu čepičko, 50.léta minulého století již skončila, stačils sis toho v mezidobí tvého vystřízlivění z opice vůbec všimnout? *3* *1* *1* *1*
-
Ty jsi nadřízeným Zemana, ty blbečku s IQ 10 ???
-
To Aldis.: Tak za prvé, Václav Havel, soudruhu nebyl žádný ožrala, ale spisovatel a umělecky citlivý člověk, což se o soudruzích nedá říct ani omylem.. Ti nikdy neměli cit pro krásno, pro hudbu, pro umění atd... Ti uměli pouze a to dělají doteď ničit a zase jenom ničit... Proč například dokázali udělat sklad pneumatik ze zámků a hradů? Na toto mi odpověz , rudá kreaturo... *3*
-
Prase !!! A nikdy jsi ničím jiným nebyl a ani nebudeš !!!
-
To right point: Itś a deep true, of course *3* *1* Bohužel si myslím, že se již neobrací v hrobě pouze T.G.M, ale i VH. *7* *9* Přeji pěkný den. *3*
-
To falešná Justícia: Ty zkur*ysyne, najdi si konečně svůj nick ty rudá kreaturo s IQ tykve.. O tebe by si nikdo neopřel ani kolo. *3* *1* *1*
-
Nejradši má prej gulášovku, ale mi dala za držkovku.
-
Jedu do Prahy.
-
Ta to dělá za polívku!