Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádná radka neexistuje je to zase nick pitomého blba Pišty.!! *1* *1*
    • Aby to vypadalo na nějakou radku naseká tam ten blb několik chyb a má nás za blby, je to opravdový K R E T E N .a prase.. *12* *12* *12*
  • Dělají to spolu!
    • Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbem, ale bohužel ji nemáš! *12* *12* *3*
  • Až vychcípají všichni rudí teroristé, nebude válek, nebude hladu!
    • Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbem, ale bohužel ji nemáš!., *12* *12*
  • Kolik asi bere mladá za roznožku?
    • Nedivím se té vulgaritě co píšete,divím se co klikáčů stejného ražení přitrouble kliká jako,že jo........je mi Vás líto,že srovnáváte svojí starou s Kačkou.....vaší starý nedaj ani tu polívku....
      • na hadr huso.
        • Vaše žena nemá jméno?Já bych s Vámi za takové oslovení vyrazila dveře a to všechny včetně venkovních......
          • na hadr huso s vyraženým mozkem
            • Tak jsi poručil a on ti opravdu lehl... Ale jen aby ještě někdy také vstal, to možná bude problém ....
    • Karlíku na to bys neměl a maminka by byla pohoršená cože to píšeš?
    • Prase !!! A nikdy jsi ničím jiným nebyl a ani nebudeš !!!
    • Ta to dělá za polívku!
      • Za polívku ne na tu stojíš frontu v azyláku ty....
      • To falešná Justícia: Ty zkur*ysyne, najdi si konečně svůj nick ty rudá kreaturo s IQ tykve.. O tebe by si nikdo neopřel ani kolo. *3* *1* *1*
        • Nebuď sprostý ty hloupý bambulo, nikomu nenadávej když máš rozum jako devítiletý kluk, už tady otravuješ několik let a nic rozumného s tebe nevypadlo, kapišto??
      • Jedu do Prahy.
        • Nejradši má prej gulášovku, ale mi dala za držkovku.
  • Mladá to dělá za polívku, mám to vyzkoušený!
    • tvoja cerka?
      • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!!
        • Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbečkem, bohužel ji nemáš!!,.. *2* *15*
  • Na tu komickou opilou postavu se díval celý svět a náramně se spolu s jejím představitelem bavil.
    Bylo mi líto, že od dob kradení pera ten humor šel dolů, ale u našich politických představitelů si musí člověk zvyknout, že vyšli z lidu, jako za komančů.
  • Docela by mě zajímalo, jak dlouho nás budou otravovat tou nezajímavou a nedůležitou nickou ??? První slečna, veřejná osoba (nevím co tím chtěl básník řící) - proč toto oslovení nepoužívali u Kausovi rodiny (první chlapec - atd.) ??? Je to směšné a otravné. Pořídili si psa - co na tom - toho mám taky. A až si paní Zemonová pořídí novou kočku, jestlipak nám jí ukáže ???
    • Ale Zemanovi přece nic takového neprezentovali a ani jejich dcera se nepozvala sama k Šípovi, a pejskem se nechlubili, ani s názvem první slečna... Všechno si organizují novináři, aby byli zajímaví a jejich časopis se prodával, tak blábolí každou pitomost. Ostatně Zeman je neměl v lásce nikdy a nikdy se tím netajil. Novináři mají hlavně pejsky a blbinky, ale že někde byla demonstrace , či Kalousek že málem zničil dopravní letadlo bychom se bez internetu nedozvěděli. Ostatně - tady už se toho napsalo o správnosti třeba humanitárního bombardování Srbska bez mandátu OSN - přečetl jsem si dokument "Ukradené Kosovo" , zadejte si to do you tube a uvidíte a uslyšíte pravdu, jak to všechno bylo a pak nepochopíte, za co vlastně soudil mezinárodní tribunál Miloševiče....Prostě je to Amikama všechno zrežírovaný a zaplacený a Srby to humanitární bombardování stálo 2 miliony životů, včetně dětí..A pospěšte si, než to smažou, je to mezinárodním tribunálem zakázaný dokument...
    • Když první, tak asi první. Kdyby byl prezidentem můj nebožtík, byla bych tak asi šedesátá dáma. A pak ti králíci. Nevím, jak bychom určili toho prvního. Kdo by byl první, pokud prezident byl gay? Ten první, nebo ten současný? V této souvislosti mě ještě napadá první menses, ale to už *1* *1* *1*
    • Proč hned urážíte?Jaká nicka, tak důvěrně ji znáte,?Podle mě je upřímná a nehraje na kecy .Je sympatické pokud první dáma ukáže pejska...nedělá žádné cavyky a nedává mu na hlavu pytel,aby ho náhodou někdo neviděl....když Vás to nezajímá tak to nečtěte, já z toho otrávená nejsem,tak pište za sebe......
  • Bože to je otřesná familie. Slečna si bere bodygardy jen na oficiální akce. Celý tatínek ve své tuposti. *9*
    • Tak z tohoto příspěvku inteligence jen teče.
    • Kdybys měla inteligenci nebyla bys blbka!! *3* *3*
  • To falešný point: Vždyť neumíš ani napsat souvislou větu bez pravopisných chyb. Nejsi taky již zhulenej a zbořenej z chlastu jako Milouš?. Asi ano podle tvého slovního projevu je to více než zřejmé... *3* *1* *1* PS: Stejně každý pozná rozdíl mezi pravým a falešným pointem, tak to máš marný, vyhulenče. *3* *1* Dej si radši práska, stejně píšeš chujoviny a bludy, ty rudej blbe...
    • Falešná Justicia v každém vidí jakéhosi Pištu Žigu. To je důsledek fetování marx-leninismu,
      • A která Justícia je pravá??
    • Máš mdlý rozum, plky blba samozřejmě pozná hned každý, Pišto Žigo! *15* *2* *15*
  • http://www.youtube.com/watch?v=CgCyyoYRWMU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit