Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé jednají racionálně - podle motivace. 1) Jestli jde těm chlapcům o život a ne jen o islám, žalud a žaludek, tak upravme branný EUzákon o azyl pro muže jen ZA SLUŽBU V LEGIONÁŘSKÉ EU ARMÁDĚ a hurá na Bašíra a IS. Na výcvik přemístit jedině na Sinaj 2) S holkama a dětmi už si nějak poradíme, ale jen když tu budou moci zůstat "na pozvání" do konkrétní rodiny, kde mohou tiše asimilovat. Podporu dostane jen konformní a slušná pěstounská rodina. Kvóty nebudou potřeba. 3) Žádná sociálně-kulturní asimilace v ghetech ani komunitách možná není. Nemohou se veřejně vzdát své víry, ani v případě poznání a prozření - hrozí jim za to smrt od jejich komunity. Asimilace bez výchovy nenastane... je to totiž násilí na dětech, prosazení požadavku na plnění požadavků - zákonů, a to i nepsaných. U dospělých je takové "násilí" problém - reagují, kladou odpor. 4) Až (jestli) se muži z války pro své rodiny vrátí, budou mít v hodnotách jasno, budou je chtít odvézt "domů" do tepla, a ne se tady radikalizovat a sabotovat naše hodnoty. A jsou dvě možnosti: Buď je ženy ukecají, že ne-islám je lepší (jestli budou asimilované) nebo to "jen" přežijí a rády odejdou jako muslimky do otroctví svých muslimů. Děti nebudou chtít odjet. Buď zůstanou, anebo přenesou kulturní pochybnosti mezi muslimy. Pomine důvod "šíření víry", základní dogma chudinských církví a demagogií - eufemismus pro posvěcení krádeží a vražd nekonformních lidí výměnou za zvětšení moci vládnoucích. IS si nechce vybojovat "náš lepší život", ale bojují protože ten jejich (systém, kultura) už není s jejich vládami k vydržení = mají neukojené i základní potřeby (jídlo, bezpečí) = nemají co ztratit. Za chybějící vizi na zlepšení "doma" může propaganda vládnoucích (i u nás). Ta říká, že za (...lze dosadit cokoliv, co adresátovi propagandy vadí...) může nepřítel, a ne jeho vláda.
  • Čeho bychom se měli bát víc než islamistů?

    Jednoznačně podobných článků a celkové propagandy, která z obou názorových táborů přesahuje únosnou mez, už jen proto, že je rádoby skrytá a "intelektuální". Články, které se zprvu snaží působit erudovaně v sobě postupně při hlubším zamyšlení obsahují "manipulaci", kterou se snaží pisatel působit na určitou část spektra. Neustále se objevují rádoby "autentická videa" či svědectví, nebo hůře "očividné následky určitého směru uvažování", jejichž jediným cílem je ovlivnit skrze nastalé konflikty lidi ve svobodném uvažování. Nejde o to, jestli je člověk pro nebo proti, důležité je, jestli ví proč - sám od sebe a jestli má osobní důvod přiklánět se na danou stranu. A jestliže se očividně názor čechů až na pár vyjímek schoduje, je zbytečné tento postoj národu neustále vymlouvat a manipulovat s veřejným míněním. Největší zbraní používanou vždy a v masovém měřítku byla a očividně stále je - propaganda. Jakákoliv. A největší reálný nepřítel - ideologie, ať už náboženská, či politická. To je snad dostatečně jasné. Na závěr snad jen to, že má-li někdo chuť pomáhat, a najednou po celoživotním duševním "kriogenickém" spánku ukázat jak je civilizovaný, nechť začne na vlastní půdě. Lidí, kteří potřebují pomoc (a celou dobu se přehlížejí) je spousta a mají na to z naší strany větší, řekněme "nárok" , než úplní cizinci, ke kterým nás nepojí žádná vazba. Naši lidé, jsou pořád "naši lidé" a naše pomoc, když vehementně potřebujeme, se má ubírat tedy jejich směrem.
  • Více než islamistů bychom se měli bát těch kteří je používají jako nástroj a korporativních médií jež se nám snaží vnutit co si máme myslet...:-)))))
    Ve stínu událostí a mediální masáže se nějak zapomíná na toto
    https://www.pirati.cz/ttip
  • mun.go
    Víc než islámu bychom se měli obávat nedostatku tolerance.
    A hlavně neschopnosti odhalit příčinu všeho zla: globální propojení bank a zbrojařského průmyslu s podporou uplacených politiků a koupených médií.
    ---
    Strategické vykročení na cestě k jedné světové měně a jedné světovládě.
    http://www.novarepublika.cz/2015/11/strategicke-vykroceni-na-ceste-k-jedne.html
    ---
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386741-ziskat-a-drzet-zbran-by-melo-byt-slozitejsi-reagovala-ek-na-parizske-utoky.html

    bože teroristi tak útočejí legálními zbraněmi.
    jinak doporučuji diskusi.
  • Vzhledem k tomu, že podražila i munice, musím uprchlíky varovat , že nebudu používat výstražný výstřel. po vniknutí na můj pozemek.Platí i pro ty, kteří tuto verbež podporují nebo žádají po mně, abych na tuto zvěř přispíval.
    • mun.go
      Za to, že podražila munice, poděkujte šicímu stroji. Máte pro něj rezervován zásobník?
    • No pokud se v Evropě něco semele a Vy budete prchat do ameriky,
      tak budete v pohodě, protože amíci mají doma sklady munice:-)
    • mám v krmítku plno jen ať přijdou
      • To mícháš melasu a jed na krysy? To ti imigranti žrát nebudou. Není to mohamedem schválená potrava.
  • Horší než islamisti jsou jedině komunisti. Islamisti oběť podřežou nebo zastřelí nebo zabijí trhavinou. A to je rychlá smrt. Komunisti dokáží svou oběť celý dny bestiálně mučit.
    • Já a Já, hned za nimi jsi ty. Jako argument uveď vodní mučení praktikované US Army via CIA.
    • Zrovna nedávno jsem byl na hřbitově v Černčicích.Koukám jsou tam dva hroby.Ruského vojáka a našich odbojářů.Koukám co kytek a svíček tam je.Tak se ptám jedné místní babičky kdo se o to stará.A o na místní komunisti.
      No a letos se procházím po Praze a u památníčku padlích ani ň.

      Tak že kdo je horší než isalmisti my samotní protože rychle zapomínáme a rychle odsuzujeme. *9*
  • Čeho bychom se měli bát víc než islamistů? Autorů takovejchto blbejch článků.
    • Doplním..... majitelů takových potroublých pisálků.
  • """"""""""""""Rozdíl je v tom, že zatímco francouzské extrémisty vypískal a vytlačil dav shromážděných občanů, na českých akcích bývají v přesile."""""""""přestaň lhát ubožáku...
  • Bát bychom se měli autorů podobných článků...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit