Přejít na výpis diskuzí
Den poté: Čeho bychom se měli bát víc než islamistů
17.11.2015 | František Kalenda
129 příspěvků
-
Muhehe!!! Víš, jsou různé kachle. Kachle na kamna, na podlahu v interiéru, exteriéru, ozdobné kachlové mozaiky a reliéfy za zeď a taky ty tvoje omílané obkladačky do koupelny. Navíc já se tohle naučil jako dítě a protože jsem by malej, ale šikovnej, tak jsem byl začleněn jako "učeň" k jednomu známému akademikovi do atelieru, kde jsem zadara vymejšlel a vyráběl základní matrice pro kachlové formy a tam jsem se taky všechno ještě jako děcko školou povinné naučil i když jsem žádné obkladačky jako dvanáctiletej vejlupek nepotřeboval, že. Později jsem dělal i matrice na reliéfy do zvonařské dílny. Zvony jsem taky nepotřeboval, muhehe. Podívej se různě po googlu, kolik jedna taková obyčejná "obkladačka" ruční výroby stojí a zjistíš, jaká je to z nouze ctnost, mameluku. *15* *15*
-
Obávám se, že po těchto útocích invazní vlna ještě zesílí. Tisíce islámských bojovníků bude chtít v co nejkratší době posílit již v Evropě bojující džihádisty. Pro muslimy svatá válka právě začala. Pokud Evropa nebude důsledně obracet VŠECHNA plavidla směřující k jejím břehům a vracet VŠECHNY osoby, které se snaží nelegálně proniknout na její území, bude ztracena. A pokud Hollande tvrdí, že Francie je ve válce, tak ve válce se snad k obraně používají zbraně, že? Tak je nejvyšší čas je začít používat při obraně evropských hranic !!!
-
A jéje další sklerotyk. *1* *1* *1*
Ústavní zákon č. 515/2002 o referendu ÚSTAVNĺ ZÁKON
ze dne 14. listopadu 2002 - ČÁST PRVNĺ
Referendum o přistoupení České republiky k Evropské unii. Tento ústavní zákon nabývá účinnosti dnem 1. března 2003.
Podepsal : Zaorálek, Havel, Špidla. -
Jisté je, že Evropa uprchlickou vlnu nezvládla.
Jisté je i to, že Okamura, Konvička a Zeman
sází na strach a touží po hlasech voličů. -
Dyť ti neodporuju. Modré bílé a zelené obkladačky fičely v celém RVHP tak že na ně byly pořadníky. No a pro plné vytížení se jiné nevyráběly. S toho pak vychází tvá z nouze cnost vyrobit si kachle sám.
-
Vykládej tomu co seno žere. Třeba někomu sobě rovnému. *1* *1* *1*
-
kdopak to z té naší země udělal a kdo ji zadlužil a rozprodal.Před rokem 1989 jsme byla prosperující země a ti co ji dovedli tam kde je by měli být k zodpovědnosti.Nezapoměňte opět tuto lůzu volit
-
ohledně migrantů by se mělo hledět na hlas lidu a ti si je tady nepřejí a ne na osobní prospěch vlády a poslanců.Nyní je jisté,že náš vstup do Evropské únie bylo chybou a opět bez referenda a neuváženým jednáním vlády a poslanců.17.listopad 1989 také nebyl žádným přínosem a obohatili se jen ti,co se chopili moci.Nevím,proč se z toho stal statní svátek.
-
Takovej degen jako ty se hned tak nevidí. Hlínu si vyrábí každý pořádný výtvarník sám, jelikož je to jeho výrobní značka. Na kachle umělecké se nedává lazůůůra, ale glazura, která se skládá ze základní glazurové vrstvy, která se podle potřeby a přání zákazníka dobarvuje sypkou barvou nebo pigmentem. Základní glazura je cenově rozumná, barvy jsou dražší a nejdražší je pigment, ten je z přírodních surovin. To všechno si výtvarník míchá taky sám. To jsou věci, co, ty lazůůůro. Před hadrovou katastrofou se základní glazura prodávala za zlomkovou cenu přímo na oddělení zásobování. Barvy se kupovaly ne v národním podniku, ale v manufakturách, kterých bylo zhruba tak dvacet a tehdy dokonce šlo za levnou cenu koupit i dost velké množství pigmentových barev, protože vývoz keramiky byl na dost vysoké úrovni na rozdíl od současnosti, blbe.
-
A teď mluvíš o kterém státě ???
My tady totiž probíráme uprchlíky ze státu ve kterém byl od roku 1971 vyjímečný stav a když diktátor Assad starší předal před šesti lety vládu svému synovi toho mladého pitomce nenapadlo nic jiného než rozstřílet během měsíce čtyři pohřby svých odpůrců. Ti mu pak vyčorovali munyčáky. A dál už to známe……
Ale může být že se bojíš uprchlíků z nějakého demokratického muslimského státu. Akorát mi pověz ze kterého… Jsem jedno velké ucho. -
Co to kydáš za hovadiny ty *12* *12* !!! Jestliže měl někdo nefunkční ledviny, chodil na dialýzu pravidelně. Znal jsem ze svého okolí alespoň pět lidí, kteří byli takto nemocní a chodili na dialýzu do nemocnice, nikoli do SANOPu, blbe. A k tomu měli samozřejmě invalidní důchod, což dnes nehrozí takovým chudákům. Nech si dialyzovat palici, potřebuješ to jako sůl.
-
Jo a za matroš jsi musel dávat část svého umu jako úplatek ? Nebo jste lazůry čorovali přímo v národním podniku *1* *1* *1*
-
No já věděl že ten odkaz někde najdu...... Chytrolíni.
Našel jsem ho na vašich oblíbených parlamentních listech... Tak že jsem zvědav na protiargumenty soudruzi *1* *1* *1*
eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/4710-komunisticke-zdravotnici-soudruhum-luxus-lidem-smrt.aspx
Obyčejný český člověk měl totiž tenkrát smůlu, když byl podle soudruhů moc starý a pro národní hospodářství neužitečný, tak jej z příkazu ministerstva zdravotnictví České republiky nejdřív od věku 45 let a později 56 let lékaři na dialýzu nepouštěli a dotyčný si mohl jít akorát objednat pohřeb. V SANOPZech samozřejmě taková omezení neplatila. -
Smůla. Nemám a nikdy jsem umakartové jádro neměl, takže zkušenosti s tímhle nemám. No a obkladačky si vyrobím sám, neboť mám pec na vypalování okrasných dlaždic a jakési menší výtvarné vzdělání. Ručně vyrobené dlaždice jdou na dračku dnes a šly i za socíku, kdy jsem se k počátkům toho kšeftu dostal, mameluku.
-
Plně souhlasím, velmi výstižné a pravdivé, jen se tu na nás zkoušejí různé zednářské intriky. Amíci mají za to, že jsme už jen konzumní společností bez vlastního názoru a prostřednictvím svých nohsledů a zrádců se nám pokoušejí vymývat mozek. Putin jim leží v žaludku a z nás by potřebovali udělat hadr pro vytírání svých kanónů. Tvoří svět bez Boha ale zapomínají, že se svévolníky budoucnost také spravedlivě naloží, jak jim je už předurčeno.
-
Souhlas se vším, kromě toho střílení. Kulky jsou drahý, chemie je levnější.
-
Hele když může za vexláky může Havel tak může i za tvoje umakartové jádro. Protože jinak by jsi byl v pořadníku na modré bílé nebo zelené obkladačky. Musel by jsi stavit na černo protože takový zásah by nikdo nepovolil. OPBH by ti zedníky, obkladače instalatéry ani elektrykáře neposkytlo tudíž by to lepili po fajrontě za stovku na hodinu samo že na černo bez papíru s pivíčkem a večeří v ceně zatím co ty jsi bral maximálně 13,- Kčs. *1* *1* *1*
Skleróza nešich penzistů je horší než lékaři tuší. -
Tak jo, ale museli inovovat *1* *1* No dobře Pražákům tak že se nechaj opít rohlíkem a drží si tam kmotry. Ritiga zavřel Komanči... jen otázka času kdy šlápne mimo a bude bručet zas. Janoušek už sedí.
-
Jediným řešením uprchlické otázka a hrozby islámu je v EU vyhlásit výjimečný stav, zakázat muslimákům a přivandrovalcům pohyb, do 0,5 roku jim nařídit vystěhování a po této době každého čmouda nemilosrdně odstřelit.
Jinak nelze dál ochránit evropskou kulturu a lidi. -
Ti tvoji vlastní lidi jsou USA organizovaní a vyzbrojovaní teroristé, kteří nelegálně chtějí svrhnout řádně zvoleného prezidenta protože se postavil proti tzv. zájmům USA.