Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... tobě nemá co na co lézt, balíku, že :)))
    ... doufám, že mě tiscali zase blokne, pokaždé mě to parádně rozesměje, je mi to fuk
  • děkuji
  • No tak neumítej...... A je to *1* *1* *1* Řešení tvého problému se vždy najde. *1* *1*
  • Je to prostě boháč který miluje Rusko jen proto že tam platí nižší daně než
    ve Francii.

Stejný případ jako česká tenistka Kvitová která také neplatí daně v ČR.
    Zeman to schvaluje.

Milošku kdyby zaal každý občan ČR platit daně v zahraničí tak papaláši jako ty
    přestanou dostávat výplatu protože stát by ti ji neměl z čeho platit.
  • nevím za koho chci zemřít,ale vím,že nechci zemřít za špinavé američany,za nato,za kriply ve vládě,za zloděje kalouska,za nenažranou církev,za ukrajinské fašisty,zaubohého kašpárka stropnického,za havlovce a jiné ubožáky
  • ... nějaký idi*t si dává velkou práci s hlasování, já naštěstí takovou nemocí netrpím :)))
  • ... třetí srágora nenechal na sebe dlouho čekat, blbe :)))
  • ... Gérard šokuje pouze srágory, kteří se šokovat nechají, jen ať si dělá, co chce :)))
  • Už mu zřejmě to herectví (a ta sláva) lezou na mozek. Také mu mohou chybět role (není už tak žádaný), proto ty myšlenky na smrt, ale třeba ho ještě samotný Putin prosadí do nějakého ruského velkofilmu, třeba s názvem "Jak nás napadla Ukrajina a my jí za to ukradli Krym".
  • ... kdy jsi naposledy něco pochopil, srágoro?
  • ... od vola, který není sto ani napsat správně jeho jméno, to sedí, srágoro :)))
  • Zdá se, že Deraprdieu není jenom slavný herec / i když já jej nemám vůbec rád /, ale asi také velký hňup, i když se jej nechci nijak dotknout. Ale kdo zná okolnosti kolem něj, mi dá za pravdu. Aspoň mně se tak jeví.
  • Pro mne ať za něj třeba pojde hlady když s toho bude mít dobrý pocit. Nevidím totiž jiný důvod proč by měl v rusku zemrít.... Tedy pokud nebude kafrat do Putina a nedostane kulku nebo polonium......... Nechápu jak můžou rusům namluvit že se na ně někdo z evropy chystá zaůtočit. A už vůbec nechápu jak to můžou sežhrat i z navijákem..... Kdo by se do té pustiny hrnul. Sami máme problém z vylidňováním venkova a z rozpočty a teď žebychom válčili o step *1* *1* *1* To může vymyslet jen Rus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit