Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Simone, ty americká kundóóóó
  • Kecy v kleci. Ničím nepodložené. *3*
  • Co ste si vycinkali. Já vám to říkal, ale to néé. Havel byl pro vás Bůh, budiž mu v pekle dobře. *3*
  • posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe se zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.

Tedy z Ruska se snaží dostat, kdo může, jelikož i mnozí Rusové tvrdí, že život v jejich zemi nemá žádnou perspektivu. Proto tvrdím, že obdiv k Rusku s jeho bídnými platy je zřejmě důsledkem nějaké poruchy
  • No, ty to mušíš vědět jstli jsem byl v USA. Ty jsi mi tu cestu určitě platil. Byl jsem tam půl roku a ůplně mi to stačilo. Větší bordel a sociální úpadek jsem neviděl. Lidé jsou rádi, že přežívají protože jsou zadlužení až po uši na celý život. O nic se nezajímají, pouze o přežití A ti co se zajímají o politiku, mají mozky totálně vymyté strašnou propagandou, která se do nich leje ze všech stran 24 hodin deně. Většina má pochybné vzdělání a pletou so Česko s Čečnou a mlhavě vědí pouze to kde se nachází Evropa a to pouze někteří. V domech mají takový bordel a špínu, že jsem slušně odmítal pozvání na přespání a raději jsem přespával venku ve vlastním spacáku. Samozřejmě, že velký kontrast jsou velká města, která se nedají s venkvem nebo usedlostmi vůbec srovnávat. To jsou výstavní výlohy ůspěchů kapitalismu v USA ale je to zase a pouze jen pozlátko. Tak, ty blbe, se tam zajeď podívat ale nesmíš tam jet s cestovkou a bydlet v hotelech ve velkých městech a mluvit pouze s lidmi z měst a bohatými.
  • Zase lžeš a překrucuješ fakta ruskýá howadoo.
    On nešel sedět za namalování tykadel. Za ně dostal trest veřejně prospěšných prací. Tento trest odmítl a proto šel sedět.
  • Simone, ty americká kundóóó
  • Kdepak Ruský haajzle.
    Vždy se za lepším utíkalo z ruské chudé totalitní říše do bohaté demokratické USA EU.
    Z KLDR na Jih. Z Východního německa do západního a z Kuby do USA.

V době internetu je tvé lhaní a popírání faktů odsouzeno k nezadaru ruský čůůráku.
    Ujel ti vlak. Informační blokádu a lhaní mohl tfvlůj komouš praktivat v 50 letech ale v době internetu nemáš šanci *5*
  • Pamětníci ze Sudet? Jsou nesmrtelní a naložení v myším oleji? *15*
  • Já musím bazírovat na Dean Readovi!!!
  • Pisatel toho článku, je evidentně slepý, hluchý, nebo duševně chorý. Asi má v hlavě nějaký ideologický filtr, když může věci vidět tak zvráceně, divně a přesně naopak, než je vidí normální člověk.
    Pokud někoho zajímá, o co v Evropě jde:
    http://dfens-cz.com/hra-na-boha-vytvorme-si-novou-civilizaci/
  • S těmi homosexuály máte pravdu. Já jsem taky každý rok šokován, že někdo musí tímto způsobem demonstrovat svoji sexuální orientaci, ale nedají a nedají pokoj a já vím, že za roku budu šokován a vyděšen opět. Jenže sluníčka mají rádi gaypředstavení, kdežto Konvičku nenávidí. Oni už jsou sami takoví nenávistní hajzlíci, i když to pořád předhazují jiným.
  • řeknu ti v kostce tvůj smutný životní přípěh ty tupá p i č o,co se zde prezentuješ jako Putin je teplouš a vrah...takže pozorně čti,bude jako tvoje zrcadlo.Začalo to hned v dětství,kdy tě fotr se strýcem začli znásilňovat.K tomu se přidal tvůj nízký vzrůst,mastná plet a velmi malé přirození.Holky tě nechtěly,zbyla jen máma.Ve škole tě kluci šikanovali a holky se ti smály.Občas jsi dostal bití a do toho otec úcchyl a ještě k tomu zavilý milicionář a syn soudruha.Zhroutil se ti svět.Začal jsi všechno a všechny nenávidět.Svůj názor nemáš,jen potřebuješ něco říct...ale nemáš co.Tak alesponv anonymitě internetu můžeš psát ty svoje zvrácený zblitky o tom,jak to tady chtějí Rusové obsadit a jakého máme špatného prezidenta.Věz ty p i č o,že prezidentn zůstane prezidentem,dokud jej bude národ volit a tento národ už jednou ukázal,že žádného zaprodance za prezidenta nechce.Takže si piš ty svoje hovvna ty tupá p i č o ,stejně je ti to hovvno platný.
  • Statisíce a miliony utíkají za lepším na západ. Už jsem jaksi zapoměla dodat, že to platí i obráceně. *3*
  • Simon je americká kundááá
  • Simono, ty americká kundóóó
  • V ČR se jen demokraticky zavírá za tykadla a vystrčenou zádel, že. *15*
  • A ty jsi zloděj nicků a jmen Ruský podčlověku.
    Já jsem demokratka.
    nacistka je tvůj Putin. i pamětníci ze sudet říkají že putin napadá sousední státy jako Hitler
  • Ty si taky milion kašpare. *15*
  • Ty americká kundóóó Simono

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit