Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak sudruh kapitalista Babiš! Vaše mánia zdražovat cigarety přináší plody.
    v Olomouci jsem na dopolední procházce po centru napočítala 20!!!! prodejců nelegálního tabáku. *5* *5*
    Ono drahotou lidi nepřinutíte kupovat. Naopak rozkvete levnější černý trh. Je smutné že to jako prý velký expert na finance nevíte.

A Praha? škoda mluvit. V centru jsem minulý měsíc potkala jen Arabáše, Indy, Němce a Číňany. Pro čechy s pidi platama je holt centrum Prahy s WC za 80 korun nedostupné. To je ostuda a to v době kdy vláda ČR cpe miliony nelegálním migrantům.
    PS: Socha svatého Václava začína rezavět. Není vám hanba pánové na radnici?
    • PS: Pro lovce starého Tečky dole.
      Starý Tečka, pozdější jako anonym je dnes Veselé Zvíře.
      Když si porovnáte jeho pořád stejné fráze tak na to lehce příjdete.
      Ahojda Jahojda. Mám moc práce.
  • Swině kvičí, hledá synáčka. Tak už mazej Semjon, nebo se ukvičí a pomeje už ti znovu ohřívat nebude. *5*
  • Soldere! Jdi s tou tvojí komunistickou propagačkou do perdele!
    ČR neničí or roku 1989 žádní kapitalisté ty grázle. ČR ničí nadále tvoji komouši! Jen mají tržní pravicové a podnikatelské převleky. že ANO:
    Stačí se podívat na složení vlád po roce 1989 - Lánský, Grégr, Dostál, Zeman, Kočárník,, Dlouhý, Fischer, Rychetský , babiš atd. Všechno vaši komouši z KSČ:

USA dělá vše pro zisk? Ty blbe a kdo nedělá? Ty snad budeš makat zadarmo? Jistěže ne. Rusko snad daruje plyn? Ne pro zisk ho prodává. Ruské suroviny už chce EU a USA nahradit ty kecale. my se bez tvého rusáka obejdeme ale on bez našich peněz pojde.

Rusko je agresivní stát. v době míru napadlo dva sousední malé státy a ukradlo jim část území. To není protiruská propaganda ty šmejde ale prostá pravda
    • Nějak zapomínáte na Hitlerovo Německo které započalo válku kde umíraly miliony lidí. Naučte se pravopis těch chyb je mnoho.
    • Jsi ubohý, mentálně opožděný blb bez vlastního myšlení a místo mozku máš v hlavě kostku. Největší agresor světa jsou USA. Největší teroristé světa jsou USA. Druhý nejzadluženější stát světa jsou USA. Nejvíce peněz na zbrojení dávají USA. Nejvíce chudobou postižených lidí v tzv. "demokratických" státech mají USA. Nejvice vojenských základen po celém světě mají USA. A tak bych mohl pokračovat stále.
      A ještě ti napovím, blbe, protože neumíš číst. V tomto příspěvku není o propagaci Ruska ani slovo.
      • Není chudák jako chudák ty nevzdělaný hlupáku-
        V USA má nárok na podporu pro chudé každý kdo bere méně než 30 000 !!!!!!! dolarů.
        To znamená že dle stejných měřítek by jí v Rusku bralo 90 procent lidí.
        Ty jsi USA viděl leda tak v sovětském propagandistickém škváru z 50 let ale nic o ní nevíš,.
        S těma hloupejma kecama to jen dokazuješ,.

Základna se svolením státu není totéž jako Ruské napadení souseda a ukradení části jeho území. Pokud to nechápeš tak jsi IQ tykve a musíéš být zbaven svéprávnosti
        Největším sponzorem teroristů arabských byl SSSR a Rusák v tom dodnes pokračuje
        • No, ty to mušíš vědět jstli jsem byl v USA. Ty jsi mi tu cestu určitě platil. Byl jsem tam půl roku a ůplně mi to stačilo. Větší bordel a sociální úpadek jsem neviděl. Lidé jsou rádi, že přežívají protože jsou zadlužení až po uši na celý život. O nic se nezajímají, pouze o přežití A ti co se zajímají o politiku, mají mozky totálně vymyté strašnou propagandou, která se do nich leje ze všech stran 24 hodin deně. Většina má pochybné vzdělání a pletou so Česko s Čečnou a mlhavě vědí pouze to kde se nachází Evropa a to pouze někteří. V domech mají takový bordel a špínu, že jsem slušně odmítal pozvání na přespání a raději jsem přespával venku ve vlastním spacáku. Samozřejmě, že velký kontrast jsou velká města, která se nedají s venkvem nebo usedlostmi vůbec srovnávat. To jsou výstavní výlohy ůspěchů kapitalismu v USA ale je to zase a pouze jen pozlátko. Tak, ty blbe, se tam zajeď podívat ale nesmíš tam jet s cestovkou a bydlet v hotelech ve velkých městech a mluvit pouze s lidmi z měst a bohatými.
    • Nezapomeň si hned po napsání příspěvku dát hlas... *1*
  • Obamovy fašistické USA kam jednou šlápne to je navždy americké území. Ale všeho dočasu. I jejich kamarád a spojenec Hitler si to myslel, a jakou vyspělou zemi za sebou měl.
  • EU to má sečteno. Erdogan se už postará... *3*
    • Hele zlej trolle. Ta tvoje nenávist k EU tě fakt zavedla daleko.
      my jsme EU tupane. Ty chceš zaniknout maniaku? Raději nám řekni proč stále lidem kradeš jména a přezdívky, ty ruskej žalude.
      • Sám tady kradeš nicky jak na běžícím páse a zasíráš diskuze, tak laskavě nemoralizuj Tečko. *3*
      • Tady se bojí jedna Játrová paštika že bez EU nepřežije a bude vyškrtnuta z jídelního lístku. *1* *1* *1*
        • dobře jsi ji mu to nandal, jsi čtverák, za mě palec nahoru
  • EU nás nakonec dostane na dno, už proto, že dává hlavní slovo jen někomu a ostatní země se musí podřídit. Pak opravdu není třeba zbrojit, protože si ČR nedokáže zjednat obyčejný respekt. Přestože politici mají mnohé námitky proti zavedení kvót, nakonec je nikdo neposlouchá. Místo radosti z ekonomického vzestupu přichází jen omezení a nařízení, které veškeré úspěchy sabotuje. Sotva jsme odstranili ty nejhorší dopady komunismu u nás (bohužel všechny ne), je tady EU - moderní komunismus. "Jídla je sice méně, ale je chutnější...." - tak tím nás nenakrmí. "Některá zvířata jsou si rovna, ale jiná jsou si rovnější", - a vůbec by mě nepřekvapilo, kdybychom zde pohostili a zaměstnali tolik migrantů, že bychom byli sami za blbce bez vyhlídky na slušnější život. Nejdřív bych prosila toleranci Čechů k Čechům a pak bych se obracela na ostatní, jinak si pod sebou podřežeme větev. Není ani třeba války, když si za hranice přitáhneme trojského koně. Nenávist je zbytečná, když se učiní hloupá rozhodnutí.
  • je soudruh Zeman vítán!
  • jesť tovóryšč Zéman naš soukmenóvec privitán!
  • tuhle východoněmeckou swini je třeba utratit
    • Jistě myslíš východoněmeckého agenta KGB Putina. Souhlasím!
  • Dáme tuhle bábu ze STASI na krmení hrochům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší