Přejít na výpis diskuzí
'Divím se tomuto připo*** národu', říká Hlas o hysterii kolem konvoje
27.3.2015 | red
192 příspěvků
-
Nejlepší by bylo kdyby vzal tu s těmí rudými vlasy a šel zpívat. Tak vzít pušku ,už by nemluvil o přip......m národu.Možná ,že by lovil z kalhot kaštany.
-
-
Vlasatá halekající opice dáva najevo, že ještě nepošla. Radost z jaderného konfliktu budou mít i majitelé fotovoltaických elektráren výkon těchto zařízení bude neuvěřitelných 456%. Temelín po zásahu bude vyhřívat českou kráterní kotlinu minimálně 300 let zcela zdarma.
-
-
Armáda USA nás taky osvobodila, ale na rozdíl od té ruské nás nikdy neokupovala. Jsou zde vítáni, kluci šikovní!
-
-
USA neokupují, USA likvidují, dočkáš se.
-
-
no lítek do první řady už máme nebojte *3*
-
-
Srpen 1968
Spojené státy americké na tuto skutečnost nijak nereagovaly, neboť pro ně byla přednější bilaterální dohoda se Sovětským svazem a poválečné rozdělení tehdejší Evropy respektovaly. *3* -
-
A jak by měly reagovat na vnitřní krizi v paktu zvaném Varšavská smlouva, a nerozpoutat světovou válku, imbecile?
-
Kdyby USA v roce 1968 vojensky reagovala tak byla jaderná válka zlato.
Tak tu nepřekrucuj fakta. -
-
no naopak - temnkrát jaderka nebyla myslitelná , protože velení obou stran vědělo co by to udělalo. Dnes to ochlastaní ukrajinštíBANDEROští fašisté a naší topáčtí humanitární.biombarďáci nevědí co válkya obnáší tož hurrá ....a%t si to taky vyzkoušíme.....
-
jj je to lepší počkat na jadernou válku do teď zlato *3*
zajimavé je že jaderné odzbrojovaní, na kterém se dohodl tehdejší sovětský svaz a USA porušilo převážně USA.....
-
-
děkuji mínuskářum že jim pravda nevoní.překrucovat dějiny to umíte.... *1*
-
-
-
Připravte se i na kvalitní stravu, nebudete požívat jen Babišovo chemické dobroty, ale budete požívat i Babišovo chemické jaderné radioaktivní dobroty.
-
Tak máme po zimě můžem válčít .Když to do podzima nestihnem, omluvíme se. Jinak už se učíte být bez plynu a ropy?Máte na to 100 dní *3*
-
Rusofilové používají plyn jako bumerang - jenže ten se vždy vrací pánové.
Rusko potřebuje peníze za prodaný plyn a bez USA/EU přijde o dobré zákazníky.
Medveděv přiznal že Rusko má primitivní ekonomiku která stojí a padá na
poptávce po surovinách. Nic jiného nemá. -
-
Bohužel už našlo nové a lepší zákazníky obchoduje více z Čínou a směřuje do Indie.
-
co asi potřebuje země která má všechno???
-
-
vím, co nepotřebuje - zloděje na dvorku připravené k akci
-
Fantasto!
Ruská ekonomika se potápí jako Titanic. Díky sankcím nemají rusové na splácení
hypoték a zasáhne to i sektor s léky. Nemá peníze na modernizaci zastaralé armády.
Statisíce lidí každým rokem Rusko opouštějí. Alkoholismus a korupce hrají prim.
Rusko jak přiznal Medveděv je v otázce moderních technologií závislé na Západu
- díky sankcím je od nich odstřiženo a samo nic nevyrábí. -
-
přece jim nebude věšet na nos - co mají a vyrábí....tss mysli.
-
hlavně že splácí USA.až ty začnou splácet tak rozkvete Mars *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Hysterii tu vyvolaly sdělovací prostředky a ne obyčejní občané.Jo a že slavná démokratická US armáda nemohla jet po železnici? No nevím o tom se nějak moc nepíše. Přijde mi to jako záměrná provokace a demonstrace čehosi. Jo a ten připo*** je možná pan Hlas druhý den po opici, já jsem občan tohoto národa tak nevím proč o mě píše, že jsem připo***. Mám prostě svůj názor a třeba i mylný, ale nikoho sprostě neosočuji.
-
-
Jak může někdo chtít po komediantech a podobné sebrance aby jí to myslelo. Ti šli vždycky po penězích a kdo dá víc. tedy kromě těch, které kamarádi našich nynějších rádoby umělců pozavírALI DO KONCENTRÁKŮ A POZABÍJELI....
-
no že by zrovna ty transportery co jsou v konvoji byly něco. to zrovna né.je to topinkovač *1*
-
-
dodám: s životností v možném konfliktu s Ruskem tak 4,5 minuty
-
-
-
Bohužel 40 let komunistické proruské hrůzovlády národ zdevastovalo.
Pohodlní lidé chtějí diktátora který jim vezme svobodu ale dá ohraničený koutek
s pivem a buřtem. Proto vítězí Babiš s heslem - já to zařidím. Vraťte se do hospod.
Ve vládě sedí StBák. Na prezidenta chtějí kandidovat soudruzi Dlouhý a škromach.
Proto tu stále nemáme západní model společnosti ale jen rudotržního kočkopsa.
Proto nemáme pravičáky ale jen komunisty a StBáky v pravicovém převleku. -
-
Milý Simone, demokracie, tak jak sis ji vysnila, nikde na světě neexistuje. A to ani v těch tvých zbožňovaných USA.
-
-
Jsem holka.
Simona
-
-
ale di Čapisrale *4*
-
-
demokratka Simona zlato.
-
-
Nazdar pitcho, ty dnes nehákuješ ?
-
-
-
-
CCCP = fašistický vřed naší planety, kde děti umírají hladem!
-
-
mnó
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ze-pry-jsou-v-Moskve-lide-nestastni-a-hladovi-No-nevime-Pojdte-se-tam-s-nami-podivat-368112 -
USA = fašistický vřed naší planety, kde děti střílejí na školách spolužáky a učitele, když jejich američtí dementní rodiče nechají zbraně nezabezpečené a učí děti tyto zbraně používat. Americký imbecil nemá žádnou zbraň do ruky dostat.
-
nepovídej alino?
-
-
rubl posiluje
-
-
Ve které posilovně?
-
-
Ano zdejší rusofil krade nick soudružkaPusinka a nadává na systém.
Nevolila jsem TOP ale ta paní od nich má pravdu - měl by být potrestán ten kdo zneužívá
svobodu slova EU k propagaci totalitních režimů.
Je to ostuda že Semelová veřejně popírá politické vraždy Gottwaldovců z 50 let.
V rudé KLDR by jsi takto na vládu nadávat nemohl. Tam už by si tě za kritiku podával
sadistický dozorce v Gulagu obuškem.
V Číně je dodnes internet cenzurován. v Rusku jsou nepohodlné stránky blokovány.
Autoři kteří kritizují nebo píší o korupci jsou zavíráni mláceni a často i vražděni.