Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferda
    Nejlepší by bylo kdyby vzal tu s těmí rudými vlasy a šel zpívat. Tak vzít pušku ,už by nemluvil o přip......m národu.Možná ,že by lovil z kalhot kaštany.
    • Vlasatá halekající opice dáva najevo, že ještě nepošla. Radost z jaderného konfliktu budou mít i majitelé fotovoltaických elektráren výkon těchto zařízení bude neuvěřitelných 456%. Temelín po zásahu bude vyhřívat českou kráterní kotlinu minimálně 300 let zcela zdarma.
  • Armáda USA nás taky osvobodila, ale na rozdíl od té ruské nás nikdy neokupovala. Jsou zde vítáni, kluci šikovní!
    • USA neokupují, USA likvidují, dočkáš se.
      • no lítek do první řady už máme nebojte *3*
    • Srpen 1968
      Spojené státy americké na tuto skutečnost nijak nereagovaly, neboť pro ně byla přednější bilaterální dohoda se Sovětským svazem a poválečné rozdělení tehdejší Evropy respektovaly. *3*
      • A jak by měly reagovat na vnitřní krizi v paktu zvaném Varšavská smlouva, a nerozpoutat světovou válku, imbecile?
      • Kdyby USA v roce 1968 vojensky reagovala tak byla jaderná válka zlato.
        Tak tu nepřekrucuj fakta.
        • no naopak - temnkrát jaderka nebyla myslitelná , protože velení obou stran vědělo co by to udělalo. Dnes to ochlastaní ukrajinštíBANDEROští fašisté a naší topáčtí humanitární.biombarďáci nevědí co válkya obnáší tož hurrá ....a%t si to taky vyzkoušíme.....
        • jj je to lepší počkat na jadernou válku do teď zlato *3*
          zajimavé je že jaderné odzbrojovaní, na kterém se dohodl tehdejší sovětský svaz a USA porušilo převážně USA.....
      • děkuji mínuskářum že jim pravda nevoní.překrucovat dějiny to umíte.... *1*
  • Připravte se i na kvalitní stravu, nebudete požívat jen Babišovo chemické dobroty, ale budete požívat i Babišovo chemické jaderné radioaktivní dobroty.
  • Tak máme po zimě můžem válčít .Když to do podzima nestihnem, omluvíme se. Jinak už se učíte být bez plynu a ropy?Máte na to 100 dní *3*
  • Rusofilové používají plyn jako bumerang - jenže ten se vždy vrací pánové.

Rusko potřebuje peníze za prodaný plyn a bez USA/EU přijde o dobré zákazníky.
    Medveděv přiznal že Rusko má primitivní ekonomiku která stojí a padá na
    poptávce po surovinách. Nic jiného nemá.
    • Bohužel už našlo nové a lepší zákazníky obchoduje více z Čínou a směřuje do Indie.
    • co asi potřebuje země která má všechno???
      • vím, co nepotřebuje - zloděje na dvorku připravené k akci
      • Fantasto!

Ruská ekonomika se potápí jako Titanic. Díky sankcím nemají rusové na splácení
        hypoték a zasáhne to i sektor s léky. Nemá peníze na modernizaci zastaralé armády.
        Statisíce lidí každým rokem Rusko opouštějí. Alkoholismus a korupce hrají prim.

Rusko jak přiznal Medveděv je v otázce moderních technologií závislé na Západu
        - díky sankcím je od nich odstřiženo a samo nic nevyrábí.
        • přece jim nebude věšet na nos - co mají a vyrábí....tss mysli.
        • hlavně že splácí USA.až ty začnou splácet tak rozkvete Mars *1* *1* *1* *1*
  • Hysterii tu vyvolaly sdělovací prostředky a ne obyčejní občané.Jo a že slavná démokratická US armáda nemohla jet po železnici? No nevím o tom se nějak moc nepíše. Přijde mi to jako záměrná provokace a demonstrace čehosi. Jo a ten připo*** je možná pan Hlas druhý den po opici, já jsem občan tohoto národa tak nevím proč o mě píše, že jsem připo***. Mám prostě svůj názor a třeba i mylný, ale nikoho sprostě neosočuji.
    • Jak může někdo chtít po komediantech a podobné sebrance aby jí to myslelo. Ti šli vždycky po penězích a kdo dá víc. tedy kromě těch, které kamarádi našich nynějších rádoby umělců pozavírALI DO KONCENTRÁKŮ A POZABÍJELI....
    • no že by zrovna ty transportery co jsou v konvoji byly něco. to zrovna né.je to topinkovač *1*
      • dodám: s životností v možném konfliktu s Ruskem tak 4,5 minuty
  • Bohužel 40 let komunistické proruské hrůzovlády národ zdevastovalo.

Pohodlní lidé chtějí diktátora který jim vezme svobodu ale dá ohraničený koutek
    s pivem a buřtem. Proto vítězí Babiš s heslem - já to zařidím. Vraťte se do hospod.

Ve vládě sedí StBák. Na prezidenta chtějí kandidovat soudruzi Dlouhý a škromach.

Proto tu stále nemáme západní model společnosti ale jen rudotržního kočkopsa.
    Proto nemáme pravičáky ale jen komunisty a StBáky v pravicovém převleku.
    • Milý Simone, demokracie, tak jak sis ji vysnila, nikde na světě neexistuje. A to ani v těch tvých zbožňovaných USA.
      • Jsem holka.

Simona
    • ale di Čapisrale *4*
      • demokratka Simona zlato.
        • Nazdar pitcho, ty dnes nehákuješ ?
  • CCCP = fašistický vřed naší planety, kde děti umírají hladem!
    • mnó

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ze-pry-jsou-v-Moskve-lide-nestastni-a-hladovi-No-nevime-Pojdte-se-tam-s-nami-podivat-368112
    • USA = fašistický vřed naší planety, kde děti střílejí na školách spolužáky a učitele, když jejich američtí dementní rodiče nechají zbraně nezabezpečené a učí děti tyto zbraně používat. Americký imbecil nemá žádnou zbraň do ruky dostat.
    • nepovídej alino?
  • rubl posiluje
    • Ve které posilovně?
  • Ano zdejší rusofil krade nick soudružkaPusinka a nadává na systém.
    Nevolila jsem TOP ale ta paní od nich má pravdu - měl by být potrestán ten kdo zneužívá
    svobodu slova EU k propagaci totalitních režimů.
    Je to ostuda že Semelová veřejně popírá politické vraždy Gottwaldovců z 50 let.

V rudé KLDR by jsi takto na vládu nadávat nemohl. Tam už by si tě za kritiku podával
    sadistický dozorce v Gulagu obuškem.
    V Číně je dodnes internet cenzurován. v Rusku jsou nepohodlné stránky blokovány.
    Autoři kteří kritizují nebo píší o korupci jsou zavíráni mláceni a často i vražděni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit