Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novák je Novák...

    Máme se z něho po...?

  • Jste zastánce poruštělého pravopisu z doby Husákovy?

    No - proti gustu, žádný dišputát!

  • vanhorne

    "Měl bys požádat soud"

    Mimo petileteho trestu za ilegalni opusteni Ceskoslovenske Republiky zadne jine trestni stihani jsem si nevyslouzil, proto nevim o co bych mel ten soud zadat, protoze muj premier trestne stihany neni. Trestne stihany premier Babis at se stara, kdyby byl cisty a bylo to v jeho zajmu urcite by o urychleni pozadal, tak dlouhe ruce ma. Verim, ze do mesice by to soudy pro neho s radosti udelaly.

  • Okamura mě těžce zklamal a pěkně to podělal. Ukazovat se v televizi společně s takovou chamradí.

  • Bezva foto - uz se utahuje kolem krku...

  • Tak koblihari rychle honem hrat ucenkovku nakupte darky a hrajem konec se blizi, uz to nebude dlouho trvat a Babis vyfici a snim i jeho dementni sikanozni nastroje!!! 😀

  • dzixy
    Teda i Ty jsi jako Jégl - Pythie. Kdo dokázal, že Tvoje blasty jsou pravdou?  Seznam.cz, Slonková? Kalousek, Fiala?? Nenávist Ti zatemnila mozek, ke Tvé škodě a pověsti hlupáka.
  • dzixy
    Josefe Nováku, Tys již jako hnijící smradlavá skrvna padl do žumpy. Cítím to až zde😂😎
  • dzixy
    Měl bys požádat soud, aby urychlil projednání celé kauzy. Babiš to udělat nemůže.
  • Já tu bohužel cítím jen smrad z komentářů josefa.nováka.

    Co řádek, to nesnesitelný puch buá🤮

  • Je velmi pravděpodobné, že vy nejste voličem vůbec.

  • Nu, očistit své jméno a pověst může kterýkoli člověk v průběhu vyšetřování stěží, respektive vůbec. To je možné až před soudem. Ale takové nuance vy nepochopíte.


  • No vidíte a o tom to celé je.

    Cca 25% "věří komoušskému konfidentovi jeho žvásty.

    Z toho vyplívá nejjednodušším početním úkonem že cca 75% obyvatel země mu ty jeho nesmyslné populistické kecy a další zcela ........ takříkajíc "nežere".

    No a zatímco vy a pár souputníků máte rádi koblihy a pohádkové kecy jakého si politického ....... a prokázaného megazlodějského gaunera, tak mi ostatní zase "fandíme" jiným.

    A  Ááááno o tom to celé je - doba, kdy zločinecká smečka KSČ (dnes se směšnou příponou M) držená při životě právě takovými kreaturami jako je ten váš konfident Bureš-babiš nalikovala koho mimo CCCP musíme ještě bezmezně na věčné časy milovat je zaplať pámbů (pro vás asi bohužel) dávno pryč.

    Takže napíšu-li své (a nejen své) přesvědčení, že svi..ně zůstavá svi..ní i když se navoní, tak komoušský konfident zůstane jen lidským odpadem i když se možná dočasně doškrábal svými podvody, křivárnami, ... až na svůj současný post. Ale věřte starému českému přísloví - žádný strom neroste do nebe. A ten jeho je už hodně nahnilý, stačí jen maličký závan větru a jde ......

  • Můžete prozradit v čem konkretně jsem porušil pravidla??? Tím že pouze konstatuji pravdu kterou mimo pár koblihářů oddaných svému guru - komoušskému prolhaně žvástavému koblihářskému konfidentovi zobou z ruky za jen a jen další zcela nesmyslné populistické koktavě kecavé nesplnitelné žvásty vidí všichni normálně uvažující občané této země???

    Včera už jen chybělo aby to odporné -pííííp- uronilo slzu v přímém přenosu svého žvástavého pindu o "svých " dětech které tak horoucně "miluje" že je za "odměnu" posílá na prázdniny na rusácký Krym. Kdyby prozřetelnost vzala vážně jeho žvástavé kecy o přísahání na život dětí o jeho pravdomluvnosti, tak už jsou všechny dávno po smrti.

    Prostě a jen typický fekální odpad - ostatně jako každý zloděj a udavač - že ano Bureši-babiši. Ty a zeMAN jste hijící smradlavou skvrnou nejen na mapě česka a celého civilizovaného světa.

  • Ano, Pražská kavárna. 

  • senil666
    Babiš je zlo. Je
    smutné, že je premiérem Česko. je to KGBák, zloděj a dotační podvodník. Pryč
    s ním! Ale Češi se za koblihu a reči typu Čau lidi nechají zmást.





    http://www.epshark.cz/clanek/976/z-burese-babisem-babis-a-bures
  • vanhorne

    Z jakeho duvodu je trestne stihany a proc veskerou svou energii a um ktere plytva na blaboly nezameri na to, aby co nejdriv ocistil svou povest a jmeno? Ale" trestne stihany premier" asi zni neobycejne a tak hrde, ze se s tim Bures spokoji. Premierem se muze pochlubit hodne zemi, ale trestne stihanym premierem se muze pochlubit jedine nejaka opravdu exoticka zeme.

  • Všichni ti soudruzi z "malé národní fronty"., co nyní tak sebejistě vyřvávaji ve sněmovně s.r.o. , jako zakomplexovaní členové nějakého, akčního výboru z ÚV.. i jako šílení postřelení čuníci z prasečáku v Letech.,někde na poli..opět a znovu jen potvrzují, že nám vládnou zakázkoví mediokrati, tzv.aktivisté, neziskovky, kavárny, různá zakomplexovaná svoloč i darmojedi..a oni jsou jen úplatný komparz jiných vlivových skupin a různých konspiračních teoretiků.. a kteří se zcela nemorálně umí dohodnout akorát na pořádném zvýšení svých platů a na korytech..Tito soudruzi..,chtějí dělat nový "17 listopad"., ale aby se nakonec soudruzi nepřepočítali a časem se z toho nevyvinul spíše nějaký "Únor" s takovou krizí i jinými problémy., že se z toho pak všichni "pokakají"..Tohle Babiše ani tak nezničí., jako už to nyní silně poškodilo  např. Okamuru, který se přidal k tzv.opozici i se všemi následky., co ještě přijdou..

  • Vy dva máte asi nějaké speciální informace, které my ostatní ne. Jenže Vaše závěry tradičně nemají se seriozními informacemi co dělat.

    Na jakou úroveň to staví Vás dva?

  • Mediální poprava v přímém přenosu. Signál pro politiky - budete skákat, jak chceme my, nebo Vás zničíme!!

    Nechutnost.

    Pokud pan Babiš něco provedl - patří mu spravedlivý trest, ale ani Slonková, ani Kubík nejsou vyšetřovatelé, soudci, jenom kati.

    Jejich argumentace je bulvárně chabá. Přepadli doma nesvéprávnou osobu a ta jim nezabouchla dveře před nosem. Oni se přeci představili jako novináři?!?....

    A další akce proti Babišovi budou eskalovat - blokace jeho piety na den studentů (zase se pražská kavárna utrhne ze řetězu), demonstrace profesionálních protestovačů atd.

    Komedie á la Praha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit