Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nafouknutá a účelově načasovaná bublina na politickou objednávku. Proč ale volí Andreje 30% voličů? To asi není náhoda. Pisálkum jde jen o senzace za každou cenu. Čtu jména a je mi to jasné. 

• Náhodou jsem to četla. Asi nejzajímavější na celém příspěvku je to, že pisateli unikla existence klávesy s písmenem "z". 😉

• Je to zcela pochopitelné. Otec svěří svůj sen o stavbě Čapího hnízda svým dvěma nesvéprávným dětem. Já bych udělal to samé. Ani bych se jim do toho nevměšoval.

• vanhorne

"A kde jsou jeho voliči,kteří ho tak preferovali."

Kde jsme? Tady jsme, pod praporem koblihare v jednom siku, bojujem za republiku.

Za Burese za vlast, za Zemana za chlast.

• Dobrý den. Nejmenuji se Nikdo.

• Babiše jsem nevolil, ALE  pokud neztratí nervy, tak mu za chvíli procenta volebních preferencí budou stří kat i ušima. 

To by potvrdili anebo vyvrátili mj. předčasné volby, které by ale především ze sněmovny vymetly některé čtyřprocentní straničky, takže ty proto nebudou.

Novináři a jejich vodiči to nechtěně totiž rozehráli tak, že v závěru na tom divadle může Babiš výrazně vydělat.

• Vám toho nedochází více. Ale nevadí...

Na svůj názor máte právo.

• Hurá. Opět zde máme kauzu Čapí hnízdo, opět nás budou média krmit dohady bez faktů, smyšlenkami a neustále se opakujícími argumenty den co den, hodinu co hodinu a to vše alespoň po dobu celého roku.

Normální člověk tuto aféru snad už ani nemůže brát vážně. Vyšetřovatelé ani po roce nic nevyšetřili, prokurátor nikoho neobžaloval...

Alespoň se mají pisálkové čím živit a citovat zde Seznam zprávy je jasným signálem kam vše směřujie - bulvárek. 

• Pane Kluta - jak vidíte na panu Novákovi - staré české přísloví "Svůj k svému" svou platnost neztrácí!

• Další, kdo jsou se svým soudem hned hotovi - bez hlubšího pohledu na problematiku, která je především významným porušením práva na soukromí....

• Ke kauze se vyjádřil i  někdejší poslanec za ODS, dnes působící jako lékař, MUDr. Boris Šťastný.

„Jsem naprosto šokován, čemu evidentně křehkého a zmedikovaného člověka ti novináři vystavili a jak s ním manipulovali. Vůbec si neuvědomují, jak člověku s psychiatrickým onemocněním může to, co se rozpoutalo, ublížit a jak to jeho zdravotní stav, léčbu a vůbec celý zbytek života může ovlivnit.“ 

A považovat pana doktora Šťastného za přívržence ing. A. Babiše - to může jen hlupák!

Po analýze kauzy právníkem - paní Klárou Samkovou (která řekla, že „Svou reportáží zasáhli Slonková a Kubík do osobnostních práv Andreje Babiše ml. ... způsobem obzvláště zavrženíhodným, když jde o člověka evidentně těžce psychicky nemocného – že doufám, že budou užalováni k smrti tak, aby už nikdy nevzali novinářskou tužku do ruky,“) jde o další významné odsouzení praktik (pseudo)novinářů Slonkové a spol. 

• A kde jsou jeho voliči,kteří ho tak preferovali.

Kdo se zastává tohoto slovenského udavače,sám se staví na jeho morální úroven.

Tyto manýry se naučil za účinkování Mečiara .

• Pane Jégl a redakce ........ to, co zde předvádí josef.novák, prakticky ve všem porušuje

pravidla diskuze.

Mě jste odcvakli na týden pro daleko méně, ale toto se Vám zřejmě hodí do krámu.

Vaše ubohost jen vzkvétá.

• Pane Novák, vy musíte asi trpět za Dona Vita Kalouska (asi jste taky z TOP 09) a nebo za stejného umělce p. Fialu a nebo za pí. Udřeninu, chybí ještě bijkině Němcová, no, je jich více, sice s mafií a Cosa Nostrou nemají nic společného, ta by se od těchto "Umělců" musela hodně učit, a pokud nevíte, psychický člověk je většinou zbaven svéprávnosti a pokud jste viděl video, tak většina dotazů byla dokončena pí. Slonkovou,  a tak ještě nakonec, alkoholu a pisatelům vašeho formátu, Na zdraví.
  • Ááááno Ááááno - na každou svi.i se vaří voda.

To neznáš koblihářský gaunere Bureši-babiši???? - a ta tvoje už bublá.

Že to trvalo, ale lépe později než nikdy že Ááááno.

I to foto sedí - už ji cítíš na krku koblihářský koktavý populstický žvástale nesmyslných nesplnitelných  kydů? ????

• Pan Okamura dělá záslužnou práci. Odhání profesionálně vandráky od hranic. Beze zbraní. Jinak je to ale křivák chlap. Slovem nepředvídatelný zmetek se šikmýma očima. Moc mu to včera slušelo. V té smečce horlivců s balamutem Fialou včele. Ten se šikmýma zapomíná, jak vypátrali novináři jeho "sídlo firmy". Na které čerpal převeliké peníze. Byla to doslova polorozpadlá dřevěnka u cesty v horách. Slovem chatrč bez dveří a oken.A ejhle pikolík, on je dnes poslední spravedlivý .....

• kopněte je do zadnic ,ty co chtějí destabilizovat a měnit volební výsledek,jsou to novináři a politici ,od Okamury jsem jeho se propůjčení nečekal,byť jsem jej nevolil.

• Na tvou blbost žádný z těch blbečků nemá, ty sračko.

• TheGGG

jéglův pokus o vstup mezi seriozní novináře, číslo pokusu: 1566156.... výsledek: opět selhání...

• Jak primitivní musí být hlupák, který zde tapetuje, mi nedochází. Nikdo to nečte, tupý bezmozku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit