Don Andrej a jeho Cosa Nostra. Vítejte v Babišově Palermu!
-
kopněte je do zadnic ,ty co chtějí destabilizovat a měnit volební výsledek,jsou to novináři a politici ,od Okamury jsem jeho se propůjčení nečekal,byť jsem jej nevolil.
-
-
Pan Okamura dělá záslužnou práci. Odhání profesionálně vandráky od hranic. Beze zbraní. Jinak je to ale křivák chlap. Slovem nepředvídatelný zmetek se šikmýma očima. Moc mu to včera slušelo. V té smečce horlivců s balamutem Fialou včele. Ten se šikmýma zapomíná, jak vypátrali novináři jeho "sídlo firmy". Na které čerpal převeliké peníze. Byla to doslova polorozpadlá dřevěnka u cesty v horách. Slovem chatrč bez dveří a oken.A ejhle pikolík, on je dnes poslední spravedlivý .....
-
-
Ze serveru Tiscali v úterý,18:30:"Krymské úřady nemají informace o údajném pobytu Andreje Babiše
mladšího na anektovaném poloostrově a nehodlají záležitost komentovat.
Napsala to v úterý ruská tisková agentura RBK, která o komentář k
případu bezvýsledně požádala správní úřady Jalty a Sevastopolu, kdy byl
údajně syn českého premiéra loni držen."Ze serveru Tiscali 20:15 stejného dne:"Andrej Babiš mladší pravil, že ho manžel lékařky, která napsala
posudek, podle něhož není schopen v kauze vypovídat, odvezl na Krym. "Zneužil toho, že můj otec chtěl, abych zmizel. Kvůli stíhání Čapího
hnízda," řekl Andrej Babiš junior. Dostal prý na výběr: Buď půjdeš do
ústavu, nebo odjedeš na Krym. Zvolil to druhé."Ostatně: nebyl on A.B.Jr. tehdy právě v onom ústavu?
No, očekávané informační zákruty a následné posuny v Matrixu nebudou veselé a asi nás, tedy daňové poplatníky, přijdou mnohém dráž než nějaké hnízdo s celým hejnem mladých.