Přejít na výpis diskuzí
Donbasem otřásají dělostřelecké přestřellky. Mrtví přibývají
30.1.2015 | art
114 příspěvků
-
Soudruh Lery nevidí důkaz o o tom že Rusko dodává zbraně do Doněcku.
Existuje fotografie z města šachtarsk které kontrolují tzv. separatisté. Ukazuje 2 nákladní
auta osázených protiletatdlovým systémem a raketami země vzduch.
Ruská armáda zavedla tuto úpravu v roce 2012 Nikdy nebyla součástí Ukrajinské obrany.
Kdo jí tedy přivezl? jedině RUSKO!!
Tyto moderní zbraně potřebují speciálně vycvičené vojáky a ne Doněckou domobranu -
-
Jsem rád, že jsme kamarádi Pusinko. Opět lžeš jak když tiskne. Pokud mě chceš přesvědčit, sděl mi odkaz na nějakou adresu na internetu, kde to mohu ověřit. Pokud budeš mít pravdu, rád se Ti zde veřejně omluvím. Ale Ty pořád píšeš takové "jako by pravdy" bez odkazu na skutečnost. Tím mne nepřesvědčíš. Abychom si rozuměli, dej mi odkaz na fotografie. Jinak tady stále budeš za šaška.
Zde máš informace o výzbroji Ukrajiny - pokud umíš "po amerikansku". Asi uprostřed článku je zmínka o vybavení S-300 a Buk M1.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force
Dále si můžeš přečíst tentokrát česk , že Ukrajina si přivlastnila kompletní výzbroj, která tehdy patřila společné armádě SSSR.
http://www.armadninoviny.cz/ozbrojene-sily-ukrajiny.html
Takové důkazy zde předkládej!!!! -
Rusko vám sděluje podrobnosti svých zbrojních prohgramů? nebo Ukrajina, vy jen kecáte, a nevíte zhola nic, Předliožte fotky, filmy, zajatce i techniku , tomu se říká důkazy - ale kde nic není, ...
-
-
Stačí si tu fotku na internetu jen najít. *3*
-
-
-
Pro Soudružku Pusinku a pro všechny USA lezce . Kdo myslíte, že na světě nejvíc zavraždil lidí?
http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fantiilluminati%2Enet%2F200%2Dlet%2Dterorismu%2Dusa%2Dprehledny%2Dseznam%2Dvsech%2Damerickych%2Dvalecnych%2Dzlocinu%2Dteroru%2Da%2Dvalek -
-
Ftipný odkaz - stačí třeba 100 milionů indiánů! Ten co to psal hulí první ligu a pořádnej matroš. Severoamerických indiánů bylo před kolonizací tak 200 tisíc, to je 500x méně, než tvrdí tvůj zdroj.
-
-
Já jsem poslal odkaz, pošli ho i ty. Proč zase lžeš?
http://www.energytalisman.eu/cz/americti-indiani-pocty-domorodcu-obyvatel-ameriky-americkych-indianu-kolonizace-rezervace-genocida.html
Další odkaz : http://leva-net.webnode.cz/products/americke-valecne-zlociny-za-poslednich-400-let/
Samozřejmě jsem tyto dokumenty nepsal, ale spoléhám na to, že pokud to někdo napsal a má to podložené odkazy na historii, tak to může být pravda.
-
-
soudruh Stalin, ty propagandistické kremelské odkazy si strč do, však víš kam.
-
-
Pravda BOLI CO___??? *1* *1* *1*
-
-
jo pravda vám smrdí, to je fakt. Komunisti a nacisti, ty se pravdy báli jako čert kříže.
-
-
-
-
Nevím, jestli to má ještě vůbec cenu komentovat, ale proffesionálně praccující reddakcí tiscali "... otřásají dělostřelecké přestřellky" a jiné skvělosti... Tento týden titulky a "prosté texty" fakt hrůza. O věcném /faktografickém/ obsahu snad ani raději také nic.
Prostě, soudruzi, dělejme tu proppagandu pořádně, takhle to vypadá, že jsme na to jenom najjatí a to, prostě, neodpovídá zaddání! Jasný, ku(r)wa.fix.už.takky! .. *6* -
Rus byl zase odražen jako u Mariupolu. A kdo tvrdí že ne tak pak musí zodpovědět
jednu otázku - proč tu oblast dosud neovládá? Protože ji nemá pod kontrolou. *2* *2* -
-
zdá se, že doněckým mariupolští dost fandí, čím to? *15* *15*
-
-
Možná to bude tím že Stalin zahájil násilnou Rusifikaci Ukrajiny a nastěhoval
tam spoustu Rusů. Tato Kremlem dosazená pátá kolona nyní odhaluje svou tvář.
-
-
Je mi jich líto ale dokud nedokáží otočit své zbraně proti sebrance v Kijevě !?!?
Zuřivé boje se minulý den odehrávaly nedaleko Doněcku, v Uglehorsku a Debalcevu. 30. ledna k ránu armáda Novoruska v podstatě uzavřela kotel, ve kterém se podle toho nejskromnějšího odhadu nachází asi 8 tisíc ukrajinských vojáků.
Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2015_01_30/Konflikt-na-Ukrajine-tvrde-podminky-primeri-9558/ -
dej pokoj a běž prudit jinam
-
-
Toto je veřejná debata a ne uzavřená schůze Kremelských příznivců.
Pokud ti vadí svoboda slova odstěhuj se do KLDR. Tam tě rozhodně obtěžovat nebude.
Soudruzi ji netolerují. *15* *15*
-
-
Zase kravina. Kdyby jsi včera poslouchal na 24 ČT debatu dvou bývalých velvyslanců v Rusku (Bašta, Kolář), tak by jsi toto nemohl vypustit z úst. Nelži!
-
-
A co řekl velvyslanec je svatá pravda že. Jeden řekne tohle a druhý onohle. *15*
-
-
koukám soudružko, že pravdu už maj nespíš jen v Reflexu, to je taková bažda vás o třicet let opožděnejch komunistobijců. Jinak už i na Novinkách píší ,že na Ukrajině je to samej nácek a bublina s ruskou armádou praskla.
-
-
když ty Novinky jsou medium řízené STB, čili KGB. Takže tento informační zdroj je jaksi nevěrohodný, tím ale nechci říci, že Reflex píše pravdivě.
-
Zase Kremelská pohádka o milionech Banderovců, Těch je tam pár tisícovek.
Stejně jako u nás máme malý okruh Rudých kteří uznávají komunistického vraha Gottwalda. -
-
no tahle praxe panuje aktuálně v UA armádě. Jinak si dovoluji připomenout, že náckovskej ministr poslal armádu vraždit do Dombasu, armáda to odmítla, tak byl těžkými zbraněmi vyzbrojen Pravý sektor a pak vypuklo to vraždění ve velkém. To jen kdyby vám nesložila paměť.
-
V Rusku mají zase násilně odvedené tzv. dobrovolníky. Vrací se tam zdá se
válečná praxe kdy za jednotkou stála NKVD s pistolí a střílela každého
kdo nechtěl bojovat. -
jenže ve chvíli, kdy Banderovci dostali silová ministerstva, ty tisíce na rozpoutání pekla stačily. Nebo on je nástup do armády na UA dobrovolný?
-
-
-
-
-
-
Kde se válčí, tam jsou mrtví. Na rozdíly mezi vojáky a civilisty nikdo moc nehledí, bohužel.
Řada lidí se raduje z úspěchů některé ze stran konfliktu na Východní Ukrajině. Takže bych jen připomenul, že ani vítězstvím jedné strany ještě boje nemusí skončit. Je to oblast, kde je tradiční partyzánský (od)boj, takže to "vítězství" ještě nemusí vůbec nic pozitivního znamenat ... -
-
ano a proto se musí oblast Doněcka a Luhanska a to celé oddělit od zbytku země (myslím, že bude následovat i Zakarpatí)... a bude klid.
-
Ruský terorista v Doněcku však zdá se narazil na Zlatý zbrojní důl.
Neustále má tanky raketomety a dokonce děla. Moskva jim je prý nedodává.
Tak pak buď padají z nebe - nepravděpodobný zázrak.
Nebo si je pěstují na zahrádce - mě ještě dělo nevyrostlo. *1*
Nebo jim je přeci jen někdo dodává i s municí že. -
-
soudružko, zapomněli jsme ti poslat nový noty. Ruská armáda na Ukrajině nebojuje a Azov a podobný smečny kazí pověst Ukrajiny, protože hlavně kradou a vraždí nevinný.. Psali to už i v ukrajinským tisku.
-
-
Ruská teroristická Doněcká parta ostřelovala Mariupol a zavraždila tam 30 civilistů.
Nebudete doufám tvrdit že Rusové mají střelu která ubližuje jen vojákům
a civilistu s omluvou přeletí. *1* -
-
omlovám se , 1.sv šla mimo mě. Nicméně Češi se do ruský občanský války míchali jakým právem?
-
-
no tak, vidíte, že za ty komouše vlastně moho Němci. Oni vlastně mohou i za to, že se komouši dostali k nám. No a na současným stavu na UA mají taky velký podíl, protože bez nich by byl nácek v Kyjevě do týdne v kopru.. A to mám Němce rád a vy jste mě otevřela oči. díky
-
No bodejt by bolševik nechtěl mír s Německem. Proto také Německo poslalo
Lenina v zapečetěném vagonu do Ruska aby svrhnul vládu a uzavřel mír.
Proto se pak šeptalo v Rusku o tom že je to Německý agent.
Německo chtělo mír protože válku na 2 frontách nezvládlo a tak chtělo válčit na Západě
s tím že jednáním s oslabeným Ruskem zabere Pobaltí. -
takže ti oškliví bolševici chtěli mír? No to je hnus velebnosti.
-
Čech byl do ní uvržen protože Carský režim je jako spojence podporoval
ale nová Bolševická vláda která chtěla mír s Německem na ně hleděla jako na nepřítele.
-
-
já mezi mrtvými v Donbase a Mauripolu nerozlišuju. Ale EUSA očividně zajímají jen ti druzí. Jinak válka je svinstvo a tom, že bude válka se rozhodlo ve chvíli, kdy jsme náckům ze Svobody dali silová ministerstva.
Takže EUSA válku vyvolala a teď se pokrytecky diví,že jsou ve válce mrtví. -
-
Jsem zvědavá jak dlouho by se bez Moskevských dodávek udržel tzv
Doněcký separatista. Týden? *15* *15* -
Pletete jablka a hrušky. Legionář byl v Rusku ještě za vlády Cara a naopak
bolševik který se chopil převratem moci pak chtěl legionáře šikanovat.
Když to přehnal Legionář ovládl Sibiř a bolševika zahnal.
Protože Carské Rusko bojovalo s Rakouskem Německem ale bolševik se s nima dohodl
na příměří. -
no čistě logicky, když mohl bojovat dědeček v Rusku, kam ho nikdo nezval, tak proč by ruskej legionář nemohl bojovat na Ukrajině? A ti vaši bolševici, to je úchylka ve smyslu Kartágo musí být zničeno a to navíc 25 let po zničení Kartága.
-
Můj Dědeček byl Legionář který se s Bolševikem střetl již v době kdy končila
1. světová válka. Pak naší rodině někdo ukradl majetek - a představte si že
ho nesebral zlý Německý Nacista ale domácí komunista.
Takže jsem trochu alergická na bandu soudruhů která si oblékne nový kabát a tváří
se že je vše v pořádku. -
vy se z těch komunistů jednou pominete, předpokládám, že někdy v roce 1972 vyběhl váš dědek s klackem z lesa a křičel: "bijde Němce, smrt Hitlerovi!"
Zhruba stejný smysl má ten váš dnešní hrdinný boj proto komunistům. Už jste podepsala Nekolik vět? -
Náckové vám vadí a v Rusku zase vládnou překabátění komunisté. Komunista
zavraždil víc lidí než nacista - proto je poněkud směšné když je odsuzuje. *15*
-
-
-
-
Víš tam venku umírají lidi a je jedno na který straně ..... ale protože jsi od narození jen tupá síla tak zamořuješ všechny zdejší diskuze tím verbálním hnojem co tu produkuješ a je jedno jestli seš tečka nebo jinej .........
-
-
Ano a umírají proto že někdo použil Ruskou menšinu k rozpoutání nepokojů
v zemi která chtěla z Ruského tábora přejít do EU.
Kdo tedy má motiv? Že by Rusko.
*1* *1*
-
-
-
-
Soudruhu njn - podívejme se nejen na dění v Kyjevě ale i v Moskvě
V Kremlu zuří boj vojáků a finančních kmotrů o Putinovo ovládnutí. Vojáci chtějí konflikt
eskalovat - protože z války žijí a bohatnou. Stačí se podívat jak se Ruská generalita
napakovala při odsunu z Východu že.. jen rozkradení pohonných hmot jim hodilo miliony.
A oligarchové chtějí mír protože Západní saknce mění jejich naloupené peníze
v bezcenný papír a když nefunguje ekonomika začnou být občánci nespokojení. *1* -
-
Předlož důkazy!!!! Když je nemáš, tak tady neplácej kraviny.
-
-
prosím vás, to je přece jen zdejší komik a šprýmovná vložka, snad byste od někoho ¨takového nechtěl důkazy? *15* *15* *15*
-
-
Já jsem holka! Žádný ten. *16* *16*
-
-
Když ti je dám stejně řekneš že jsou z dílky CIA.
Někdo holt nevidí ale horší je když soudruzi prostě nechtějí vidět. *15* *15* *15* -
-
Aspoň jeden odkaz na něco o čem mluvíš. Jinak to jsou lži a lži a lži. Vždy přijímám důkazy. Předlož je a já se Ti zde veřejně omluvím.
-
-
Ty tu popíráš Ruskou genocidu čečenského národa takže moc nekřič.
Důkazů je tu dost. To že ty je nechceš vidět to je tvůj a ne můj problém. -
-
Čečenslo není okupované, nikdy nebylo samostatné, je trvalou a staletou součástí Ruska, třeba jako Chodsko Č ech...
-
Ono když někdo čečensko okupuje tak nemůže čekat že ho pak budou milovat.
Rusko tam nemá co dělat. -
Nezapomněl jsi náhodou, jak Čečenci vyvraždily v Rusku žáky základní školy, jak zavraždili lidi v divadle? To když se stalo amíkům, tak rozpoutali tři války.
-
-
-
-
-
-
Boje o uzavření kotle vrcholí a tak to přebíjí to, co se děje v Kyjevě.
Porošenko začal podle úkolu USA potírat vliv dobrovolnických praporů, respektive chce je získat pod velení státu. To ale Kolomojskij se svou soukromou armádou nedopustí. Začalo to tím, že oligarchické bojůvky se rozhodly vytvořit svůj paralelní generální štáb, pak je začal Porošenkův tisk napadat a dokonce zveřejňovat to, co bylo v Ukrajině dosud tabu. A sice fakta o rabování, zabíjení a znasilňování. Dnes pár lidí Ajdaru zatím symbolicky blokovali ministerstvo obrany v Kyjevě a vyhrožují zorganizováním velkého mítinku.
V Kyjevě bude ještě veselo. Dost možná že se dočkáme i prchajícího Porošenka. Jsem ale sakra zvědavý, na kterou stranu se pak postaví slavný západ. *1* -
-
poslední slovo ještě neřekla Tymošenková, ta kuje pikle a budeme se ještě divit
-
-
Putin už nám pikle předvedl a přivedl svět na pokraj války.
-
-
Zatím jsme se dočkali jen prchajícího Janukovyče. To je historická realita ...
-
-
No Bobo, ta situace je pro Ukrajinu daleko horší. USA nejsou schopny dokázat, že Rusové vyzbrojují separatisty a proto nevyzbrojují Ukrajinskou armádu. Separatisti hovoří o tom, že zbraně a výstroj zabavili UA a to nejen na současném válčišti ale mají to i z Krymu a tam bylo zbraní pro dvě armády. Současný stav o kterém média zatím mlčí je ten, že povstalci nadále postupují. proto Porošenko volá o další schůzky. Jinak asi separatisti dojdou až do Kijeva i když říkají, že chtějí jenom zabrat území, které vytyčují Luhanská a Doněcká oblast.
-
-
O tom se nepřu, Lery. Jak ale Rusové dodávají separatistům zbraně z Krymu, že to nikdo údajně nezjistí ? Dodávky a "humanitární" konvoje přes volně prostupnou rusko-ukrajinskou hranici (kterou "drží" povstalci), to chápu, ale z Krymu to přece musí převézt lodí nebo letecky.
Stejně tak by snad (?) dokázal i Západ vyzbrojit Ukrajinu - přes "volnou" hranici s Polskem nebo Rumunskem (po moři i Tureckem). Stejně, jako válčící strany v bývalé Jugoslávii.
Dokud povstalci postupují, nebudou samozřejmě ochotni o ničem jednat ! -
-
Sevastopol je oficiálně Ruská základna ještě za doby, kdy Krym patřil Ukrajině. Tam byla a možná je neskutečná výzbroj. Tu nechali Rusové separatistům k dispozici. Jak to dostali na Donbas nevím. Skutečností ale je, že ani přes satelitní snímky, ani přes agenty se neprokázalo, že by humanitární konvoje z Ruska byly zneužity pro vyzbrojení separatistů. Ty satelitní snímky by Američané ihned použili jako nezvratný důkaz. Ani Rusko ani USA si nedovolí tam dodat jedinou pistoli. Všimni si, že všichni politici chodí kolem toho, jako kolem horké kaše. Jediné co je, a to pořád dokola, že Rusko podporuje Ukrajinské separatisty. Nikde se nedočteš, JAK!
-
-
-
-
-
Rus byl u Děbalcova odražen stejně jako nedávno u Mariupolu!
Je třeba ocenit návrh Polského politika na vyslání jednotek na Ukrajinu. Ano Východní
část Eu zažila 40 let Ruské hrůzovlády a o pokračování rozhodně nestojí. -
-
no, nevm, nevím, já jsem četla, že jsou tam obklíčeni, tomu tedy neříkám vítězství Kyjeva, ale říkám tomu Kyjev jako vždy v pytli *15* *15* *15*
-
-
Kolik knih o válečné taktice jsi prostudovala sestřičko? Hádám že žádnou. *2* *2*
-
-
Když neumíš předkládat důkazy, tak já ti jeden předložím.
http://novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1594%3Aqkdybych-ml-zapomenout-na-n-boe-na-nebi-zapome-na-mq&catid=39%3Ahistorie&Itemid=50> -
-
To je opravdu děsné a je to alespoň dfůkaz, který by měl přesvědčit i ty podporovatele banderovců.Jestli si to otevřek ten nick Soudružka Pusinka, tak potom už v něm vidím jenom zrůdu. Ať si ty svoje příspěvky někam strčí, je z toho na blití.Není k tomu a k té podivné soudružce už žádný rozumný komentář. Takový blb patří do blázince a ti, co pchali ty zvěrstva , tak je ihned zlikvidovat. To nebyly lidi a zvířata bych urazil.
-
-
-
VSU hrozí porážka na jihovýchodě. Dobrodružný útok ukrajinských vojsk na Doněck byl opolčenci zastaven, ohromná skupina VSU zůstala v novém kotli u Děbalceva a v nejbližší době přestane existovat
-
Stateční Ukrajinští vojáci - na náhrdelníkovou šnůru vojenských vítězství
navlečte další perlu - Doněck!!
Tento uzel je třeba udržet za každou cenu bez ohledu na ztráty a majetky. žentě
Ruské okupanty ze svého území jako je hnal hrdina Bandera.!!
Rus nechce chápat že sousední státy už nejsou jeho vazalem. Tak je třeba mu dát lekci
a naučit ho to. -
-
vsadím se, že bereš něco pořádně silného a k tomu ještě popíjíš okenu, že jsem to uhodla *15* *15* *15*
-
-
Já nic neberu. Pouze používám rozum. škoda že to stoupenci Ruska také nedělají. *15*
-
-
Co to tady plácáš za nesmysly o ruských okupantech ! To by byla otevřená válka s Ruskem. Předevčírem ministr ukrajinské vlády prohlásil, že na Ukrajině žádná ruská armáda není. Tak co si tady vymýšlíš a oblbuješ!!!
-
-
Ty znásilněné čečenské dívky existují a stejně tak Ruský voják který jim to provedl.
Ruské soud však své vrahouny v uniformě vždycky od trestu zachránil. -
-
tedy spíše jsou zdokumentovány znásilněné nemuslimské dívky a jejich nucené verbováníé do hampejzů pro islámské bojovníky, kteří se do Čečny, než je Putin vyřídil, sjeli z celého světa
-
-
Ruský voják také znásilnil Čečenské dívky. Dostalo se to až k Ruskému soudu
a ten to zahrál do autu. To je Ruský šovinismus o kterém hovořil už Lenin,
Nemoc která způsobuje že Rus se dívá na okolní malé státy jako na svou kořist.
-
-
Předlož jediný konkrétní důkaz nebo odkaz. Ty ani nevíš, co jsou Čečenci zač.
-
-
Rusko nemá co pohledávat ani v čečensku ani na Ukrajině.
-
-
Česko nemá co piohledávat na Moravě a ve Slezsku
-
A víc důkazů nemáš? To ale musíš taky se bít do prsou a hulákat : "Vraťte Srbům Kosovo!"
-
-
-
-
-
statečně zabíjej civilisty?doufám že pak statečně pujdou za katr. *3*
-
-
Rusko povraždilo v Mariupolui30 civilistů a v Čečensku ještě víc. Střílel
civilisty z vrtulníků a bombardovalo je ve městech.
Nehrajte si soudruzi na Anděla když vám z rudých pařátů kape krev nevinných. -
-
Rusko?Váženě Rusko? Prosím důkaz že Rusko....pak se mužem teprve bavit.
-
-
A kdo okupuje Čečensko? UFOni? Ne Rusko! Pokud to nevíš tak by tvá učitelka
historie měla vrátit diplom. Jdi to říct rodinám znásilněných čečenských dívek
že Rus za nic nemůže - připrav se ale že tě jejich odpověd bude bolet. -
-
Zase to máš pomotané. Čečensko je Čečensko tam Rusové nejsou. Jsou v jiných dvou státech a to na pozvání místních vlád jako pomoc proti islámským teroristům. To je neskutečné co tady tvůj mozek plodí.
-
Ano Ruská zvěrstva vás nezajímají ale pokrytecky odsuzujete druhou stranu.
*16* -
Psala jste že Rusko povraždilo v Mariupolui30 civilistů ....to mne zajímá chci důkaz Co je v čečensku už 25 let mne nezajímá.
-
-
-
-
-