Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vy už jste dávno v prd@li rusomilci
  • a ještě k těm důkaszům od OBSE:Naposledy se v tomto smyslu jednoznačně vyjádřil generální tajemník OBSE Lamberto Zannier ZDE ( http://www.welt.de/print/welt_kompakt/print_politik/article136809158/Waffen-kommen-aus-Russland.html)
    Tak copak konkrétního nám pan Zannier sděluje:
    Otázka: Können Sie uns sagen, ob Russland die Separatisten mit Waffen unterstützt? Podporují Rusové separatisty zbraněmi?
    Odpověď: blablablablabla,Direkte Beweise haben wir nicht, aber die Vermutung liegt nahe. Přímé důkazy nemáme, ale tato domněnka se nabízí.

    Otázka:Der ukrainische Präsident Petro Poroschenko spricht von 9000 russischen Soldaten in der Ostukraine. Können Sie diese Zahlen bestätigen? Porošenko mluví o 9000 ruských vojácích, můžete tato čísla potvrdit?
    Odpověď: Wir haben keine Soldaten gesehen.Žádné vojáky jsme neviděli. Blablablabla...

    Za blablablablabla se dosaďte: Rusové jsou zlí, jedí malé děti, my bychom jim to rádi dokázali, ale ti zákeřní lumpové nám nechtějí žádné důkazy poskytnout. Takže stejná situace jako o MH17,všichni víme, že to byli Rusové, ale technické důkazy nepředložíme, protože ovce to spasou i bez důkazů a kdo ne, je Kremlem placený agent. Kdyby někdo chtěl vědět, jak je to se zbraněmi pro Ukrajinu tak mu stačí do vyhledávače zadat:zákon O podpoře svobody na Ukrajině. I když skoro bych zapomněl na dvojí metr. Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.
  • on už se kromě keců z fejsbooku našel nějakej konkrétní technickej důkaz o tom kdo sundal MH17? Já jen čet, že BND má nezvratný důkazy, že to byli separáti a sundali to ukrajinským Bukem a pak jsem čet, že australskej premiér má nezvratný důkazy, že to separatisté sundali ruským bukem, kterej pak zas odtáhli do Ruska a pak jsem čet Dolejšího z Blistů, že má nezvratný důkazy, že to sundali Rusáci sami a dokonce přesně ví, kterej oddíl to byl. To je sice fůra nezvratných důkazů, ale blbý je, že se ty nezvratně dokázaný verze navzájem zcela vylučují.
  • No rozhodně ano naše spojené království( UK se to píše nebo,velká británie- GB ), má méně zbraní než Rusko *3*
  • To je jasná věc! Rusko má milionkrát víc zbraní než UK!
  • Tůto válku stejně vihraje náš mylovaný Vůdce Putin protože je lepší neš soudruch Hitler a nedělá taková chyby jak on! Čest!
  • Ukrajinská armáda utrpěla v Donbasu těžké ztráty
    Nejméně 15 ukrajinských vojáků padlo a 30 utrpělo zranění během uplynulých 24 hodin v bojích s proruskými separatisty v Donbasu na východě země. Oznámil to v sobotu ukrajinský ministr obrany, který rovněž připustil, že strategicky důležité město Debalcevo „částečně” ovládli povstalci.
  • Já taky.
  • No jo no Porošenko je lhář ale stejně ho miluju.
  • Já jsem poslal odkaz, pošli ho i ty. Proč zase lžeš?
    http://www.energytalisman.eu/cz/americti-indiani-pocty-domorodcu-obyvatel-ameriky-americkych-indianu-kolonizace-rezervace-genocida.html

    Další odkaz : http://leva-net.webnode.cz/products/americke-valecne-zlociny-za-poslednich-400-let/

    Samozřejmě jsem tyto dokumenty nepsal, ale spoléhám na to, že pokud to někdo napsal a má to podložené odkazy na historii, tak to může být pravda.
  • uvidíme ,jedno je jisté UA je jednou pro vždy ztracená...
  • http://zpravy.tiscali.cz/porosenko-tuhle-valku-vyhrajeme-246465

    http://zpravy.tiscali.cz/porosenko-si-dal-trimesicni-lhutu-na-vyreseni-ukrajinske-krize-238963

    zajímavé články ,každý má zajímavej datum a realita se rovná :Skutek utek.....
  • Jsem rád, že jsme kamarádi Pusinko. Opět lžeš jak když tiskne. Pokud mě chceš přesvědčit, sděl mi odkaz na nějakou adresu na internetu, kde to mohu ověřit. Pokud budeš mít pravdu, rád se Ti zde veřejně omluvím. Ale Ty pořád píšeš takové "jako by pravdy" bez odkazu na skutečnost. Tím mne nepřesvědčíš. Abychom si rozuměli, dej mi odkaz na fotografie. Jinak tady stále budeš za šaška.
    Zde máš informace o výzbroji Ukrajiny - pokud umíš "po amerikansku". Asi uprostřed článku je zmínka o vybavení S-300 a Buk M1.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force

    Dále si můžeš přečíst tentokrát česk , že Ukrajina si přivlastnila kompletní výzbroj, která tehdy patřila společné armádě SSSR.
    http://www.armadninoviny.cz/ozbrojene-sily-ukrajiny.html

    Takové důkazy zde předkládej!!!!
  • Ještě jeden příspěvek.

    http://svobodnenoviny.eu/sokujici-dukazy-experta-boeing-777-byl-sestrelen-ukrajinskym-letounem-mig-29/
  • Jen tak na kouknutí.
    http://www.1tv.ru/news/leontiev/271840
  • doufáš marně zrezlá plechovko
  • Stále čekám kdy začnou nějaké sankce proti USA a jejich podpoře Syrských rebelů?
  • doufám že přijde co nejdříve pro tebe
  • na rozdíl od vás vím komu fandím a na kterém kontinentě žiju
  • když ty Novinky jsou medium řízené STB, čili KGB. Takže tento informační zdroj je jaksi nevěrohodný, tím ale nechci říci, že Reflex píše pravdivě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit