Přejít na výpis diskuzí
Donbasem otřásají dělostřelecké přestřellky. Mrtví přibývají
30.1.2015 | art
114 příspěvků
-
jo pravda vám smrdí, to je fakt. Komunisti a nacisti, ty se pravdy báli jako čert kříže.
-
někdy tady píšeš trapárny, co tím sleduješ konzumente? Chováš se jak východní oligarcha, co musí dávat na odiv svoje bohatství.
-
Ftipný odkaz - stačí třeba 100 milionů indiánů! Ten co to psal hulí první ligu a pořádnej matroš. Severoamerických indiánů bylo před kolonizací tak 200 tisíc, to je 500x méně, než tvrdí tvůj zdroj.
-
Robot - to jako Kremlobot? Mě se líbí tohle volání po důkazech. A když se konečně najdou zcela nezvratné a jasně usvědčující důkazy že Mariupol ostřelovali separatisti (nebo že sestřelili malajský dopravák atd.) tak to najednou jsou vám v Kremlu ty důkazy od OBSE nějak "uspěchané" a vůbec "divné" ... Co takhle dodat nějaké důkazy, že Doněck skutečně ostřeluje ukrajinská armáda a že nejde o "utužování" nenávisti donbasanů k ukrajině úmyslným ostřelováním místních?!?
-
Smrt přichází z Kremlu.
-
Další příznivec Ruska dorazil - voláte po důkazech a když je dostanete neuznáte je.
Za každým rohem číhá agent CIA a na Ukrajině jsou miliony Banderovců.
Podobné Kremelské pohádky znám nazpamět. *1* -
Putin už nám pikle předvedl a přivedl svět na pokraj války.
-
jedna bába povidala *7*
-
Ruská matka která zaslechla hovor Ruských vojáků o tajném přesunu na
Ukrajinu byla obžalována protože o tom UKrajinskou stranu informovala.
Tady máme Rusko. Žádná svoboda ani občanská práva. Jak někdo upozorní na zločiny
a lži Kremlu je ihned zatčen jako za starých Rudých časů. -
Pravda BOLI CO___??? *1* *1* *1*
-
Ruský voják také znásilnil Čečenské dívky. Dostalo se to až k Ruskému soudu
a ten to zahrál do autu. To je Ruský šovinismus o kterém hovořil už Lenin,
Nemoc která způsobuje že Rus se dívá na okolní malé státy jako na svou kořist. -
Kolik knih o válečné taktice jsi prostudovala sestřičko? Hádám že žádnou. *2* *2*
-
Já jsem holka! Žádný ten. *16* *16*
-
Možná to bude tím že Stalin zahájil násilnou Rusifikaci Ukrajiny a nastěhoval
tam spoustu Rusů. Tato Kremlem dosazená pátá kolona nyní odhaluje svou tvář. -
Já nic neberu. Pouze používám rozum. škoda že to stoupenci Ruska také nedělají. *15*
-
Stačí si tu fotku na internetu jen najít. *3*
-
Česko nemá co piohledávat na Moravě a ve Slezsku
-
tedy spíše jsou zdokumentovány znásilněné nemuslimské dívky a jejich nucené verbováníé do hampejzů pro islámské bojovníky, kteří se do Čečny, než je Putin vyřídil, sjeli z celého světa
-
vsadím se, že bereš něco pořádně silného a k tomu ještě popíjíš okenu, že jsem to uhodla *15* *15* *15*
-
no, nevm, nevím, já jsem četla, že jsou tam obklíčeni, tomu tedy neříkám vítězství Kyjeva, ale říkám tomu Kyjev jako vždy v pytli *15* *15* *15*