Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stát se zbavil (rozkradl) skoro všechny své finanční zdroje a nyní kňučí jak trefené zvíře. Když chce pan Kalousek nějaký příjem tak musí také něco dělat!!! A ne jen krást (privatizovat)
  • Mám návrh,kdo byl ve vládě 22 let po r.1989 nedostane žádný důchod,protože byl u zdroje rozkrádaček a tak postupovat až na úroveň obcí a věřte peněz bude dost.Církevní restituce ?Další podraz.
    • Velmi dobře, navíc propadnutí majetku jemu i příbuzným, pokud nemůže prokázat jeho původ! Kalousek přece prosazuje, že co se ukradlo se musí vrátit, ne?
  • V roce 1989 většina národa vzhlížela do budoucna s nadějí, že se zde mnoho změní k dobrému. Myslím, že nikdo nečekal, že se za 22 let tato republika propadne do takového marasmu, korupce a že banda rádoby politiků, umožní a pomůže tento stát rozkrást, vytunelovat a zničit tak, že v současné době snad už jen zbývá na prodej stát jako takový, ale to se doufám nikdy nestane. Nefandím a nefandil jsem komunistům, ale na rozdíl od dnešních politických břídilů, tento stát v roce 1989 byl v plusu a to hodně. Předkové tu zanechali naprosto soběstačný stát, který sice měl nějaké chyby, ale fungoval a lidé měli rozhodně víc jistot než dnes. Že nemohli na Západ, chybělo více zboží, nebylo vše dokonalé? Ano, ale co je platné dnes, že je možnost cestovat po celém světě, když rodiny na to nemají a jsou rádi, že vůbec pokryjí aspoň část osobních nákladů. Horní vrstva bohatne a stále nemá dost, politici dostali ve volbách náš hlas a přesto neslouží ku prospěchu tohoto lidu, ale zajímá je jen vlastní prospěch. Současná politická garnitura je toho příkladem, co ministr to diletant, o zákonech ani nemluvě. Nenechme si vnutit, že jsme jen tupé stádo, které čte jen bulvár a vůbec mu nevadí, co se zde děje, oni na to spoléhají. Pojďme zachránit ještě co se dá, ukažme, že nám záleži na této republice, že chceme žít jako lidi a né být jen výrobní prostředek peněz pro tuto sebranku. Věřím, že ještě není vše ztraceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vážení a co takhle místo řečí zkusit vyjít 15.3. v 17:00 na náměstí? Bohapustí amatéři, lháři a podvodníci připravili za 20 let vládnutí tento stát zcela o výrobní prostředky a dále jej zadlužují. Tvrdí, že řešením je ušetřit na důchodcích, nemocných a dalších co ubírají ze státní kasy, ale nemluví o sobě. Státní kasu umějí naplnit pouze daněma, tzn. že tato vládnoucí klika nám bude přinášet již jen zdražování a jiné druhy nových daní - ale získané peníze zmizí opět v jejich kapsách. Nikdo je nezastaví, žádné soudy ani volby. Zkuste sebrat odvahu, neboť jednoho dne vás tenhle systém dostane - nemocí, exekutorem, vyhazovem z práce, děti nebudou moc studovat... A jestli si myslíte, že se vás to netýká, tak jen všeho do času....
    • Souhlasím a budu ve svém okolí vysvětlovat nutnost těm syčákům kteří n ás likvidují zatgrhnoutg tipec a hnát je sviňským krokem
  • Jsou to hrozní darebáci.Důchodci jim nadělali majetek do doby ,kdy mohli pracovat.Celou hroadu peněz a bohatství ,co leželo na hromadě rozkradli dnešní mocipáni.Ať z té či oné strany.Je to hrozné co dělají a nikdo jim v tom nezabrání.Je to zlo´dějna.Mělo by se jim to všechno znárodnit a poprat,protože to nenabili normální poctivou prací.Musíme volit jedině komunisty ti jim to možná znárodní. Darebáci - nemohu jinak říct a to je hrozně slabé.
  • No jistě, důchodci celý život pracovali a platili si do důchodového fondu, který Klaus nechal převést do státního rozpočtu, kde ho soudruzi privatizátoři v čele s Klausem rozkradli. A také bylo třeba sanovat banky, platit arbitráže (Železný...), mistrovství v lyžování, open cardy, tunely Blanky a jiné bémovštiny, ve Švýcarech se nechalo ladem třináct miliard, je třeba platit dávky cikánským parazitům, kteří nikdy nepracovali, nepracují a nikdy pracovat nebudou (uvádí se nejméně 30 miliard ročně), jsou třeba peníze na Dobešovy bachařské 3,14čoviny, Klausovi je třeba platit cesty po světě, aby mohl pomlouvat naši zem a rozvracet EU, musí být na předražené státní zakázky, na zlaté padáky pro papaláše, postelné pro sekretářky... a tak holt to odnesou důchodci, ti už nejsou k ničemu, jen překážejí. Tak ovečky, jistě zase budete volit ty kdo to způsobili.
    • Není tomu tak dávno,co jednomu fešákovi s patkou na hlavě a knírkem pod nosem také překáželi důchodci.
  • Je mi smutno z toho, kam až se dostal tento stát po té tak zvané sametové revoluci.Všichni víme, že to žádná revoluce nebyla, ale klidné postoupení jedné vládní garnitury druhé.Lidé si zazvonili klíči, trochu se cítili jako revolucionáři a rozkrádání státu mohlo nerušeně začít.Vždyť za tou sametovkou byla taková slibná jména politiků.Teď už jsme opravdu ve srabu.Okrádat děti, nemocné a důchodce nedovedl žádný z režimů až ten nynější.Stydím se sám za sebe, že jsem příslušníkem tohoto národa. *16*
    • tak se přestaň stydět a něco s tím udělej!!!!!!!
  • Důchodcům nedáme nic,darujeme to radši církvím.Ano i takový je mafiánský kapitalismus u nás.Kdy už tomu zlu bude konec????????,
  • Ten soudruh asi nikdy nepochopí, že škrty nic neřeší. Čím míň peněz budou lidi mít, tím míň budou utrácet a tím míň se vybere na různých daních. To pochopí i absolvent prvního ročníku obchodní akademie.
    Jsou to dacani. Je potřeba ekonomiku podpořit, ne ještě víc utlumit. *16*
    • Tohle říkal nedávno profesor z Hradu. Když je krize, mělo by se utrácet, aby se peníze dostaly do oběhu. Takže Kraďousek by to měl pochopit a vytvářet podmínky posílení českého trhu českými výrobky.
  • Nejen k demisi donutit, ale hnát k zodpovědnosti. A tentokrát bez sametových rukavic. Berme si příklad z Islandu. Ten kdo nás vysává a likviduje, není za našima hranicema, je nám stále na očích. Tak už je konečně otevřeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit