Přejít na výpis diskuzí
Dyk s Bartoškou se ozvali, bojí se o demokracii
31.10.2016 | Jaroslav Bican
356 příspěvků
-
... ja vím, moulo :)))
-
... je krásné, že z tebe nemusím dělat primitiva, zvládneš to svou ubohou fantazií sám :)))
-
dobrý večer všem,jsem povoláním zvířecí prostitut a rád bych vám zde nabídl služby pro vaše čtyřnohé miláčky.Neberte to jako reklamu,všechny moje služby jsou zcela zdarma.Mám rád zvířátka.nyní jsem se zapojil do dění na kulturní frontě a včera jsem navštívil Jirku Bartošku,potažmo jeho knírače.Bylo to tak elektrizující,že se k nám i Jirka přidal.A do toho přišel jeho tajný milenec Vojtíšek i se svým mopslíkem.Tak jsem je uspokojil oba dva...
-
ale stoka je opět u počítače *1*
-
Noční Simon je tady. Už jsi si čmuchnul k připochcanejm kalhotkám Simony aby si se dobil? Tvoje IQ je na nule, ty dobytku..hi..hi
-
... hlasy zdegenerovaného hlupáka mě vždy velmi potěší :)))
-
... to vrcholem tvého života je blití zde mezi nejprimitivnější chátrou v české kotlině :)))
-
Tohle není Blesk.
-
... to ty dle pravopisu do školy teprve půjdeš, balíku :)))
-
... ostatní herci v jeho věku vyrostli asi na Marsu, hlupáku, blbý tlučhuba jsi jenom ty :)))
-
Bartoška, herec který vyrostl za komunistů a měl se za nich dobře se potřebuje zase ukázat, reklama na zvířata mu nestačí a filmaři o něj nestojí. Dyk, kdo to vlastně je, co udělal pro demokracii ? Jsou to dva tlučhubové.
-
ale článek týkající se tvé "odborné kvalifikace" se nachází zde. http://zpravy.tiscali.cz/pruvodce-ceskymi-nevestinci-jak-funguji-popisuje-oborovy-personalista-288124
-
Ty jsi si sešlápla svoje připosraný a připochcaný kalhotky..hi..hi
-
Stará filcka s vypelichanou kundouu je krasavice Simona z Olomoca..hi..hi *15* *15* *15*
-
28. říjen (publikováno 1.11.2016)
Exkluzivní bleskový průzkum společnosti SANEP byl pro deník Blesk proveden ve dnech 27.– 30. 10. 2016 na vybrané skupině 1.497 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18+ let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci respondentního panelu 220 tisíc registrovaných uživatelů, 11.502 dotázaných. Reprezentativní vzorek byl vybrán metodou kvótního výběru a odpovídá sociodemografickému rozložení obyvatel ČR dle údajů Českého statistického úřadu. Statistická chyba u uvedené skupiny obyvatel se pohybuje v rozmezí +-2,5%. Kontrola daného vzorku byla provedena triangulační datovou metodou
http://www.sanep.cz/pruzkumy/28-rijen-publikovano-1-11-2016/
Smůla kavárno a her Mane. Projeli jste na celé čáře. *3* -
Máš tam chybu soudruhu.
Jsem mladá a veselá Krááva. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Bye plantalo. Odchod 18:00
HOWG. Dokvokala jsem. *15* *15* *15* -
Pa pa dědkové. Pravdomluvná Simona vám komoušům zase šlápla na kuří oka? *8*
tak sorry. Já mooooooc ráda. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Lesbicky orientovaná Simča měla včera báječný sex s kamarádkou. A co teprve milostné dopisky na facebooku se zahraničníma lesbičkama. Wow. *15* *15* *15* *15*
Bye Nuly. Veny Vidy Vicy. Vy Latiníci víte co jsem řekla. Nevzdělané socky musejí hledat ve slovníku. *15* *15* *15* *15* Vaše? Na to nemáte šťávu ani prachy lemplové. Tssss. *15* *15* *15* *15* *15* Zase 1. Prosince. -
Nevím jak jste starý, ale já prožil polovinu života v socíku a tu druhou v téhle "demokracii". Tu druhou polovinu, tedy po sametu hodnotím z hlediska finančního lépe, prostě vydělám si peníze, poctivě platím daně, nemám existenční problém a podotýkám, že se politicky neangažuji. Na druhou stranu však bohužel musím přiznat, že za socíku bylo lépe. Peníze si ostatně nikdo s sebou nevezme, když rubáš nemá kapsy. S hodnocením socíku, že byl koncentrák, jo to bych byl docela opatrný. Zvláště při pohledu i na současnou situaci v téhle republice. Když nám sem Makrela nažene čmoudy, tak si od vás nechám poradit kam utéct, Evropa bude totiž jedním velkým koncentrákem a útéct nebude vážně kam. Asi tolik.
-
Ty tak toho víš Simono, necháš si vypelichat kundůů, protože byla samá filcka u budeš nám tady něco psát o Rusku, ty vypelichaná stará krávo..hi..hi
-
Častým evergreenem různých rádoby milovníků spravedlnosti jsou rovněž indiánské války v Americe. Jenom připomínám, že ve stejné době, kdy ve Spojených státech amerických válčili bílí s Indiány, tedy v první polovině 19. století, zahájily ruské armádní sbory dobývání Kavkazu. Nakonec obrovské přesile - půlmilionové carské armádě – tamní horské kmeny podlehly. Tato brutální invaze si vyžádala 8 milionů mrtvých Kavkazanů (Toto číslo, tedy daleko víc než zahynulo Indiánů v severní Americe.