Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušený film
    Režisérka a herečka Jane Fondová (76) chtěla v roce 1990 natočit o Václavu a Olze film. Havla to ale přivedlo do rozpaků, protože jejich soužití nebylo tak idylické, jak se zdálo. Z nápadu tedy rychle sešlo.
  • Česká tvořivost nezná mezí. Asi to složil taky nějaký umělec.

Danův strejda Brady nevěděl si rady, byl by velmi rád, kdyby dostal řád.
    To je přece jasná věc, zařídí to synovec. Ministroval zamlada, ministruje dnes,
    intriky on ovládá, tam už dávno kles.
    Pak však zjistil, že snad není na seznamu jmen, vyzval všechny reky slavné z pražských kaváren, aby řádů více bylo, vymysleli lest. Zjistili, co všem je milo: zabrnkat na čest.
    České zemi dárek dali, prezidenta poplivali, na svátek si nepočkali, řádů plno posbírali.
    Kolik oslů, tolik řádů, medailí a cen. Nečekal jich tolik strejda, sám byl překvapen.
    Dobrá práce, strejdo Jirko, synovec se tlemí, Je to radost, rozeštvati tuhle českou zemi!
  • Vašík byl dobrej lízač.Kolikrát mi dobře nachrchlal do dupy, achh. *14*
  • a zas napiš jak se doma v chlívě díváš na tenis. A kterým kopytem asi tak přepínáš programy.
  • dobrý večer všem,jsem povoláním zvířecí prostitut a rád bych vám zde nabídl služby pro vaše čtyřnohé miláčky.Neberte to jako reklamu,všechny moje služby jsou zcela zdarma.Mám rád zvířátka.nyní jsem se zapojil do dění na kulturní frontě a včera jsem navštívil Jirku Bartošku,potažmo jeho knírače.Bylo to tak elektrizující,že se k nám i Jirka přidal.A do toho přišel jeho tajný milenec Vojtíšek i se svým mopslíkem.Tak jsem je uspokojil oba dva...
    • ... cha cha cha, nikdo nepíše primitivněji jako ty, ty bezmocná nevzdělaná ubohá trosko :)))
      • áááá prase se nám hlásí z chlíva? Vyvrhel by chtěl na výsluní? Zalez - smrdíš hnojem.
        • ... cha cha cha, tvá tupost je naprosto neškodná, jsi primitivnější, než si lze představit :)))
          • jééé tak prase nám zmoudřelo? Prase zas háže akedemické obraty? Ale ony smrdí. Po tobě lopato. Chlívem.
          • opičíš se! Přesně takto se celé týdny směju já tobě do chlíva,
            • ... jsi tak primitivní, že neodolávám pokušení dělat z tebe ještě většího ubožáka :)))
  • ... pssst, jsem noční Simona, ale to také jistě dávno víte :)))
    • ... tvá tupost je nádherná, primitivové jako ty mají pochopitelně primitivní představy :)))
  • ... ještě tři hodiny budu odcházet a pak odejdu, jsem inteligentní primitiv :)))
  • „Olga stála při něm spíš jako maminka než manželka,“ popsal Havlův vztah s Olgou Michael Žantovský (65) v nové životopisné knize o prezidentovi s názvem Havel. Popisuje v ní vztah Vaška s Olgou, na kterém se podepsaly nejen nevěry, ale i jeho několikaleté paralelní vztahy s Annou Kohoutovou, Janou Tůmovou či Jitkou Vodňanskou. „Nevěrný byl už dříve a častokrát se cítil zvláštně povinován o tom Olgu informovat, nějakým způsobem se s tím dokázala vyrovnat,“ píše se v knize.
  • Havloidní kretééni jak dostávají psotník a nejvíce ten vymrdanec teplej Simon..hi..hi
  • Nikdo tě nečte, ty teplej blbče Simonoviči..hi..hi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit