Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neděkujte, odcházím zpět do dětských bačkůrek:
    http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i68/2/3/3/frabz-Baracka-Hussein-Obama-Kenya-1961-67a10e.jpg
    • Ty se hlavně nech léčit nebo zplynovat ruský teplouši BTw zlej trolle.
      Kradeš tu lidem jména a nicky. Jsi nemocný haajzle a budeš ukopán jako nemocný haajzl
  • Vzal si ji tajně, ale veřejně ji podváděl. Václav Havel (†75) a Olga Havlová (†62) byli sice manželé 32 let, ale jejich manželství bylo poznamenáno mnoha nevěrami, milenkami u jednoho stolu, nemanželským dítětem, a dokonce i tajnými manévry prezidentské kanceláře.
    • ... to vrcholem tvého života je blití zde mezi nejprimitivnější chátrou v české kotlině :)))
  • Můžete tomu idiootu Simonu Simonoviči nadávat dle libosti, kdo jak to má rád a jak mu to dělá dobře, viď ty teplá svííně..hi..hi
  • ... já bijec Simona, primitivní mrzáček neustále odcházím, ale mé Qí Qá Qé mi to nedovolí :)))
    • ... mýlíš se, primitive, nezávidím ti tvé tupé plkání zde, než se uchlastáš z krabic, zdechni :)))
  • ehm co je to tady *10*

grr chrrr
  • Tak zase za měsíc miláčkové, bye, bye!
  • Herče, drž se svého šapita.
    • ... jenom tak na okraj, blbe: šapito je pro cvičené poníky a klauny v cirkusu :)))
      • ááá prase pedagog promluvilo.Tak to pozor. To budou padat z rypáku velká moudra.
        • ... usínáš každý den ve smradu jak prase před porážkou, ty slizký primitivní chudáku :)))
    • ... podle tohoto svého primitivního měřítka jsi zde jako doma mezi primitivy jako BIJEC :)))
  • Milenky

Bývalá první dáma manželovy nevěry tolerovala a připisovala to jeho bohémské povaze. Určitě jí ale nebylo příjemné, když ji o svých milostných dobrodružstvích informoval. „Záliba, se kterou jí vyprávěl o svých milostných úspěších, a když byl později ve vězení, posílání jejím prostřednictvím něžných vzkazů a básniček ne jedné, ale rovnou dvěma jiným ženám, hraničí s nepochopitelností,“ komentuje Havlovo chování Žantovský. „Bylo ale jasné, že to, co je drží pohromadě, nebylo sexuální povahy, rozhodně ne v druhé polovině sedmdesátých let,“ prozradil.
  • ... jsem ubohý primitiv a jsem na to hrdý, ale to už jistě víte :)))
    • ).(
  • Simone jsi vymrdanec a smrdíš po chcankách..hi..hi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit