Přejít na výpis diskuzí
Dyk s Bartoškou se ozvali, bojí se o demokracii
31.10.2016 | Jaroslav Bican
356 příspěvků
-
Simono, prej máš vypelichanou kundůůů..hi..hi
-
ale lopato.Ty TADY budeš čekat jak já budu chtít! Obecní hlupáci nemají jinou volbu.
-
Toto je debata pro všechny pokud jiné než amrdólské názory nesnesete, tak končím, beru manželku a odcházím do jungle:
https://ctrlv.cz/oKgG -
-
BTW. Ty Ruský deebile nekecej.
Ty tu hniješ každý den celý den pod 190 nicky BTW zlej trolle soldere.
Podvádíš s bodováním ty plus mínus 7 za vteřinu nenápadný kookote a kradeš Simoně jméno a nick.
Ano pokud jiný než komoušký ruský názor nesneseš tak nelez na svobodnou debatu v EU
-
-
Pračurák Simon tady zase smrdí celý den a bude tady i přes noc. Ten teplej blbec ten umí žít na plný pecky..hi..hi
-
-
Nonstop tu nesmrdí Simona které komolíš jméno ale ty ruský teplý BTW zlej trolle soldere deebile.
Pořád stejný slovník tě vždy prozradí i když změníš jméno.
Také to tvoje plus mínus 7 bodů za vteřinu tě vždy prozradí ruský ouchyle -
-
Ty pračuráku mě je jedno jestli ty mě poznáš nebo né, ty vymrdanče Simonův.
-
-
Táhni do plynu ruský buuzerante a neotravuj deebile.
-
-
-
-
Celej staromák byl protiústavní
-
Myslím, že záminkou tohoto humbuku byl jakýsi Dalajláma. Jakási mýtická, téměř nadpřirozená bytost, ztělesnění dobra, pravdy, lásky, čistoty a čestnosti. Proč vůbec, ale vůbec nikdo neřekne, co je to skutečně za člověka? Je to opravdu tak dobře střežené tajemství? Např. že po vítězství komunistů v Číně a včlenění Tibetu do ČLR Dalajláma skládal oslavné básně na Mao Ce-tunga a hrdě prohlašoval, že je prvním marxistickým dalajlámou. Akceptoval čínskou komunistickou vládu a ona akceptovala jeho. Co se vlastně stalo, že "z ničeho nic" akceptovaný a uznávaný činitel Čínské lidové republiky byl nucen k emigraci? Odpověď je taková, že Američané v rámci boje proti komunismu po celém světě organizovali v Tibetu, tehdy již regulérní součástí Číny, převrat a povstání proti čínské vládě a tajnou "miniinvazi" svých vojsk, aby tyto aktivity podpořili. Dalajláma se s Američany spojil, těchto aktivit se účastnil a kolaboroval tak s nimi proti své zemi. Číňané se to tzv. "domákli" a tak logicky prvnímu marxistickému dalajlámovi nezbylo nic jiného, než zmizet po anglicku. Někdo namítne, že na tom není nic špatného spojit se cizí (ne)přátelskou) mocností, aby ochránil a osvobodil svůj národ od cizí nadvlády, bezpráví a útlaku. Navíc účel světí prostředky. Je to věc názorů a já bych s tímto přístupem dokonce i souhlasil. Otázka je, jak to vypadalo s útlakem, nesvobodou a "demokracií" před anexí Tibetu? Ukázání pravdivého obrazu "svobodného" Tibetu před anexí Čínou by bylo pro naše "demokraty a bojovníky za svobodu" krajně nepříjemné a vůbec by se jim to nehodilo do krámu. Byl to stát zkorumpovaných mnichů, kteří žili v přepychu a drželi si své otroky. Ano, čtete dobře, tehdy byl v Tibetu otrokářský řád. Život v Tibetu byl tehdy tak otřesný, že to ani nebyl život, ale živoření a valná většina Tibeťanů strávila život, který nebyl nikterak dlouhý, přípravou na smrt, jelikož věřili, že tak konečně dosáhnou nirvány, budou se mít tam kdesi skvěle a uniknou pozemskému utrpení. Těžko tedy soudit, jaké hodnoty vlastně obhajují ti, co vyvolávají hesla jako "svobodný Tibet" a "ať žije Dalajláma". Chtějí aby se Tibet vrátil do poměrů před anexí, kdy tu byl ještě doma první marxistický dalajláma? Co je to za lidi, kteří si návrat těchto poměrů přejí a tyto poměry adorují? Jsou to demokraté? To snad ne, nebo přeci ano? Abych se přiznal, přestávám v poslední době v souvislosti se společenským vývojem ve společnosti rozumět významu slova demokracie a demokratům samým. Možná to přece jenom nejsou demokraté, slovem demokracie se jen ohánějí a ve skutečnosti je to jen horda sobeckých, nenažraných, egoistických a arogantních jedinců, kteří mezi sebou uzavírají, někdy dočasně, někdy trvale, výhodné a různě se prolínající aliance a děsí se, že by přišli o své elitářské výsady, postavení a nakradený majetek a museli se živit poctivou prací. Pro většinu z nich je to příšerná představa a proto otravují atmosféru ve společnosti, šíří nenávist a rozdělují společnost a navíc z toho ještě obviňují prezidenta. Mimochodem, předpokládám, že pan Bartoška je příznivcem Dalajlámy, takže by mne zajímalo, jestli je zastáncem otrokářství, marxismu, nebo demokracie. Anebo je to jen parazitující oportunista, který se ničeho neštítí? Škoda ho, jako vynikajícího herce jsem ho měl opravdu rád a na každý film s ním jsem se těšil. Bartoška jako člověk je k ..., raději bez dalšího komentáře.
-
asociální chuj na článku o svou chujích nonstop?
-
hele cígler, kampak, ty debílku na tohle chodíš:
"Tak tohle Kreml jen tak nerozchodí. Jeho chráněnec Edward Snowden chce zpátky domů do USA a prosí amerického prezidenta Baracka Obamu za odpuštění." -
-
Ty jsi jen pravej ruskej haajzl BTW zlej troll.
Kradeš Simoně jméno a podvádíš tu s bodováním ruský smradlavý howne *15* *15*
-
-
V raně sem byla hotová. Chybí mi, chrchlal. *14*
-
... jsem velmi primitivní Simona, tělesně postižená, tepelně zpracovaná, však víte :)))