Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... primitivní přání otcem "myšlenky" neškodného primitiva :)))
  • říkam ti nechlastej když to nezvládáš...
  • zlejtroll
    Vivat Novorossia!! *1* *1*
  • Omletá agitka a naprosto zbytečné úvahy! Vypadnou z EU Angličané, přibudou do EU Turci a Ukrajinci, přestěhuje se snad Brusel do Olomouce? Ve Francii se rvali Rusové, Angličané a Chorvati, no a co? My se neprali a co je nám to platné?

Píše se rok 2016, problémů je spousta všude, svět je zbraněmi nabit a vždy se najdou politici, kteří to buď domyslí nebo nedomyslí. Komu válka pomůže? Jen sklady je třeba vyčistit.
    A CO MY? Spočítejte si třeba naše dluhy. Jsme čistým příjemcem peněz z EU. Velká Britanie je /zatím byla/ čistým plátcem peněz do EU. No a na Rusko hodila EU sankce.
    Hin sa hukáže kdo si nás bude "vydržovat" - zatím nám vyhrožovali z EU a ne odjinud.
    Tak si nechte ty komiksy.
    *9*
  • Bež se spláchnout tragéde, a zavři za sebou poklop. *15*
  • Británie neukázala EU dlouhý nos, rovnou na ni vystrčila holou řiť. *14*
  • ... ty nepůjdeš ze své návsi nikdy nikam, pako :)))
  • ... piš jenom za sebe, srač*o :)))
  • ... jsi bezkonkurenční primitiv, který nechápe, že na jeho tupé závěry všichni došli sami :)))
  • ... asi jako ty, jsi zde na správné adrese, trapáku :)))
  • zbohem hnuse a heslo je brexit
  • brexit papa
  • a někdo se boji rusů ? Kdo zase zastrašuje a koho ?? To už tu bylo několikrát a co se stalo ? nic jen zase nějaký IQvák se chce zviditelnit
  • Pa Pa Pánové. Nemám čas ani chuť prosmrdět jako vy tak krásné sluneční odpoledne na Tiscali. Když odečteme hlasy a nicky zdejšího ruského BTW kulihracha zlého trollla agenta
    zjistíme že je tu s bídou tak pět lidí,.

Simča jde s kamarádkou na koupaliště. *14* *14* *14* *14*
    Závidíte? to jsem ráda. *15* *15* *15*
  • Gibraltar se sám odtrhne protože chce být součastí EU,
    A skotsko si odhlasuje nezávislost v referendu a kako samostatný stát púůjde znovu do EU. a anglán ani Putin s tím nic nenadělají.
    Vaše bezmocnost je srandovní. *2* *2*
  • Já jsem TA holka a tobě to vadí. Takže jsi v prvé řadě homosexuál.
    Nejsi čech protože kopeš za rusáky a to dělají jen kolaboranti
  • Jsem čech ale pobavils hnuse
  • španělsko je v haji jako řecko to může zkusit sáhnout na gibraltar ... :-)
  • Vy putinovci jste Hitlerovci. Napadáte malé sousední státy a kradete jim území
  • Schválně jsem citovala ruské zdroje aby jsi zprávy dokazující ruskou zaostalost a chudobu nemohl svést na propagandu CIA,
    Dostala jsem tě ruský šašku chi chi *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší