Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nyní je třeba pustit komise do stovek amerických laboratoří.Třeba se něco najde. To se ale nehodí.Je jednodušší psát o Číně a Rusku, jejich nevyhovujících vakcínách, přesto, že jim dle průzkumu věří většina lidí.Ale pravda se snad ukáže.

  • Od začátku bylo jasné, že to roznesli Američani. 

  • Tak tomu veri jen slabomyslny

  • Hmm, ten virus se rozšířil z Wu-Chanu, kde je "shodou okolností" vojenský bakteriologický výzkumný ústav. Nákazu během krátké doby prý roznesli netopýři do celého světa. Já jsem u nás žádného čínského netopýra neviděl a nevím také, jak se ti netopýři dostali v tak krátké době přes Atlantik do USA. A přitom se ten virus rychle šíří a svými vlastnostmi se tolik liší od jiných virů a pro bakteriologickou válku je velice vhodný. A že by čínští komunisté nechtěli ovládnout a "počínštit" celý svět, když se o to všude jinde snaží? A pro komunisty má lidský život nulovou hodnotu, protože "nas mnogo". Tak nevím, nevím...

    • josef.chmela

      Ty, kdyby jsi zde neustále nepopisoval své východoasijské a ruské mindráky, tak nemáš o čem psát. Ale nezoufej nejsi v tom sám. Většina zdejších pisatelů ti dělá vážnou konkurenci při prezentaci své "ynteligence" jako všeználkové a odborníci na vše.

      • Třeba musí. 

    • A představte si, že v tom Wu-Chanu ty laboratoře pracují pro američany.

      • Pracují pro Američany...

        Nebo tam pracují Američané...?

        To je HODNĚ velký rozdíl...

    • To je pravda...

      Tak rychle, po celém světě, by virus neroznesl ani turbo netopýr...🦇

  • Je vysoce pravděpodobné, že za 1,5 roku stačili soudruzi v laboratoři vse " uklidit"...

    Proč tam  tito "odborníci"  WHO nejeli už v prosinci 2019...?!!!

    • Museli absolvovat schvalovací řízení svých víz, vydávaných čínskou ambasádou.

      I kdyby měli diplomatické pasy, tak ty podléhají schválení akceptace hostitelskou zemí.

      A procedura schvalování víz (nejen) na čínské ambasádě - dokonce i transit víz - je časově nedefinovatelná kapitola sama pro sebe. 

      Nehledě na to, že vojenský institut ve Wu Chan je státní instituce. Žádný stát nepřistoupí na odhalení svých praktik, jakkoli špinavých...

      A to si pište, že bolševici si dali setsakra pozor, aby se něco neodhalilo.... 

      • pane Jánáku nejenom bolševici , to je ta historie a schopnost systému něco zveřejnit či ututlat .Obávám se že přijde doba (či přišla )kdy se to bude tutlat či zveřejnovat globálním pohledem , tak daleko nešel ani George Orwell. Možná někdo napíše Farma virů😉

  • lubos.zeleny

    Připadá mi zvláštní, že není u článku červené varování před hoaxem. Člověk by ho přečetl s větší pozorností. 

  • WHO v tom jede a nemůže přiznat, že covid je biologická zbraň. Vznikl by totiž celosvětový tlak na vyšetření pozadí vzniku covidu pod mezinárodním dozorem a to by nešlo ignorovat nebo zahrát do autu. Možná fakt byl vyroben v čínském Wuchanu. Ono se už provalilo, že laboratoř ve Wuhanu vlastní společnost Glaxosmithkline a tu zase vlastní výrobce vakcín Pfizer, se kterým jsou zase spojována jména Fauci (šéf WHO) a Gates (ten by rád vyhubil přebytečné lidstvo). Kruh se tím uzavírá.

    • Konspirace v přímém přenosu. Ale pokud to lidi baví, tak proč ne? 

      • "konspirace", pro mnoho lidí to moc velká konspirace není a už to nikdy neposoudí a snížení věku dožití ve vyspělých státech bude tak markantní že po 10 letech uvidíš co byla konspirace .


  • Přece nepřiznají, že je stále více evidentní, že onen tzv. "koronavirus" / 2019-nCoV/  je nepochybně produkt "vědeckých laboratoří" ve službách čínské armády - lokalisovaných právě ve Wu - Chan. 

    Byl nade vši pochybnost vytvořen řízenou mutací virusu beta MERS-CoV - jistě "čirou náhodou" objeveného v roce 2002 virologickou laboratoří  tohoto vojenského výzkumného ústavu v centru Wu Chan - už tehdy se psalo, že byl"nově objeven" typ virusu, skupiny beta-Coronavirus...

    I ve vědeckých kruzích je známo, že  Wuchanský virologický institut představuje jediné pracoviště v Číně, mající oprávnění nakládat se smrtícími virusy - z dostupných materiálů je známo, že jde o laboratoř zapojenou (mimo jiné) do tajného programu čínské armády pro vývoj biologických zbraní. 

    A ona novodobá epidemie (teď už pandemie) začala právě ve Wu-Chan...

    • Bohužel navazuje na výzkum který se odehrával (odehrává) jak v Evropě , tak USA ,Ruské federaci či Japonsku i v té Číně (a to obou) či Indii . Kam kdo zašel a co se podařilo čínským soudruhům okopírovat a zlepšit se asi jen tak nedovíme , neb to vidím jako globální selhání , doufám že neúmyslné .Ale netopýra vidím jen a jen v počátku a bez "úprav" .

    • Měl bych mít radost, že pisatel, zjevně dobře znalý věci, potvrzuje můj názor. V daném případě bych ale byl radši, kdybych se mýlil.

      Ten čínský komunismus zjevně překonává Hitlerův "hnědý" socialismus a Džugašvilliho "rudý" socialismus. Naučil jsem se číst a psát kurentem i azbukou a teď to vypadá, že bude třeba naučit se číst a psát čínské znaky.

      • Při vší úctě k oběma výše diskutujícím pánům. Slyšíte a čtete něco, co jste slyšet a číst nechtěli.

        No asi jste větší odborníci, než ti, co to vyšetřovali. Bylo by velkou škodou, kdyby Vás k následujícím šetřením nepřizvali.

        Tvrzení "nade  vší pochybnost" už chce velkou dávku sebevědomí a velmi přesné a aktuální objektivní  informace. 

        Škoda, že je nemají ti experti, kteří uveřejnili takové nesmysly. Když je něco jinak, tak jsou to podplacení agenti - a fertig!! Všechno je jasné. 

        • Omlouvám se oběma pánům za jistou míru sarkasmu, ale skromnost a ohled na jiné názory jsou snad ještě pořád předností. 

          • Zcela informačně  , umělé navyšování nakažlivosti virů chřipky už oficiálně jede někdy od roku 2009 , a veřejně se tyto výzkumy po dvou (přiznaných letech )probírají na vědecké úrovni od r.2011 jestli to stojí za riziko v případě úniku. Pokud se podíváte co dělo s viry typu HxNy , a nejen v Číně .Ty články vyšly nejenom ve vědeckých publikací ale i veřejných , v té době těžko někdo psal fake news co bude za 10 let.😎 

            Tak R<1 a cov >20 mil a to ostatní je pouze a pouze fyzika s matematikou a přírodopisem dohromady , skutečně každý člověk vydechuje aerosol i když je zdravý (na to že se mi hulí od huby když je 10 a méně nemusím mít akademické znalosti.)

            • A když to bylo tak všeobecně známo, proč už dávno demokratické vlády proti tomu nějak nezasáhly? Promiňte mi ten laický dotaz. 

              • Reakce na příspěvek:

                v USA platilo od r.2014 přísné moratorium na tyto pokusy , dohady zda ho zavést se vedou od r.2012 , vše zcela dostupné na internetu i to že toto moratorium bylo zrušeno v 2017 na příkaz hádejte koho ? vše doloženo a zarchivováno stačí hledat .

                Dohady nad podobnými pokusy v 2011 v EU vedly k zastavení , důvodem bylo "pokud by se tohle opakovalo v laboratoři s nedostatečným zabezpečením , mohlo by dojít k nekontrolovanému úniku " , stačí hledat a pokud nevládnete angličtinou , dejte strojově přeložit a uvidíte . Když budete jen drobet chtít velmi rychle se dostanete na jméno současné vedoucí wuchanské laboratoře . Nemusíte být odborník na klimatizace a  větrání speciálních prostorů. V Číně či RF se samozřejmě s podobným moratoriem či uveřejněním až tak nezaobírají , tam je ta diskuze poměrně rychle přeměněna na monolog .

                Tak at nejste čínský špalek či vystresovaná fretka v kleci .Někdy je v omáčce víc štávy než v nabídnutém masíčku 😎 . V létě bude lépe pokud to zase někdo nedokrmí a lidi se na podzim a  v zimě nebudou chovat jak trumberové . Je čas začít vysvětlovat .

                R<1 a když už tak mírný průběh 😉

                těch 20mil či 35 km je pro skutečné znalce 

                problém chápání je v tom že hůře chápeme něco co je proti našemu názoru než to s čím se ztotožnujeme , to je přirozená vlastnost nejen lidského mozku .Klidně se podívej na ty předchozí příspěvky , zda jsem odhadoval špatně , a v žádném případě nejsem virolog .Ukažte tu díru ve skále kde sídlí netopýr s koronavirem C 19 . 

      • josef.chmela

        Z těch tvojich příspěvků se čitateli údivem rozšíří oči do čínských rozměrů. Jinou vypovídací schopnost nemají.

        • Opičáčku, nemusíš se mnou souhlasit, jenom až se Ti rozšíří oči tak pozor, abys nedostal zánět spojivek, je to bolestivé. 😉

  • Ještě, že je zde tolik odborníků na všechno. Zaručeně vědí o každé informaci. Hned je jednomu líp.

    Ono je nakonec jedno, jak to ve skutečnosti je (to se nikdy nedovíme), důležité je omílat to svoje pořád dokola. Třeba tomu nakonec někdo i uvěří. Autosugesce je mocná čarodějka.

  • Víš kam si můžeš to lejstro narvat? Tak neotravuj a táhni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit