Expert z WHO: Je vysoce nepravděpodobné, že by koronavirus pocházel z laboratoře
-
Pokud je WHO v rukou čínských komunistů a jsou to chodící a zkorumpovaná zla, kdo by potom byl tou autoritou, která by budila důvěru zdejších "odborníků?" CIA?
To budou myslím v těchto věcech dost honění chlapci a děvčata. Mají zkušenosti se záchranou světa. Vidíme to každý večer v televizi ne?
Vzhledem k demokratickému zřízení zajisté otevřou mezinárodní kontrole veškeré laboratoře a zařízení vojenského výzkumu USA. Jinak jsou to jenom řeči. Ideologické a přihlouplé politické řeči.
-
Peter Karim Ben Embarek je dánský vědec v oblasti potravin a vedoucí programu ve Světové zdravotnické organizaci (WHO) se specializací na bezpečnost potravin a zoonózy .
Pracoval v čínské kanceláři WHO a poskytoval poradenství čínské vládě v otázkách bezpečnosti potravin a výživy . V letech 2014 až 2017 řídil pracovní skupinu WERS pro virus MERS-CoV a koordinoval vyšetřování zvířecího zdroje viru.
Tak po roce tam poslali vědce kterého léta platila komunistická strana Číny . Pravděpodobně se podílel i na výzkumu umělé nakažlivosti koronavirů.
Nechám na každém jak to vidí . Pro můj pohled je důležitá historie zaměstnání a nikdo neplatí někoho kdo stojí proti zaměstnavateli . Tak snad to byl ten "správný" člověk .😐
Nic na tom nemění fakt že se to šířilo z čínského území a ještě komunističtí kašpaři blafovali.
-
-
Bravo, není nad objektivní posouzení. To píšete zadarmo? Fakt?
-
-
ty první dva odstavce jsem opsal , prostě sednu zadam jmeno do vyhledávače a tohle vyskočilo , já toho pána opravdu neznám a skutečně všechny příspěvky píšu zadarmo na svém compu a za svojí elektriku 😎
-
-
-
je vysoce nepravděpodobné, že byste v té Číně něco po roce, po zahlazení důkazů, vyšetřili a divadlo můžete hrát i bez nás :) nejlepší taktikou WHO i s jejich africkým předsedou nakloněným Číně, díky čínským investicím v Africe, nyní by bylo vůbec se nevyjadřovat
-
No asi nic jiného WHO neumí. Když hned na začátku pandemie to byly právě oni co silně zklamali.
-
WHO přece už nikdo nebere vážně. Prostě si jen udělali výlet.