Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud je WHO v rukou čínských komunistů a jsou to chodící a zkorumpovaná zla, kdo by potom  byl tou autoritou, která by budila důvěru zdejších "odborníků?"  CIA? 

To budou myslím v těchto věcech dost honění chlapci a děvčata. Mají zkušenosti se záchranou světa. Vidíme to každý večer v televizi ne? 

Vzhledem k demokratickému zřízení zajisté otevřou mezinárodní kontrole veškeré laboratoře a zařízení vojenského výzkumu USA.  Jinak jsou to jenom řeči. Ideologické a přihlouplé politické řeči. 

• Peter Karim Ben Embarek je dánský vědec v oblasti potravin a vedoucí programu ve Světové zdravotnické organizaci (WHO) se specializací na bezpečnost potravin a zoonózy . 

Pracoval v čínské kanceláři WHO a poskytoval poradenství čínské vládě v otázkách bezpečnosti potravin a výživy . V letech 2014 až 2017 řídil pracovní skupinu WERS pro virus MERS-CoV a koordinoval vyšetřování zvířecího zdroje viru. 

Tak po roce tam poslali vědce   kterého léta platila komunistická strana Číny . Pravděpodobně se podílel i na výzkumu umělé nakažlivosti koronavirů.

Nechám na každém jak to vidí . Pro můj pohled je důležitá historie zaměstnání a nikdo neplatí někoho kdo stojí proti zaměstnavateli . Tak snad to byl ten "správný" člověk .😐

Nic na tom nemění fakt že se to šířilo z čínského území a ještě komunističtí kašpaři blafovali.

• Bravo, není nad objektivní posouzení. To píšete zadarmo? Fakt? 

• ty první dva odstavce jsem opsal , prostě sednu zadam jmeno do vyhledávače a tohle vyskočilo , já toho pána opravdu neznám a skutečně všechny příspěvky píšu zadarmo na svém compu a za svojí elektriku 😎

• je vysoce nepravděpodobné, že byste v té Číně něco po roce, po zahlazení důkazů, vyšetřili a divadlo můžete hrát i bez nás :)  nejlepší taktikou WHO i s jejich africkým předsedou nakloněným Číně, díky čínským investicím v Africe,  nyní by bylo vůbec se nevyjadřovat

• KIMCID

No asi nic jiného WHO neumí. Když hned na začátku pandemie to byly právě oni co silně zklamali.

• WHO přece už nikdo nebere vážně. Prostě si jen udělali výlet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit