Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud člověk kterej v současným bordelu tře bídu s nouzí podporuje žida Fischera kterýho zásobujou milionama zdejší mafiáni tak je korunovanej hlupák! Jen žasnu kolik pitomců u nás v Kocourkově se dosud nedokáže oprostit od iluzí *1* *1* *1* *1*
  • S tím Fisherem mě to fakt dostalo...Kdyby někdo uměl dostat státy z krize,byl by nominován na nobelovku.Nehledě že jako prezident neudělá nic.Je to funkce bez zodpovědnosti a když se bude " umět chovat" tak bude i oblíben.
  • Jak může tento zprofanovaný a prospěchářský židobolševik, dnes "pravicový politik",
    vyvést ČR z krize, do které naši zem pomáhal dostat, když prezident přímo neovlivňuje skoro nic.
    Navíc ani nenapsal JAKÁ krize to podle něj je.
    Je to totiž především MORÁLNÍ krize, ke které on sám přispěl.
  • koho to napadlo, že by Fischer vyvedl zemi z krize? co dokázal? sedl si na židli a nehal situaci plout kolem a tak by to bylo znovu
  • jak kdo chce vyvést zemi z krize? režim stranické kleptokracie zjevně zkrachoval. Je třeba revoluční radikální změna na Občanský systém. Pokud nebudou provedeny RADIKÁLNÍ ZMĚNY V POLITICE EKONOMICE A VŮBEC SYSTÉMU VEDENÍ SPOLEČNOSTI jsou řeči o jakémsi údajném řešení krize jen kecy kecy kecy...takových planých tlachů se dá nažvanit za hodinu tuny
  • Čuchnuli si ke korytu a ten vejvar je to co je zajímá- ne zájem o lidi a zbídačenou zem.
  • Zase jeden "průzkum", pro ovlivnění neuvažujících OVČANŮ. Žádný prezident není schopen vyvést naši republiku z krize. Nemá k tomu vládnoucí pravomoci a je tedy jen poradním orgánem s pravomocí kladeče věnců.Dokonce může alibisticky nechat uvádět zákony v život bez vlastního podpisu. Prostě paskvil, jakých tu je ve všech oblastech života většina. Proč?? Protože to perfektně vyhovovalo privatizaci (Havel ), restitucím (Schwarzenberg, církve - i ty co tu před r. 89 nebyly), tunelování a současné korupci.
    Když se tedy vezmou všechna pro a proti, tak JEDINÝM rozumným kandidátem na prezidenta, nezatíženým hříchy minulosti ani současnosti a se vzděláním a rozhledem je J. DIENTSBIER.Navíc je to člověk mladý, kterému nebude líno bojovat za uplatnění vlastních názorů. Na podobné věci by se měly dotazovat průzkumy.Protože však je známo, že průzkumy u nás se provádějí tendenčně, tak si iluze nedělám.
    • Jasná vymývačka... Proč toho pána pořád strkají na první místo? Kdo přemýšlí, pochopí. Stádo bude volit toho, kdo je jim nservírován. Nikdy nic pořádného neudělal a ničemu nerozumí. A nebude zavazet kmotrům, tunelářům, a podobným kreaturám. Tomio Okamura na hrad!
      • Tomiu nám vyřadili, rozkaz zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projít.... *1*
        • Souhlas, na něho by vždy něco našli. Štve je, že nebyl v KSČ a že něco dokázal vlastními silami jako tisíce dalších v této zemi a proto nezloděje, nekorupčníky a jim podobné odstaví aby oni sami mohli ještě dokrást do zbylo, zhasnout a zmizet...
    • S prvním odstavcem souhlasím až na to, že privatizaci nevytvářel Havel, ale Klaus jako ministr financí a pak premiér, a ještě přitom dělal tlusté čáry za minulostí, utíkal před právníky a zhasínal.
      Slovo RESTITUCE znamená obnovení, uvedení do původního stavu, v daném případě uvolnit blokované vlastnické právo a umožnit vlastníkovi nakládat se svým majetkem. Pokud tu nějaká církev před r. 89 nebyla, nemohla nic vlastnit a tudíž nelze nic restituovat.
      Nic proti Dienstbierovi, ale pro funkci presidenta nestačí být mladý, který není líný bojovat za své názory. President je především MORÁLNÍ autorita a něco jako státní sekretář, který navenek pouze tlumočí názory parlamentu a vlády a svoje názory si může ponechat pro své blízké.
      • Kdyby byl váš Dientsbier morální, dávno by se vzdal občanství USA k vyloučení konfliktu loyalit.. kterou je jakožto Žid stejně jako Fischer zavázán prioritně Izraeli... *12* *16*
  • Náhodou Fischer, je vskutku "prozíravý" člověk, který se nebojí jít s dobou. Do r.1989 byl marxleninistou v KSČ. Po převratu přešel k judaismu a jestli se naplní prognozy o tom, že Evropu ovládnou mohamedání, stane se vyznavačem islámu. Vždy si ví si rady a tak je vskutku ten, který nás může vyvézt z čehokoli a dovézt kamkoli.
    • No a až přijdou sem Číňané, tak si namaluje oči na šikmo a odstěhuje se do Lučence a bude jim říkat, že je Lu Čen Čan...
    • Hlavně se mi líbí to,že je schopen nás dovést kamkoli. NEJVĚTŠÍ V_L STÁDO VEDE...
  • Při pravomocech jaké president v této zemi má mohou akorát tak slibovat. Viz zákon o navrácení majetku církvím. President ho nepodepsal no a co jede se dál.President je jen figurka na braní státních peněz ( o to zřejmě kandidátům jde ) a tak trochu na reprezentaci.
  • Autor toho paskvilu je asi duševně vyšinutý.Sionista a židobolševik Fischer je pouze loutka jiných judošů.Ano,vyvedl by zemi z krize,ale jak?Po jeho zvolení zde máme tisíce dalších pejzatců,kteří se stanou nositeli českých pasů.To,že repubilka vypadá tak jak vypadá,je cíleně řízený chaos,který má v postatě usnadnit rozebrání a přebrání zbytku toho,co z republiky zůstalo.Všichni zaiteresovaní Vyvolení sní sen o vybudování sionistické bašty v centru Evropy.Proč podobné experimenty nejdou realizovat v okolních státech.Tam by si to nenechali líbit.Od Sametového podvodu nám vnucovali tézi ,že jako národ jsme nejlepší.Všichni rádoby umělci,spisovatelé,malíři,pochopitelně judoši byli češi.A začala pomalu probíhat glorifikace židovského"národa".Současně se začaly i utahovat šrouby.Výsledek je naprostá dekadence a rozkradený stát.Ficherovi udělat akorát obřízku.Né kokota ,ale hlavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit