Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak už si umím naklikat 20 hlasů. Lepším se den ode dne *14*
  • Já jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit holkofobe Bohůšu. *15* *15*
  • Buď zdráv Simone. Tvé plky zde již chyběly.
  • Vše podstatné jsem již uvedl. Každý si je svého štěstí strůjcem. *16*
  • Bez registrace jednu dobu psal že jsem narkomanka na dávkách která se nestará
    o děti. Taky krásná lež a pomluva vás po slušnosti tak pokrytecky volajících Putinovců.
    Jsem svobodná a dávky jsem nikdy nepobírala. Vždy jsem pracovala.

Urazila jsem tvou manželku a ne policistku. A manželka do kategorie úřední osoba nespadá
    *2* *2*
  • Ano tiradore! Tvé drzost už přesahuje opravdu všechny myslitelné meze.
    Já jsem proamerická demokratka a nikdy jsem se tím netajila.
    Ty jsi tu opakovaně křičel Ať žije Putin. A když se k něčemu hlásíš tak tomu patříš.
    Stejně jako kdo volá ať žije Sparta se k ní veřejně hlásí,. Takže jsi oprávněně Putinovec.

Pokud žádáš slušnost tak jsi pokrytec. Sám jsi totiž neslušný hulvát.
    Měsíce komolíš moje jméno Simona. Jsem zde jako holka sprostě napadána a od tebe jsem se dočkala i označení transvestita a homosexuál - říct tohle holce může jen hlupák!
    Vaše sprostosti jsem vám pouze vrátla! Tak nyní nebreč
  • *16* *16* *16*
  • Jak trapný pokrytecký přístup Zpravodaje. Prý ti vadí, jak se choval a co psal ten a ten jiný diskutující...fajn, potom se musím zeptat - proč se chováš jako on?! *16*

Dále, opakovaně si vyprošuji termíny, "vaše Putinova parta"..já s nikým v žádné partě nejsem a ty přes mé upozornění to dokola opakuješ. O titulech které mi píšeš ani nemluvě. O urážce mé manželky, o které ač víš, že slouží u PČR, píšeš, že je to kurwa, která šlape na E55. Vůbec ti nevadí....že urážíš nezůčastněné rodinné příslušníky, v mém konkrétním případě dokonce úřední osobu. A tohle nedochází ani redakci tiscali...což je ale na pováženou. *12* *16* *12*
  • Tiradore! Jsi právní analfabet. Klidně to dej na policii . Víš jak dopadneš?
    policie tě s takovým nesmyslem rovnou vyhodí

Není to oponent ale lump! Který se veřejně chlubí že pracoval pro zločineckou organizaci
    StB. A jeho podlé špinavé metody tomu odpvídají,.
    Krade lidem nicky, vydává se za odpůrce Kremlu a snaží se je zdiskreditovat jako opilce
    agenty narkomany a homosexuály. Tak pracovalo i komunistické Gestapo.
    Propaguje vraha Stalina podvádí s hlasováním

Této zrůdě jsem, napsala že je škoda že jeho matku Hitler nehodil do plynu. To je osobní názor pisatelky a osobní názor není trestný čin. Propagace Nacismu v textu není žádná
  • Ne, ty nejsi Simona, ty jsi Zpravodaj. *12* *16* *12*
  • Nedovedu si představit, kdyby náš pan prezident Zeman napsal nějakému svému názorovému oponentovi, že je škoda, že jeho matku Hitler nehodil do plynu...co by se strhla za lavina...v tomto případě jistě oprávněného odporu. Když se toto napíše v diskusi na tiscali, nic, ale naprosto nic, se neděje. Stačí, abych tuto špinavost postoupil například BIS, apod. k"posouzení" a vím zcela přesně, jak to dopadne jak s autorem toho příspěvku, tak s odpovědným redaktorem tiscali. *12* *16* *12*
  • Já jsem Simona.
    Když vy Putinovci lidem na debatě nicky kradete tak pak neprotestuje že lidi nicky mění.
    Střídání nicků je totiž jediná obrana před kradením.
  • Ty jsi jako vždy lhal a překrucoval pravdu. Ty totiž vždy řekneš B ale už ne pro vás
    Putinovce nepohodlné A.

Já jsem holka takže Ta ne TEN. Pokud ti vadí holky navštiv urychleně psychiatra *12*
  • Já jsem holka takže TA ne TEN.
    Kodex Tiscali také říká že máš respektovat jiné lidi na debatě. Tím že měsíce komolíš
    moje jméno Simona kodex porušuješ protože nerespektuješ pisatelku.

Oponent? i ty pokrytče. Je to lump který se chlubí že pracoval u StB. Jeho podlé metody
    tomu odpovídají, Krade můj nick - pravidelně. Snažíb se vydávat za odpůrce Kremlu
    a zdiskreditovat je jasko narkomany agenty nebo homosexuály. Tak to dělalo i StB gestapo.

Oslavuje tu zrůdu Stalina a podvádí s hlasováním. Je to zrůda která by si smrt zasloužila
  • Nicku Zpravodaj, proč se vydáváš za jakousi Simonu? Já se o "Simoně" budu bavit pouze se Simonou.

*12* *16* *12*
  • Ten počet tvých mínusů, trolle, je výsměch demokracii, svobodě i pravdě. Já jsem napsal přesně to, co se odehrálo a vše mám zálohované. *12* *16* *12*
  • Tiradore! Je to vždy srandovní srandovní když lump jako ty volá po právu a slušnosti.
    Měsíce komolíš moje jméno Simona a tím porušuješ kodex Tiscali o respektování lidí.

Vaše Putin parta ke které se výkřikama ať žije Putin aktivně hlásíš tu popírá zločiny komunistického režimu a oslavuje vrahy jako jsou Gottwald.
    Tím jednoznačně prušujete zákony ČR.

Nacismus zde nikdo nepropaguje. Naopak zase váš Putinovec s nickem Havlobijec měl v nicku obrázek Stalina který zavraždil více lidí než Hitler. Zase porušení zákonů.

Příspěvek at žije NSDAP - M je jasnou ironií která poukazuje na fakt že zločinecká organizace KSČ může púůsobit dál s přidaným písmenem M. Ironie kterou každý kdo má mozek v hlavě pochopí.
  • Když napíšu "perdel" správně, jde o porušení kodexu. Když tady místní troll uvede svému oponentovi, že je škoda, že jeho matku Hitler nehodil do plynu, je to v "souladu s kodexem". Když na to upozorním redakci, nic, naprosto nic se neděje. A to je skoro 12:00 hod. *12* *16* *12*
  • Já jsem holka Simona a ty jsi nevychvaný grázl co lidem komolí jména.
    Nikdy jsem tu nonstop nebyla. Zase lžeš a lžeš.
    To že ty na všechny kdo s tebou nesouhlasí kvičíš Simona je jen tvůj problém a svědčí
    to pouze o tom že jsi paranoik.
    Prokazatelně jsi křičel Simona na příspěvky které jsem nepsala.

Nejsem nikým placená. Nauč se respektovat jiné než Kremelské názory
  • Tiscali podporuje nacismus. To je smutný fakt. Jinak by redaktoři museli reagovat na nahlášené nevhodné nacistické příspěvky zdejšího trolla. *12* *16* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit