Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako první kolo pro zachování EU a Británie v EU je potřeba neprodleně suspendovat Angelu, Junkera a spol. v EU. Tito politici jsou zaslepení. Normální smrtelníci o fungování EU už nemají ani ponětí. Politici EU se vžili tak do svých funkcí a chtějí ovládat Evropu ?? Na to prosím všichni zapomeňme. Tak jsem si celou kauzu EU zopakoval na internetu a je mi z té neschopné bruselské mašinérie na nic. Tam jsou nominováni politici jednotlivých členských zemí EU, kteří jsou ve svých zemích na odpis. Účast ve volbách do EU tomu napovídá.
    Tato politická struktura už ztratila jakoukoliv reflexi a nedokáže Evropu ochránit.
    Naše drahá tetinka z DDR už ztratila rozum a ti nohsledi v barvách "EU" ?
    Hanba vystřízlivět.
    • V Evropském parlamentu jsou ti, koho jsme si tam zvolili. A volí i to nejdou k volbám, protože "je nějaká únija nezajímá". Jak je možné, že se tam vedrali komunisti, kteří se klanějí k východní carské říši. Holt eura jsou dobrá, kdežto rublíky jsou tak na vytření "píp". Takže soudruzi káží vodu a pijí víno, jak je u nich zvykem.
      • Jsi zakomplexovaný magor.
    • Stačí si pustit video z jednání EU parlamentu, kde Nigel Farage se ptá Bývalého šéfa EU, Van Rompuy..."Kdo jste, pane prezidente, že vás neznám?! Kdo vás volil? Kde jste se v EU vůbec vzal?! ........Van Rompuy, člen Bilderberg Group, Anděla Merkelovic, členka Bilderberg Group, Barroso, člen Bilderberg Group....copak to nikdo nevidí, koho zastupují?! Kdo chce manipulovat celou Evropou a proč?! *12* *12* *12*
  • Jako první pochopili, že z potápějící se lodi jménem Evropská unie je nejlépe prchnout, dokud vás nestáhne ke dnu. EU se musí zásadně reformovat, tj. zcela omezit Bruselu a podstatně zeštíhlit unijní instituce, které jsou pouze odkladištěm neschopných politiků a které svoji totální neschopnost zcela prokázaly minulý rok . Jinak se rozpadne.
    • Kapři si svůj rybník nevypustí a NWO je NWO. Bliderbergští a Trilaterárníci jsou pouze pitomci. *14* *14* *14*
  • Angličané nejsou takoví hlupáci, jako ti ostatní. Patrně jim také nejde o žádné dobře placené funkce a koryta. To se ovšem o některých "zarputilých" funkcionářů říci nedá. *16*
    • Možná tak jmenovat konkrétně : Andělička a bruselský spolek přátel žehu.
      Okamžitě suspendovat pro blbost a zvolit někoho pro EVROPU.
      Bude to proces. Občany je potřeba informovat. Bude to boj, ale je potřeba vytrvat.
      S blbostí a lidskou naivitou to nebude lehké.
  • "Dnes kontinentální Evropa pro Brity není vysněným výtahem z krize, ale byrokratickou a protekcionistickou nákazou, která ji do krize může stáhnout."
    Tato citace se mi velmi líbí, protože vystihuje pravou tvář EU a její řídící aparát. Domnívám se, že kterýkoliv stát, který by vystoupil z EU, bude fungovat dál jako dosud, protože podstatné jsou ekonomické vazby na sobě závislých a spokojených firem. Všechny státy byly před a budou i po EU. Strašit ekonomickou krizí ty, co mají v úmysly odejít je opravdu poslední argument, co mají bruselští byrokraté v rukávu. Jejich obavy o svá teplá křesla, o moc, je jistě přiměje vymýšlet si další a další scénáře, jak odstrašit ostatní státy od úmyslu Britů. Ty pokládám za hrdý národ, který zná hodnotu svébytnosti a který by měl v tomto být vzorem všem státům, nejenom v EU. Naše země byla označována za těsného spojence Anglie a přál bych si, aby i tento jejich krok, snaha odejít z byrokratického vazalského svazku, byl i naším krokem do blízké budoucnosti. Největší hrozbou, která časem povede i další státy k podobnému činu jako Brity, je naprosté selhání vůdců EU v ochraně hranic, povolení tak mohutného exodu exotů, bezbřehé plýtvání unijních, teda i našich peněz na ty, kteří nikdy nebudou přínosem pro EU, ale pouze stálou zátěží pro všechny. A o nárůstu nebezpečí občanů se nedá ani slovem pochybovat. Chválím a obdivuji Angličany, že tuto situaci vidí, a že současně vědí, že toto vše vede ke krachu celé EU. Proto nastal čas činů.
  • co by se stalo po rozpadu EU? Nadnárodní firmy a koncerny by měly ztížené obchodování, zanikl by nákladný nesmysl EU parlamentu. Tou dobou už muslimské Německo by přestalo ovládat a vydírat ostatní země Evropy, Řecko by už konečně zkrachovalo, byly by obnoveny hraniční kontroly, ČR by se už nemohla vymlouvat na nařízení z Bruselu a naši politici by už konečně museli něco dělat, ne se jen nechat vést EU komisí a tunelovat státní peníze
    • Přéésně! *14*
  • Protože setrvávat ve svazku kde chce karty rozdávat DDR v čele s hloupou babinou je pro normální zemi neperspektivní.Jen nyní za 2 měsíce dorazilo do DDR 100 000 vtěrek.Vtěrek které se tváří že utíkají před válkou.Nemá to kde bydlet už tomu není pomalu co dávat ke žhrádlu ale pořád to tam leze.Ještě že se TO nám tady jakž takž vyhýbá.Ono TO dobře ví že tady by si moc nevyskakovali.Byli by vyfičení při prvním incidentu.Vzorově a ostendativně.
    • Nebylo by rozumnější spojit síly a pro ty vtěrky vytvořit uprchlické tábory někde na Středním Východě v muslimské oblasti a tam je deportovat? A pokud Merkel obdivuje jejich černé "píp", tak ať se k nim odstěhuje.
  • Velká Britanie je unií hrdých národů.Na své cestě získat velmocenský post a jeho udržení se utkala prakticky se všemi státy Evropy,které jsou dnes v EU nepřehlédnutelné (Francie,Španělsko,Německo,Itálie).Opuštěná obstála i na smrtelné posteli v údobí 2.světové války díky svému umu,záviděníhodnému Churchillovi,kázni,zarputilosti a pomoci USA.Vybředla ze všech i poválečných nesnází.Může se tedy někdo divit kritickému pohledu Britů na tak neschopné,deformované a rozmazlené společenství 28 evropských států?I jejich pocitu,že EU pro ně znamená spíše kouli na noze než křídla na zádech?A sahání na svobodu,byť dílčí?To už vůbec!Přeji jim,aby se i nadále dobře rozhodovali a zvolili dobrou cestu k další prosperitě.
  • No moc tomu nevěřím aby to zase nějak neo.jebali jako s LePenn ve Francii.
    ČR pryč z EU a NATO defenestrovat vlastizrádce...
    • Přééésně! *14*
    • Ten názor bych označil buď za projev vlastizrádce placeného Kremlem nebo za projev nedostatečné inteligence.

      Vlastizrádce, kteří by chtěli, aby český slepičí dvoreček "vystoupil" z EU a NATO by bylo třeba neprodleně naložit do vlaku a poslat do jejich země zaslíbené blíž k jejich zakrslému rudému idolu v Kremlu.
      • Probůh, proč si myslíš, že každý kdo si přeje vystoupit z EU je Putinovec a vyznávač Ruska?? To nemáš svou hlavu a oči, abys viděl, kdo ji řídí a co se v ní děje? Kdybys měl, viděl bys scénář, kam to spěje. Ne ke prosperitě, to je jasné. A proč bychom měli snášet zátěž zaviněnou bruselskými byrokraty?? Zdá se, že Ty by sis měl hledat kdesi v neznámu své místo, protože co se zde děje, a co je důvodem mnoha lidí si přát odchod z EU, je naprostá realita a hrozba pro každého jednoho z nás. Teda i Tebe. Ale Ty to asi nejsi schopen pochopit, proto je zřejmě celkem namístě Ti Tvůj chybný názor tolerovat.
      • Právě naopak, simone, právě naopak. Dost byl USA...jak v jejich NATO, tak v jejich EU....NWO potřebuje jednotné USA, jak v NATO, tak v EU....ale tobě to očividně nedocvaklo, nedocvaklo a nedocvaklo.... *16*
        • Soudruh by chtěl, aby ČR byla opět ČSSR (Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika) a byla součástí CCC (Cojuz cocialističeskich ctran) a byla členem Varšavskogo dogovora a Putlerovi vojáci na dovolené nám opět poskytli "bratrskou pomoc"? Joj, to by byl "blahobyt" jak v Putinlandu.
      • jo jak máš svuj názor jsi putinovec.Hmm další nick simonky nebo jeji nemocný přítel *7*
  • Jen tiše závidím, ale nechme se překvapit, až to bude. Každopádně ubyde jeden sponzor dotací pro lajdácké země, tedy i nás. O to méně se tímto výpalným bude moci chlubit Angelína vdova po Hilterovi a druhak naši vládnoucí kašpaři, kteří se bez dotací neobejdou...aby mohli socialisticky utrácet naše daně sami sobě a svým "napárnikům", nebo rozdávat prosťáčkům pastelkovné a podobné volební úplatky. *16*
  • Angláni vzhůru ke svobodě!!! Jen aby to dobře dopadlo!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit