Přejít na výpis diskuzí
Goodbye, Británie. Odchod ostrovanů z unie je blíž, než si myslíte
14.2.2016 | Pavel Jégl
90 příspěvků
-
Když napíšu "perdel" správně, jde o porušení kodexu. Když tady místní troll uvede svému oponentovi, že je škoda, že jeho matku Hitler nehodil do plynu, je to v "souladu s kodexem". Když na to upozorním redakci, nic, naprosto nic se neděje. A to je skoro 12:00 hod. *12* *16* *12*
-
-
Já jsem holka takže TA ne TEN.
Kodex Tiscali také říká že máš respektovat jiné lidi na debatě. Tím že měsíce komolíš
moje jméno Simona kodex porušuješ protože nerespektuješ pisatelku.
Oponent? i ty pokrytče. Je to lump který se chlubí že pracoval u StB. Jeho podlé metody
tomu odpovídají, Krade můj nick - pravidelně. Snažíb se vydávat za odpůrce Kremlu
a zdiskreditovat je jasko narkomany agenty nebo homosexuály. Tak to dělalo i StB gestapo.
Oslavuje tu zrůdu Stalina a podvádí s hlasováním. Je to zrůda která by si smrt zasloužila -
-
Nepřej si svou vlastní smrt, simone. Osud si v takových situacích rád zahraje krutou hru! *16*
-
-
Já jsem holka Simona. Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se jdi léčit cvoku *12*
Tvůj Putinovský kolega který oslavuje vraha Stalina by si krutou smrt zasloužil.
Stalin zavraždil více lidí než Hitler. a co je horší. Stalin vraždil své vlastní občany
po milionech v době míru zcela bezdůvodně. Jen aby ukojil touhu po krvi a paranoiu
-
-
-