Přejít na výpis diskuzí
Goodbye, Británie. Odchod ostrovanů z unie je blíž, než si myslíte
14.2.2016 | Pavel Jégl
90 příspěvků
-
Angličané si stále myslí, že je zachrání jejich "splendid isolation". Zapomínají, že dnešní globalizovaná doba naopak vyžaduje spolupráci civilizovaných zemí. Sami Angličané by na to doplatili, protože trhlí Scotové by se trhli, Anglie by přestala být Velkou Británií a její velmocenské postavení by velmi oslabilo.
Od římských dob platí "divide et impera" (rozděl a panuj). A rozdělení a oslabení Evropy by vyhovovalo zejména CCCP, který se pod vládnou fašistického skřeta opět stále víc fašizuje. Putilín jistě sní o CCCP sahajícím až po Atlantik. To by bylo lupu z invaze do Evropy při poskytnutí "bratrské pomoci". Nájezdníci by si na čas pomohli a přestali by chcípat hlady. Holt to co si naloupili při invazi v r. 1945 už dávno spotřebovali. -
-
Teda číst Tvůj příspěvek je opravdu hrůza. Probůh, jistě to není Tvůj názor a píšeš to jenom proto, abys provokoval. Potom se Ti to daří. Anglie byla kdysi mnohem větším společenstvím, i když dnes je z ní pouze část, a přece je, a jistě i bude nadále. Domnívám se, že ani odchod Skotska ze společenství nebude pro Anglii bolestivý natolik, že by to nezvládla. Tvé iluze jsou lichovní, a strašit Ruskem, když je zde NATO, je naprostá ztráta Tvé soudnosti.
-
-
Nemá smysl číst čapisralovy blitky *3*
-
-
Simone, simone...simone! *14*
-
tys další matlák co má stále v mozku cccp?bože chraň nás od takovejch tmářů *7*
-
-
Bez registrace jednu dobu psal že jsem narkomanka na dávkách která se nestará
o děti. Taky krásná lež a pomluva vás po slušnosti tak pokrytecky volajících Putinovců.
Jsem svobodná a dávky jsem nikdy nepobírala. Vždy jsem pracovala.
Urazila jsem tvou manželku a ne policistku. A manželka do kategorie úřední osoba nespadá.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................No nebyl jsme zde drahnou dobu, protože do stoky zahnojenou tvojí přítomností se mi nechtělo. A jak vidím měl jsme zůstat mimo protože tak uchylnej exot jako ty to je síla.
A jestli si feťák tak to je tvoje smůla plačko.
Jinak lhát umíš v tom seš opravdu kádr z VUMLU -
-
Já jsem holka Simona a tobě to vadí. Takže podle všech definic jsi ouchyla spíše ty
chudáku bez registrace *15* *15* *15*
-
-
Jsem spokojená čerstvě přebalená 87 letá babička
Dnes dávají telenovelu. Jsem zvědavá zda Chosé konečně zjistí že ta bohatá
Chuanita je potvora a veme si chudou ale dobrou Arianu.
Připravila jsem si colu, koblihy a třešně. Takže pěknou noc lidičky a nerušit. *14* -
-
Simčo!
Nechci tě strašit babko ale když si dáš colu, koblihy a třešně tak budeš mít pampersky
brzy opět plné. *1* *1* *1*
-
-
Goodbye
-
Pokud Britové z EU zdrhnou jako první ta ukáží světu ,že jsou tím do měl v EU nejvíce rozumu.
-
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/873-nacisticke-koreny-bruselske-eu
NWO-to je oč tu běží. Na videu v odkazu článku je vidět, kdo jsou ti dobráci, včetně našich vlastizrádců-členů Bilderbergu a Trilaterární komise. I to kratinké video, kde se Nigel Farage ptá (bývalého) prezidenta EU-Van Rompuy-----"Kdo jste? Já vás neznám! Kdo vás volil....?"
*12* *12* *12* -
-
Já s tím taky, simone, nesouhlasím, ale zase sis popletl způsob hlasování. A co na tom videu je jasně prokazatelné, to nemůžeš svým pitomým klikáním změnit. Ani za ty drobáky, které ti platí. *14* *14* *14*
-
-
Osud VB je v jejich rukou, jejich občanů. Osud naší země je v rukou Merkelové a Bohouška slizského. Ale jejich osud je zase v našich rukou. *14* *14* *14*
-
Rozpad německo francouzské EU je blíž, než si myslíte. *14* *14* *14* A to je moc dobrá zpráva. Ať žije svoboda! *14* *14* *14*
-
Raději budu svobodný jíst suchý chléb, než nesvobodný čekat, až mi za držhubné někdo milostivě ten krajíc namaže máslem. *16* *16* *16*
-
Tiscali podporuje nacismus. To je smutný fakt. Jinak by redaktoři museli reagovat na nahlášené nevhodné nacistické příspěvky zdejšího trolla. *12* *16* *12*
-
-
Ten počet tvých mínusů, trolle, je výsměch demokracii, svobodě i pravdě. Já jsem napsal přesně to, co se odehrálo a vše mám zálohované. *12* *16* *12*
-
-
Ty jsi jako vždy lhal a překrucoval pravdu. Ty totiž vždy řekneš B ale už ne pro vás
Putinovce nepohodlné A.
Já jsem holka takže Ta ne TEN. Pokud ti vadí holky navštiv urychleně psychiatra *12* -
-
Ne, mě holky nevadí, naopak. Mě vadí transvestiti a buzeranti tvého formátu. *12* *16* *12*
-
-
Já jsem holka Simona. Tobě to vadí! Takže do kategorie Gay spadáš spíše ty gaunere
tiradore. *12* *12* *12* *12* *12*
Holka se gayem ani transvestitou nestane. Ani když si za vteřinu naklikáš milion bodů
ani když se destkrát denně vzteky poděláš ulhaný dědku *12* -
-
Proč mi říkáš dědku? *14*
-
-
-
-
-