Přejít na výpis diskuzí
Goodbye, Británie. Odchod ostrovanů z unie je blíž, než si myslíte
14.2.2016 | Pavel Jégl
90 příspěvků
-
tož val, val...a už sa nevracaj...také tu nepotřebuju....
-
Velká Británie
Ve VB mají zas lidé problém s mladou muslimskou generací, která je mnohem radikálnější, než byli jejich rodiče. Kromě nepokojů, narůstá zájem o právo Šaría.
Kromě toho, že britská policie a daňový poplatníci musejí vypořádat s tímto radikálním přístupem muslimů (místo toho, aby se přizpůsobili a byli šťastni za svobodnou zemi, která je jejich živitelem), také se řeší přestupky jako: zabití ze cti, ženská obřízka, nucené sňatky atd.
Německo
V Německu žije kolem 3,4 milionu muslimů ze zhruba 40 národností. Téměř jeden milion z nich má německé občanství. Z muslimů v Německu je asi 2,6 milionů lidí tureckého původu. Z hlediska víry je poměr následující: 80% sunité, 17% alevité, 3% šíité. V Německu žije mnoho umírněných muslimů, ale i přesto stát řeší problémy obdobné Velké Británii.
Se vzrůstajícím počtem kriminálních činů roste počet muslimů v nápravných zařízeních. Podle zveřejněných odhadů je ve Belgii 35% odsouzených muslimského původu, Dánsko 20%, Anglie a Wales 20%, Francie 50-70%, Španělsko 70%, Holandsko 20%, Norsko 30% (upozorňuji, že údaje o počtu vězněných jsou pouze informativní). -
-
Kdo nekonvertuje k islámu musí platit džizju. Narůstají počty muslimů odsouzených za nejzávažnější trestné činy.
V britských věznicích kategorie A, tedy určených pro nejtěžší zločince, zastrašují gangy islamistických extrémistů ostatní nemuslimské vězně. Informaci zveřejnil server ibtimes.com.
Jedná se především o zařízení Belmarsh, Long Lartin, Woodhill a Whitemoor, kde je umístěno celkem 2.633 vězňů. Muslimští vězni zavedli ve věznicích právo šaría, vydírají spoluvězně a požadují na nich placení džizji, tedy povinné daně pro nemuslimy. Nemuslimští vězni se jich bojí a „daň“ platí, protože se někteří muslimští vězni netají tím, že se přidali k bojovníkům islámského státu. Pokud ale nemuslimové konvertují k islámu, džizju už platit nemusí.
Steve Gillian, generální sekretář Asociace vězeňských dozorců uvedl pro deník Daily Express, „Věznice se snaží bojovat s radikalizací vězňů. Část vězňů je šikanována, zastrašována a pronásledována, vězni jsou nuceni ke konverzi k islámu, a pokud tak neučiní, jsou ohroženi na životě. Je to velmi rozšířený problém, sledujeme radikalizaci a extremismus, ale snažíme se problémem zabývat. Nicméně se obávám, že se bude situace zhoršovat.“
-
-
...
-
Je o srandovní pozorovat zdejší Putinovu kolonu *1* *1*
Volají pryč z EU. No soudruzi, tak si sbalte bágly a odejděte z bohaté demokratické EU
do vašeho chudého totalitního Putinlandu. Nikdo vás tu nedrží.
Na hranicích vás nezastřelí ani nepotřebujete povolení KSČ k vycestování.
To je svoboda. Takovou svobodu cestovat váš KSČ režim lidem nedopřál.
Jenže Putinova kolona vycestovat nechce. Tito mafiáni totiž chtějí za pomoci ruských tanků opět nastolit totalitu ve státech EU.
Právě proto jsme v silném NATO které nás ochrání. Na NATO totiž Rusko nemá
*14* -
-
Simone, bohaté a hlavně demokratické EU? A silné NATO, které nás ochrání? Simone, že tys byl už ráno na koberečku na jedné, nikde nejmenované ambasádě, pro nedostačující výsledky v diskusích, kde špatně hájíš jednu nikde nejmenovanou velmoc? A odešel jsi s dalšími
zábavnými tapetkami k pobavení nějakého psychiatrického sanatoria?
Jo, simone, a co těch 14 bodů, které sis naklikal, ses splet, viď, tolik nicků, tolik rolí a jen jedna zmatená palice, to se musí projevit.
*14* *14* *14* -
-
1. já jsem holka Simona.
2. Nejsem nikým placená. ty jen po komunisticku nesneseš jiný než Kremelský názor.
3. S hlasama tu podvádí tvůj ruský kolega Zlej homosexál Semjon BTW Rybanna troll
aneb mínu 8 za vteřinu *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
-
Mluvíš o sobě, tak se tolik neshazuj, simone. Protože i "teď máš čas nepracovat", nejsi žádná mladá holka, ale placený troll. Smrdíš tady od rána do rána. To neokecáš, to je fakt. Pouze si měníš nicky a jejich role. To je celý. Jednoduché, jak trollování samo. A potože tě nikdy admin nezastavil, tak s ním jedeš v tom taky, viz nejen za tvé nacistické příspěvky, za které tady smrdíš stále bez stopky. *12* *16* *12*
-
-
Já jsem holka Simona a ty jsi nevychvaný grázl co lidem komolí jména.
Nikdy jsem tu nonstop nebyla. Zase lžeš a lžeš.
To že ty na všechny kdo s tebou nesouhlasí kvičíš Simona je jen tvůj problém a svědčí
to pouze o tom že jsi paranoik.
Prokazatelně jsi křičel Simona na příspěvky které jsem nepsala.
Nejsem nikým placená. Nauč se respektovat jiné než Kremelské názory
-
-
-
-
-
Bodejd vystoupit z EU jina cesta neni slimaci jiz EU obsadili jen co dostanou €obcanky budou moct cestovat bezprizorne po cele eu je jedno ze dostanou v nemecku kdyz si je tam povali at si je nechaj a jeste navic dali by jinym rozdelovali jedina mozna cesta jak se hnuslimactvi ubranit je vystoupit z EU a hlidat si sve hranice EU si sve NEHLIDA A NIKDY NEHLIDALA!!!!
-
Pokud ti "Simono" tady někdo krade neustále tvé nicky, no fuj, že, tak si stěžuj redakci tiscali! No já ti v tom nepomohu, že?! *14* *14* *14*
-
Agent Stb Semjon BTW už tradičně podvádí s hlasováním.
Za pouhou vteřinu naskočí desítky bodů. Jsi nenápadný jak lejno na gauči. *15* *15*
Kradeš nicky lžeš a podvádíš. Jsi prostě klasický komunistický zločinec -
Nedovedu si představit, kdyby náš pan prezident Zeman napsal nějakému svému názorovému oponentovi, že je škoda, že jeho matku Hitler nehodil do plynu...co by se strhla za lavina...v tomto případě jistě oprávněného odporu. Když se toto napíše v diskusi na tiscali, nic, ale naprosto nic, se neděje. Stačí, abych tuto špinavost postoupil například BIS, apod. k"posouzení" a vím zcela přesně, jak to dopadne jak s autorem toho příspěvku, tak s odpovědným redaktorem tiscali. *12* *16* *12*
-
Jak trapný pokrytecký přístup Zpravodaje. Prý ti vadí, jak se choval a co psal ten a ten jiný diskutující...fajn, potom se musím zeptat - proč se chováš jako on?! *16*
Dále, opakovaně si vyprošuji termíny, "vaše Putinova parta"..já s nikým v žádné partě nejsem a ty přes mé upozornění to dokola opakuješ. O titulech které mi píšeš ani nemluvě. O urážce mé manželky, o které ač víš, že slouží u PČR, píšeš, že je to kurwa, která šlape na E55. Vůbec ti nevadí....že urážíš nezůčastněné rodinné příslušníky, v mém konkrétním případě dokonce úřední osobu. A tohle nedochází ani redakci tiscali...což je ale na pováženou. *12* *16* *12* -
Ano tiradore! Tvé drzost už přesahuje opravdu všechny myslitelné meze.
Já jsem proamerická demokratka a nikdy jsem se tím netajila.
Ty jsi tu opakovaně křičel Ať žije Putin. A když se k něčemu hlásíš tak tomu patříš.
Stejně jako kdo volá ať žije Sparta se k ní veřejně hlásí,. Takže jsi oprávněně Putinovec.
Pokud žádáš slušnost tak jsi pokrytec. Sám jsi totiž neslušný hulvát.
Měsíce komolíš moje jméno Simona. Jsem zde jako holka sprostě napadána a od tebe jsem se dočkala i označení transvestita a homosexuál - říct tohle holce může jen hlupák!
Vaše sprostosti jsem vám pouze vrátla! Tak nyní nebreč -
-
Tak to si někde poznamenám, "proamerická demokratka", to je ale protimluv! *14* *14* *14*
-
Buď zdráv Simone. Tvé plky zde již chyběly.
-
-
Já jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit holkofobe Bohůšu. *15* *15*
-
-
Bez registrace jednu dobu psal že jsem narkomanka na dávkách která se nestará
o děti. Taky krásná lež a pomluva vás po slušnosti tak pokrytecky volajících Putinovců.
Jsem svobodná a dávky jsem nikdy nepobírala. Vždy jsem pracovala.
Urazila jsem tvou manželku a ne policistku. A manželka do kategorie úřední osoba nespadá
*2* *2* -
-
No nebyl jsme zde drahnou dobu, protože do stoky zahnojenou tvojí přítomností se mi nechtělo. A jak vidím měl jsme zůstat mimo protože tak uchylnej exot jako ty to je síla.
A jestli si feťák tak to je tvoje smůla plačko -
-
Já jsem holka a tobě to vadí. Takže pořádný ouchyla jsi spíše ty sám *12*
-
-
-