Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta Vámi zmíněná "tetka" právě spíš hovoří o lidech, kteří celý život pracují a dávají peníze do systému a pak přijdou o práci a je jimi zameteno "protože obtěžují stát". Musí penízky zbýt na celoživotní vyžírky ( ve formě dávek ve hmotné nouzi) ty, kteří na práci nikdy nesáhnou, protože po nich chtít pracovat by bylo diskriminační.
    Paradox je i ten, že pokud dostanu odstupné ..X měs., a nepobírám po tuto dobu od státu nic ( ano je za mne placeno zdravot. pojištění), zametou se mnou stějně. Nezdá se Vám, že je to proti těmto lidem sviňárna?
    • Nemohu s vami vice souhlasit...tahle doba je opravdu otevrene brutalni a to nejsem komunista....
  • Podle vzhledu jste narozená někdy kolem 50až 60 takže to nemůžete pamatovat.Před převratem měl každý právo na práci ale i povinost pracovat! Bezdomovci byli jen cikáni ti jezdili ve vozech a spali třeba v lesích ale i pro ně přišlo nařízení,že se museli usadit.No a kdo nepracoval tak toho zavřeli jako příživníka a tam musel makat jinak dostal jen suchý chleba a vodu!
    • To bylo správné a hlavně to FUNGOVALO!!!!!!!!
  • Po revoluci ,je třeba tvrdě prosazovat do praxe tento právní názor :"Každý kdo se po komunistech prolhal k moci a podílel se na zbídačení této země ,má nárok na to,aby byl co nejkrutěji potrestán.Jinak nemá nárok na nic."Takto je pak třeba začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.Než se zde pak prosadí levicový pořádek,tak to se chudáci kati pořádně zapotí.A hlupáky a lumpy,bude moderní dělání pořádku hodně bolet.
  • Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě, musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, okresy jsou řízené kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží, tak jak to udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami naších korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, na kongresu vládní strany ODS jsme viděli aroganci kmotrů ODS, kteří přijeli několikamilionovými auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl
    ALE HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLÁDNOU KOMUNISTÉ, PROTOŽE JEDINÁ NEJDOKONALEJŠÍ POLITICKÁ STRANA NA SVĚTĚ JE ODS, TOP a LIDEM
    • Pan Al napsal tady celou pravdu. V České republice se to nikdy nezlepší. Jenom se to pokusím ještě doplnit. V ČR nikdy nebyl a nebude silný kapitál, ani turistický průmysl a Češi, kteří se dostanou po známosti na manažerské fleky, tak hrabou jenom pro sebe. Pak si ještě myslí, že jsou nesmrtelní. Češi nebudou nikdy morálně vyzralí, vždy budou jenom závidět a donášet. Zviditelnění ČR funguje tak, že v OSN zahlasuje proti skoro všem nebo vznikne metylalkoholový průser, který běžel na BBC co půl hodiny. S lupou v ruce se pár slušných lidí ještě najde, ale je to bída. Každý raději bonzne kolegu (teplý bonz - dobrý bonz, že ?), aby si sám zachránil flek a projevil svou loajalitu svému šéfovi, který dělá přesně, ale přesně jenom to, co si řeknou jeho bosové ať, už z pravicoví nebo levicoví. To je dnes úplně jedno.

Útěchou je ale to, že nežijeme v Sýrii, kde nikdo neví, jestli vůbec dožije zítřejšího dne.
    • Mas hodne pravdy,az na to,ze nam vladnou komuniste z vyse jmenovanych stran!
  • Paní HANUŠOVÁ. Souhlas, ale jednu vaši myšlenku je nutné označit za zhovadilost a to tú v titulku, že v 5O-ti letech se lidé stávali bezdomovci. Do padesáteho roku důstojne bydleli a po padesátem se stávali bezdomovci? Vy jste v té době nežila. Byla to doba nevídaného rozvoje bydlení.Bydlením jsme zastínovali všechny kapitalistické státy. Pokračovali jsme v potravinách atd. a nakonec došlo i na banány. Teď nevím paní Hanušová, za kterou stranu kopete?
    • Taky trpíš tou chorobou zazývající se dementia communistica?
      • ... id*ot přitahuje idioty :))))
  • Já to říkám pořád. Komunisté byli zlatí. A kdybych věděl že by to pomohlo a zlaté časy by se vrátily, tak bych šel třeba po kolenou z bydliště třeba až do Říma.
    Ať žije KSČM !!! Jediná skutečná demokratická a sociální politická strana v ČR !!!
    • Výsledek "demokratické" a "sociální" politiky KSČ, které jsou KSČ(mizerové) přímí pokračovatelé:
      * 234 bylo občanů popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • S tímhle si můžeš vytřít řiť. To co se děje teď svou zrůdností přebilo minulý režim.
        • Naprostý souhlas.Jenom ty z pančáku je jich cca 37 za přihlížení MV,MF,MZ a vlády.Neschopnost řešení této ,situce a jen boj o koryta.To se komunistům nepodařilo za 40let.
        • Ty jsi obyčejná zrůda! Asi bys chtěl zase mučit a vraždit nevinné! ale pamatuj si, na každkou sv.ni se vaří voda!
          • Tak na to pamatuj,čuníku.
    • Přestaň propagovat ty rudé komunistické bestie! Když se Ti po nich stýská, tak můžeš lézt po kolenu do severní Koreje. Tam by Tě z toho rudého pomatení vyléčili.
      • Běž se vycpat trapný duševní ubožáku.
  • "Práce" je v posledních letech je pro některé tak ponižující slovo, že vymysleli "veřejnou službu". Veřejná služba není práce? Asi ne, protože kdyby ano, tak vlastně lidé bez práce by dostali práci. Pak by ale neměli dostávat podporu v nezaměstnanosti, ale plat za práci. A nebylo by tolik lidí bez práce. Jenže práce konaná rukama je v této zemi ohodnocována nejnižším možným platem a proto se pro mnohé stává ponižující. Pokud se nezmění vnímání hodnot, nezmění se nic.
    • Hele..byl jsi nezaměstnaný?Když píšeš tyhle voloviny...Já nezaměstnaný jsem..zjara mě prostě kapitalisti se slovy o zisku vyrazili..nejsem bez práce dlouho a dlouho nebudu,ani teď nesedím na prdeli,ale nucené práce ve vestě by mne urážely,to mi věř...a nemá to nic společného s chutí nebo nechutí pracovat.
      • A uráželo by Tě, kdybys tyto práce ve městě vykonával za 250,-Kč na hodinu? To bys je už dělal nenuceně? A mimochodem, taky jsem o práci přišla a vím, co to je hledat jinou.
        • Ne,neuráželo....byla by to nabídka.Někdo by mi nabídl práci a zaplatil za ni.Ale poslat mě do ulic zadara mě vážně uráží..proč bych měl dělat zadarmo?Protože zrovna nemám placenej pracovní poměr?to ne..
  • Velevážený spoluobčané v naší české zemičce je vymalováno skoro vše je prodáno rozkradeno,nebo jinak zničeno,morální kredit mnoha našich spoluobčanů je zlomen a není možné je za to vynit nebot nezaměstnanost,malé výdělky, arogance mocných se nich podepsala.Rozhodně si nedělám iluze že jdeme správným směrem nebo že se to časem zlepší ba naopak bude ještě hůř ale jak toto všechno dopadne to ví jen ten svatej.Tak se mějte rádi pomáhejte si,nenádávejte si nebot to je to nejlepší co můžeme pro sebe udělat.
    • Morální kredit mnoha našich spoluobčanů je zlomen, ale nikoli kvůli nezaměstnanosti, malým výdělkům a aroganci mocných, ale právě tyto faktory jsou důsledkem zničené morálky. A zato mohou jen a jen komunisti, kterým se podařilo za půlstoletí své neomezené vlády zničit tradiční morální hodnoty obyvatel Zemí Koruny České a vnutit jim způsoby chování východostepních potomků Hunů a mongolsko tatarských nájezdníků. Jediné řešení je návrat ke starým osvědčeným hodnotám. A to musí začít každý sám u sebe.
      • Nejsi ty provokatér Jaroslav Klas skrytý pod jiným nickem s protikomunistickou rétorikou? U provokatérů je běžné,že v zájmu co největší čtenosti provokují diskutéry s opačným názorem a pak přejdou na jinou diskusi a pod jiným nickem vnucují ostatním názor obrácený o 180 stupňů.
        • domníváš se, že se mýlím? Mohl bys mi vysvětlit v čem?
  • Pryč s odpadlíky a renegáty z bývalých "pomýlených" komunistů od Zemana počínaje až po Fišera a komsomolci Nečase a Topolánka. Pryč s bandou co fandí buržoazií a klerikalismu. Jsou to obyčejný zrádci a potenciální vrazy. Vždyť obdivují vrahy ala Mašín a jinou zločineckou verbež. Nechť jako ocelová pěst udeří na ně a jejich rodiny hněv pracujícího lidu a inteligence a drobných živnostníků. Ať jsou prokletý a smaží se v pekle. Dost bylo i Havla.
    • Peppone, až se budou komunisti po právu zavírat do kriminálu, tak se ozvi. Já Ti u soudu dosvědčím, že nejsi zločinec, ale pouze trpíš kretenismem v důsledku nedostatečné činnosti štítné žlázy. A tak místo do Jáchymova půjdeš do Bohnic.
      • Odpal kozomrde Pišto !!!
        • Tobě bych dal pacholku doživotí i když komunista nejsem a nikdy jsem nebyl, zapiš si to za uši !! Pišto
    • Hurá za lepšími zítřky na čele s rudou KSČM. *1* *1* *1*
  • I když je Hanušová levicově zaměřena, v podstatě má pravdu. Celou porevoluční dobu vládli jenom samé "Béčka", populista jeden vedle druhého. Trvá to dodnes. Proto jsou naše zákony, kterými jsme nuceni se řídit, tak špatné a nevytváří podmínky pro životní jistoty. Bohužel tato vláda je markantním důkazem tohoto selhání naších "vůdců".A Drábek svými protilidskými návrhy, jistě dojednány s Kalouskem, byl v tomto "největší hvězdou". A to vše za jištění celé vlády.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit