Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povinnou veřejnou službu - proč ne. Jen ne pro nezaměstnané ale pro opilce a feťáky a pobudy ze záchytek a to bez ohledu na zaměstnání či státní službu. Ať si klidně chodí zametat třeba členové vlády. Tak jak to měli rusáci za totáče.
    • A pro různé lehkoživky žijících ze sociálních dávek... To by snad neměl být problém rozlišit od lidí kteří si poctivě hledají práci. Jenže o tuhle slovoč nemá žádný MÚ zájem, ty by stejně nic nedělali, maximálně by ukradli pracovní pomůcky *2*
  • Lidem se po 89 r. nakukalo, že každý se má starat sám o sebe a trh, že vyřeší mnoho dalšího a jiné hlouposti..,což lidi nadšeně přijali jako nové, logické i spravedlivé vysvětlení, protože uvěřili, že když nebudou živit neschopné, vychytralé a zbytečné i nefunkční.., tak jim tedy zbyde díky svému vlastnímu úsilí a schopnostem víc a budou se mít oni i celá tato země lépe. Neřekla se jim však ta další část abecedy, že právě ti vychytralí a jim podobní... to tu tak rozkradou, že lidé by se rádi o sebe dobře a samostatně postarali, ale muselo by se jim taky spravedlivě nechat dost na to, aby se tedy starat o sebe mohli, místo toho aby opět otrocky živili ,kde co a kde koho s výsledkem, že se tím paradoxně jako vycucaný a zneužitý citron stanou zavislými právě na těch co je svojí mnohdy dlouholetou prací živili a umožnili jim tak často lepší život, než mají oni a ti se jim dnes otevřeně a drze smějí do očí i s různými parazity, gaunery a vychcánky..Tahle doba si přímo koleduje, aby o velkých volbách zvítězili komunisti, protože zoufalá situace lidi donutí dělat zoufalé věci, kde i když to za komančů v mnohém stálo skutečně za "lejno"...,ale pořád se celkově měli lidé všeobecně od 80 roku lépe a lépe,než dnes.V cca po 85-86 r. se už mohlo dokonce pod nár. výborem podnikat sice zpočátku složitě, ale šlo to a bylo to dokonce průhlednější, prokazatelnější a čistší podnikání než dnes, bez zbytečného otravování "živnostníka". Ve velkém si to mohli dovolit akorát Slušovice a další vybrané podniky a družstva, včetně zemědělských...
    • Hlupák
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Velevážený spoluobčané v naší české zemičce je vymalováno skoro vše je prodáno rozkradeno,nebo jinak zničeno,morální kredit mnoha našich spoluobčanů je zlomen a není možné je za to vynit nebot nezaměstnanost,malé výdělky, arogance mocných se nich podepsala.Rozhodně si nedělám iluze že jdeme správným směrem nebo že se to časem zlepší ba naopak bude ještě hůř ale jak toto všechno dopadne to ví jen ten svatej.Tak se mějte rádi pomáhejte si,nenádávejte si nebot to je to nejlepší co můžeme pro sebe udělat.
    • Morální kredit mnoha našich spoluobčanů je zlomen, ale nikoli kvůli nezaměstnanosti, malým výdělkům a aroganci mocných, ale právě tyto faktory jsou důsledkem zničené morálky. A zato mohou jen a jen komunisti, kterým se podařilo za půlstoletí své neomezené vlády zničit tradiční morální hodnoty obyvatel Zemí Koruny České a vnutit jim způsoby chování východostepních potomků Hunů a mongolsko tatarských nájezdníků. Jediné řešení je návrat ke starým osvědčeným hodnotám. A to musí začít každý sám u sebe.
      • Nejsi ty provokatér Jaroslav Klas skrytý pod jiným nickem s protikomunistickou rétorikou? U provokatérů je běžné,že v zájmu co největší čtenosti provokují diskutéry s opačným názorem a pak přejdou na jinou diskusi a pod jiným nickem vnucují ostatním názor obrácený o 180 stupňů.
        • domníváš se, že se mýlím? Mohl bys mi vysvětlit v čem?
  • Vážená redakce slibuji že už nic nikdy nenapíšu!!!!!!!!
  • V socialismu jsme se museli denně hlásit na bezpečnosti. Jenže to byla totalita. Dnes máme naštěstí demogracyjy tak se musíme hlásit na poště. Ten pokrok je zjevný.....
    • A proč se musíš hlásit na poště? Já si nechávám peníze posílat na konto a dopisy a časopisy mi doručovatel nosí do schránky. Pouze když mi přijde doporučená zásilka a náhodou nejsem doma, pak se musím hlásit na poště.
      • Já se hlásit nemusím. Ale ty až budeš bez práce tak ti to režim dá sež...at.
    • Já to celé prožil a na policii ( VB) jsem se nikdy nehlásil ! Žádného bezdomovce jsem za těch 41 let nepoznal !!
      • Museli se hlásit politicky podezřelí a propuštění vězni. Dnes jsou na jejich místo delegováni nezaměstnaní
  • Paní HANUŠOVÁ. Souhlas, ale jednu vaši myšlenku je nutné označit za zhovadilost a to tú v titulku, že v 5O-ti letech se lidé stávali bezdomovci. Do padesáteho roku důstojne bydleli a po padesátem se stávali bezdomovci? Vy jste v té době nežila. Byla to doba nevídaného rozvoje bydlení.Bydlením jsme zastínovali všechny kapitalistické státy. Pokračovali jsme v potravinách atd. a nakonec došlo i na banány. Teď nevím paní Hanušová, za kterou stranu kopete?
    • Taky trpíš tou chorobou zazývající se dementia communistica?
      • ... id*ot přitahuje idioty :))))
  • Ta Vámi zmíněná "tetka" právě spíš hovoří o lidech, kteří celý život pracují a dávají peníze do systému a pak přijdou o práci a je jimi zameteno "protože obtěžují stát". Musí penízky zbýt na celoživotní vyžírky ( ve formě dávek ve hmotné nouzi) ty, kteří na práci nikdy nesáhnou, protože po nich chtít pracovat by bylo diskriminační.
    Paradox je i ten, že pokud dostanu odstupné ..X měs., a nepobírám po tuto dobu od státu nic ( ano je za mne placeno zdravot. pojištění), zametou se mnou stějně. Nezdá se Vám, že je to proti těmto lidem sviňárna?
    • Nemohu s vami vice souhlasit...tahle doba je opravdu otevrene brutalni a to nejsem komunista....
  • Pišta Žiga to nenapsal, poněvadž evangelista je úplně někdo jiný a je to Lutheránec, takže má blíž k Německu než k Česku i, když česky umí stejně dobře jako německy. A tento člověk je silný jako pan Boxer Konečný, tak asi těžko mu něco uděláš, debílečku. *16* .
  • Má pravdu tetka, tak ji nebrblejte. Přeci by jste nechtěli , aby nezaměstnani pracovali, misto popijení krabičkového vína. Musí taky spinkat a né že budou brzy ráno vstávat a pracovat. MLUVÍM ALE O LIDECH KTEŘÍ PRACOVAT NECHTĚJÍ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit