Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlupák
  • A pro různé lehkoživky žijících ze sociálních dávek... To by snad neměl být problém rozlišit od lidí kteří si poctivě hledají práci. Jenže o tuhle slovoč nemá žádný MÚ zájem, ty by stejně nic nedělali, maximálně by ukradli pracovní pomůcky *2*
  • Povinnou veřejnou službu - proč ne. Jen ne pro nezaměstnané ale pro opilce a feťáky a pobudy ze záchytek a to bez ohledu na zaměstnání či státní službu. Ať si klidně chodí zametat třeba členové vlády. Tak jak to měli rusáci za totáče.
  • domníváš se, že se mýlím? Mohl bys mi vysvětlit v čem?
  • Lidem se po 89 r. nakukalo, že každý se má starat sám o sebe a trh, že vyřeší mnoho dalšího a jiné hlouposti..,což lidi nadšeně přijali jako nové, logické i spravedlivé vysvětlení, protože uvěřili, že když nebudou živit neschopné, vychytralé a zbytečné i nefunkční.., tak jim tedy zbyde díky svému vlastnímu úsilí a schopnostem víc a budou se mít oni i celá tato země lépe. Neřekla se jim však ta další část abecedy, že právě ti vychytralí a jim podobní... to tu tak rozkradou, že lidé by se rádi o sebe dobře a samostatně postarali, ale muselo by se jim taky spravedlivě nechat dost na to, aby se tedy starat o sebe mohli, místo toho aby opět otrocky živili ,kde co a kde koho s výsledkem, že se tím paradoxně jako vycucaný a zneužitý citron stanou zavislými právě na těch co je svojí mnohdy dlouholetou prací živili a umožnili jim tak často lepší život, než mají oni a ti se jim dnes otevřeně a drze smějí do očí i s různými parazity, gaunery a vychcánky..Tahle doba si přímo koleduje, aby o velkých volbách zvítězili komunisti, protože zoufalá situace lidi donutí dělat zoufalé věci, kde i když to za komančů v mnohém stálo skutečně za "lejno"...,ale pořád se celkově měli lidé všeobecně od 80 roku lépe a lépe,než dnes.V cca po 85-86 r. se už mohlo dokonce pod nár. výborem podnikat sice zpočátku složitě, ale šlo to a bylo to dokonce průhlednější, prokazatelnější a čistší podnikání než dnes, bez zbytečného otravování "živnostníka". Ve velkém si to mohli dovolit akorát Slušovice a další vybrané podniky a družstva, včetně zemědělských...
  • Ne,neuráželo....byla by to nabídka.Někdo by mi nabídl práci a zaplatil za ni.Ale poslat mě do ulic zadara mě vážně uráží..proč bych měl dělat zadarmo?Protože zrovna nemám placenej pracovní poměr?to ne..
  • ... id*ot přitahuje idioty :))))
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • A uráželo by Tě, kdybys tyto práce ve městě vykonával za 250,-Kč na hodinu? To bys je už dělal nenuceně? A mimochodem, taky jsem o práci přišla a vím, co to je hledat jinou.
  • Milá čárko pode mnou. Po válce byla jedinou vyspělou zemí na světě USA a to proto,že na jejich území se nebojovalo. Země v Evropě se potýkaly s obrovskými poválečnými škodami a nebýt např. té štědré podpory USA Německu,žádný hospodářský zázrak by se u nich nekonal a jejich růst by rychlostí kopíroval ten náš,bez štědré pomoci.
  • Nejsi ty provokatér Jaroslav Klas skrytý pod jiným nickem s protikomunistickou rétorikou? U provokatérů je běžné,že v zájmu co největší čtenosti provokují diskutéry s opačným názorem a pak přejdou na jinou diskusi a pod jiným nickem vnucují ostatním názor obrácený o 180 stupňů.
  • Já se hlásit nemusím. Ale ty až budeš bez práce tak ti to režim dá sež...at.
  • Never tomu,komunisti se zrekli tzv.tridniho boje,nemaji podporu v zadne sousedici zemi...A dale-nemaji co krast,nebot vse dorozkradli v prevleku ODS,CSSD,TOP'09,KDU-CSL a v neposledni rade odboru!
  • Dlouholeté zkušenosti ukázaly, že zatímco ve válkou zničeném Německu došlo za pomoci USA (Marshalův plán) k hospodářskému zázraku, tak u nás došlo za pomoci východních "osvoboditelů" k tomu, že z přední vyspělé země se stala země téměř rozvojová, ruská gubernie.
  • Taky trpíš tou chorobou zazývající se dementia communistica?
  • A proč se musíš hlásit na poště? Já si nechávám peníze posílat na konto a dopisy a časopisy mi doručovatel nosí do schránky. Pouze když mi přijde doporučená zásilka a náhodou nejsem doma, pak se musím hlásit na poště.
  • Dlouholeté zkušenosti s komunisty ukazují,že po roce 48 se díky nim situace válkou zdecimované země pomalu,ale jistě zlepšovala a na konci 80 let už u nás byla slušná životní úroveň většiny lidí a nepřijít kapitalistický puč,možná mohli jsme dnes být díky politice hospodářské soběstačnosti na úrovni např. Rakouska .Naopak dnes se vše jen zhoršuje,vrůstá zadlužení a to nejen v postkomunistických zemích(snad s výjimkou Ruska,ale to je velmoc s obrovskými nalezišti nerostných surovin),ale i v západních zemích a USA,kde nikdy komunisté nevládli a velké problémy se zadlužením začíná mít i Německo.
  • Morální kredit mnoha našich spoluobčanů je zlomen, ale nikoli kvůli nezaměstnanosti, malým výdělkům a aroganci mocných, ale právě tyto faktory jsou důsledkem zničené morálky. A zato mohou jen a jen komunisti, kterým se podařilo za půlstoletí své neomezené vlády zničit tradiční morální hodnoty obyvatel Zemí Koruny České a vnutit jim způsoby chování východostepních potomků Hunů a mongolsko tatarských nájezdníků. Jediné řešení je návrat ke starým osvědčeným hodnotám. A to musí začít každý sám u sebe.
  • Museli se hlásit politicky podezřelí a propuštění vězni. Dnes jsou na jejich místo delegováni nezaměstnaní
  • Já to celé prožil a na policii ( VB) jsem se nikdy nehlásil ! Žádného bezdomovce jsem za těch 41 let nepoznal !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit