Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Termín "kapitalismus" vychází ze zjednodušeného a dávno překonaného materialistického pohledu na svět v 19. století a stejně tak překonané Darwinovy evolucionistické teorie. Používání těchto hypotéz na vyspěl svět 21. století a redukování člověka na pouhého "živočicha vyrábějícího" je projevem zastydlého rozumu. A zaměňování pojmu "demokracie" s bezobsažným označením "kapitalismus" může být výrazem ještě něčeho horšího.
    Ano, každý se musí postarat sám o sebe. Kdo to neumí, tomu je třeba pomoct. A jelikož jsou lidé velmi schopní a pilní a méně schopní a méně pilní, jsou také lidé velmi bohatí a méně bohatí. Je ovšem třeba, ab k těm nejvyšším hodnotám opět patřila MORÁLKA. Také si nestěžuji a jsem spokojený občan.
  • Tobě bych dal pacholku doživotí i když komunista nejsem a nikdy jsem nebyl, zapiš si to za uši !! Pišto
  • Odpal kozomrde Pišto !!!
  • Odpal kozomrde !!! Pišto!!
  • Já bych řek že jsi kozomrd Pišta Žiga, že se nemýlím, budeš si koledovat až ti někdo zvalchuje úsměv a bude to už asi brzy.
  • Po revoluci ,je třeba tvrdě prosazovat do praxe tento právní názor :"Každý kdo se po komunistech prolhal k moci a podílel se na zbídačení této země ,má nárok na to,aby byl co nejkrutěji potrestán.Jinak nemá nárok na nic."Takto je pak třeba začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.Než se zde pak prosadí levicový pořádek,tak to se chudáci kati pořádně zapotí.A hlupáky a lumpy,bude moderní dělání pořádku hodně bolet.
  • O kapitalismu jste se učili v dějepise, ale když jste cinkali klíči tak jste si mysleli, že právě Vy budete ti boháči co se budou válet u moře nebo jste z dějepisu propadali. Heslo kapitalismu ( jinak tzv. demokracie ) je: KAŽDÝ SE O SEBE MUSÍ POSTARAT SÁM. Já si nestěžuji jsem spokojený občan.
  • Tak na to pamatuj,čuníku.
  • Zloději a tuneláři se Vám všem smějí, z toho co zde předvádíte.
    Současná a předešlé vlády jsou je béčka a nástupci bývalé i současné KSČ, kteří jsou rozlezlí ve všech dosud vládnoucích stran (ODS, ČSSD, TOP09, Lidovci). Na lidi hrají divadlo rozdílných programů po volbách se dají vždy dohromady.
    Znám rodinu, kde staří byli a jsou v KSČ, jejich dítě v ODS a dítě dítěte v ČSSD. Co se jim asi stane, když zvítězí která koliv z těchto stran ? Nikdo z této rodiny není nezaměstnaný a ani nebyl, jen mění funkce ve státní správě (obecní). Tak podobně to mají všichni vyčůranci.

Je potřeba volit ne strany ale lidi co znáte, nevolte anonymně a automaticky stranu. Změna může přijít, Ne rychle a ne hned, tak to nefunguje !! Ale ne se stejnými lidmi v parlamentu.
    Raději se 2x spletu než 2x volit stejně.
    *2*
  • Naprostý souhlas.Jenom ty z pančáku je jich cca 37 za přihlížení MV,MF,MZ a vlády.Neschopnost řešení této ,situce a jen boj o koryta.To se komunistům nepodařilo za 40let.
  • Ty jsi obyčejná zrůda! Asi bys chtěl zase mučit a vraždit nevinné! ale pamatuj si, na každkou sv.ni se vaří voda!
  • A z které léčebny píšeš?
  • Vzhledem k tomu,že píšete pod inkognitem jako já, tak s vámi budu polemizovat.To zejména o závěru příspěvku.Nebudu říkat,že jsem měl dětství lehké,ale složité.Otec odbojář,sociální demokrat,nesouhlas s manýry komunistů po vzoru zvěrstev Stalina zavřen s dříve gestapáky na Borech převychovaný na práci pro STB.To nemohlo skončit než smrtí otce pouze v 48 letech.Já nemohl studovat ani SŠ a jen díky r.1968 jsem vystudoval.Dělal jsem práci,která mě bavila a byla pro mě vše.Pak přišel rok 1989,kdy mnoho lidí uvěřilo karieristům a zločincům a spodině kolem chátry.A výsledek:vyhozen bezdůvodně z práce s dalšími staršími lidmi a tak jsou došel k závěru,že dříve jsem si žil spokojeně,měl rodinu,měl důstojnost středního kádra,měl práci,která mě bavila.Jezdil na dovolenou,vychoval syny,se ženou žiju 42 let,ale to ponížení na ÚP nikomu nepřeji,které jsem tam zažíval a tehdy jsem pochopil,že nás pálilo dobré žití a dnes jsme tam kde jsme.Máme vládu zločinců a grázlů.Dodnes z toho zážitku mám poškozené zdraví a bus,který mě vozil na ÚP již opravdu nemusím.Okraden trvale o část důchodu .Ať žije totalitní demokracie.
  • Navrhuji, aby všichni ti co chválí komunisty, aby byli posláni na půlroční stáž do severní Koreje. A byli by z toho pomatení navždy vyléčeni.
  • Peppone, až se budou komunisti po právu zavírat do kriminálu, tak se ozvi. Já Ti u soudu dosvědčím, že nejsi zločinec, ale pouze trpíš kretenismem v důsledku nedostatečné činnosti štítné žlázy. A tak místo do Jáchymova půjdeš do Bohnic.
  • S tímhle si můžeš vytřít řiť. To co se děje teď svou zrůdností přebilo minulý režim.
  • Běž se vycpat trapný duševní ubožáku.
  • Hurá za lepšími zítřky na čele s rudou KSČM. *1* *1* *1*
  • Výsledek "demokratické" a "sociální" politiky KSČ, které jsou KSČ(mizerové) přímí pokračovatelé:
    * 234 bylo občanů popraveno
    * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
    * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
    * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
    * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
    * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
    * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
    * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
  • I když je Hanušová levicově zaměřena, v podstatě má pravdu. Celou porevoluční dobu vládli jenom samé "Béčka", populista jeden vedle druhého. Trvá to dodnes. Proto jsou naše zákony, kterými jsme nuceni se řídit, tak špatné a nevytváří podmínky pro životní jistoty. Bohužel tato vláda je markantním důkazem tohoto selhání naších "vůdců".A Drábek svými protilidskými návrhy, jistě dojednány s Kalouskem, byl v tomto "největší hvězdou". A to vše za jištění celé vlády.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit