Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád stejně nablito *11*
  • Nicky a jména tu lidem kradete jen vy Putinovská prasata.
    Moje jméno Simona jsi ukradl snad tisíckrát ty ruskej zlodějskej grázle.
    Já jsem demokratka.
    Komunistická zločinecká prasata jako jsou Putin a Zeman tu obhajuješ jenom ty grázle.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/409376-odtajnena-zprava-o-11-zari-vyvraci-spojeni-saudske-arabie-s-utoky.html
  • zlodějka a ještě soudružka *7*
  • Nauč se číst ty komunistická špíno.
    Nicky tady kradete lidem jen vy Putinovská prasata,
    Vy komouši totiž umíte jen vraždit lhát a krást. Nic jiného,.
    Já jsem demokratka. Ty komunistické prase 09.
  • tak že se tu veřejně přiznáváš že kradeš soudružko.no pěkně tě vychovali rodiče
  • Nicky tu lidem měsíce kradete vy Putinovská prasata.
    Já jsem demokratka. Komunistické zločince Putina a Zemana tu podporuješ jenom ty šmejde.
  • Když už kradeš nicky zmetku podívej se doma na své soudruhy rodiče *3*
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/409351-mayova-brexit-zahajime-jen-jako-velka-britanie.html
  • Komunistická prasata jako jsou Zeman a Putin tu podporuješ jenom ty
    rudý lejno Ivane 09:
  • Ruský teplouš Semjon BTW z redakce Tiscali je starý smradlavý plesnivý
    dědek. StBák na kriplkáře. Píííchat už může pouze virtuálně. Hi hi *1* *1* *1* *1* *1*
    Podvádí s bodováním a hnije tu nonstop.
    Skvělý trest pro bezcenný BTW povl. *1* *1*
  • nikoho tvoje komunistický žvásty nezajímají!
  • prase jsi ty když v tom pokračuješ.kalouskovče
  • Jochochochóóó, juchjuch, sledujete jak debilní teplouš Senjon Gayínek neví jak dál???
    Ale jedno se mu upřít nedá, poslouchat umí, musí, přikázal jsem mu tapetovat, tak holt, pitomec přehřátej, tapetovat bude!!!

ROFL !!!
  • Ruský homosexuál Semjon BTW chráněný redakcí buuuterantů z Tiscali
    opět podvádí s hlasováním aneb mínus a plus 9 ve stejné vteřině.
  • Teplouš Semjon Gayínek je zde o5 za teplou amrdólskou sračku!!!

HIHIHI !!!
  • Semjon Gayínek jsi ty sám ruský buuzerante a podvodníku s hlasováním BTW,
    Semjona jsi stvořil tak že jsi zdejší holce Simoně zprasil jméno.
    A teplouš budeš také když ti holky tak vadí.
    Hniješ tu opravdu nonstop BTW juro Rybanne zlej trolle hrdino Putine .. toť vše jsi ty.
    IP adresa tě vždy prozradí ruský šašku
  • Lery jsi směšný ruský odpad.
    Hroutí se vaše ruská ekonomika. Proti bohaté EU a bohaté USA je tvoje rusko jejn směšný vojenský i ekonomický trpaslík. Kde studuje kremelská zlatá mládež? v USA a v EU.
    Kde žije zlatá kremelská mládež? v USA a v EU ty žvanile.

A proč jsou pobaltské státy tak rády v NATO?
    Protože už nestojí o pokračování ruské hrůzné okupace která jejich zemědevastovala desítky let. Rusko je agresivní a dva své sousedy okradlo o území.
  • Vy Putinovská prasata zde zamořejete debatu semjonováním a teploušováním.
    Jak to s tématem souvisí? Nijak ty velká hubo.
    Vy sprostě útočíte na druhé lidi protože jiné než Kremelské názory nesnesete ubožáci.
    o tom co kdo čte a co ne nerozhoduješ ty směšný kádrováku z uv ksč.
  • „Svět stojí na pokraji radikálních změn. Vidíme, jak se postupně hroutí Evropská unie, jak ekonomika USA směřuje ke krachu – a to vše skončí novým uspořádáním světa. Nic nebude tak, jak dříve, za deset let nás čeká nové světové uspořádání, ve kterém bude klíčovou roli hrát spojenectví ČLR a Ruska.“Západ porušil svůj slib nerozšiřovat NATO dál na východ od hranic Německa, daný před rozpuštěním Varšavské smlouvy. Do NATO byli přijati bývalí spojenci SSSR a dokonce i bývalé republiky SSSR. Došlo k odstoupení od smlouvy o protiraketové obraně. Byly podněcovány „barevné revoluce“ na Blízkém východě i v Afghánistánu, tedy na pro Rusko a Čínu nejcitlivějších místech; silou byly v této oblasti odstraněny sekulární režimy, které byly nahrazeny teroristickým chalifátem. „Euromajdan“ na Ukrajině, válka na Donbasu a „skotačení“ Západu na západních a jihozápadních hranicích Ruska – to vše přispívá k dalšímu zostřování nové studené války.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit