Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lrkfa
    Autorka Alina Holusova je dobra natopinda. Byla vubec na vojne ? A Polaci sni o Velkopolsku, ale mazane chteji, aby za ne utocili na Rusy jini. Kolik Polaku je ochotno polozit zivoty v sirych ruskych plani? A z Cechu? Zatim vime o Holusove, to neni moc :-))
    • Holušová Alino. Holušová tobě se zachtělo kdysi snažení o velkopolsko. Ty kecy o Gruzii ani nevíš o co šlo. Sakašvili napadl vojensky vojensky Jižní Osetii a Abcházii, které se odtrhly ( 1991 ) od Gruzie až po 17 letech - na příkaz CIA. Pokud se týká Krymu, na základě referenda obyvatel krymu dle charty OSN o sebeurčení se Krym osamostatnil s pomocí armády RF a předběhl tím výstavbu obrovské vojenské " mírové " základny USA. US Army již dopředu vypsala soutěže na výstavbu základny, za asistence CIA, než dostala " přes prsty ". USA vyřvávají cestou zkorumpovaných ÚŘEDNÍKÚ OSN, že jde o agresi jak na Ukrajině, tak na Krymu. A copak byl Majdan, který platily USA. A také když Bush nařídil státně teroristický přepad Iráku. Prý že má Saddám ZHN které nikdo, nikdy nenašel.Ale že US Army používala střely z ochuzeného uranu se CIA a pí Holušová nezmiňuje. Po dohodě s jestřáby EÚ nechali zavraždit Lybijského vůdce Kadáfího. Na základě dohody techže států, jak to pojmenoval Havloidní vlastizrádce " humanitárně bombardovali " grafitovými bombami Srbsko i když Kosovské předáky ( býv. UCK ) nechali vesele obchodovat s lidsými orgány z povražděných Srbů. Toho si ani nepovšimla mrs Clintonová, ale lhala o jakémsi přepadení když tam kontrolovala situaci.
      Pokud se týká Pobaltí využívali CIA inklinaci části Polska a pobaltských republik k fašistickým ideologiím. Příkladem jsou SS jednotky těchto států za II.Sv. války podílející se na vraždění židů a místních obyvatel. Za všemi těmito konflikty hledejme PRÁCI CIA, tedy USA.
      Snad to ani není tvým nenávistným fanatismem, ale tím že některá média ti dávají prostor k tvému - Drank nach Ost (tedy až na Sibiř ).
  • mívám živé sny,pamatujte na má slova,bude strašná válka vyprovokovaná těmito debilními pobaltskými státy,polskem,ukrajinou a gruzií,všichni lezou teroristům z USA do řiti a za podpory USA dělají z ruska nepřítele
    • To je jen sen, v Evropě není tolik zmanipulovanejch blbečků jako v amrdólii, tohle vše je jen dělání díry do vody!!!
      • Kéž by si měl pravdu...
  • dobrý den, bylo by dobré podívat se trochu zpátky. kdy co a jak vzniklo a za jakých podmínek a taky kdy co zaniklo a tudíž toho druhého nemělo být už potřeba. napřed, pokud si vzpomínám bylo nATO, až pak Varšavská smlouva. to druhé zaniklo a to první mělo tudíž zaniknout taky. protože něco bylo proti něčemu a když to něco není, tak to druhé by nemělo být taky (aby to dávalo smysl). ledaže by to bylo jenom nástrojem (či prodloženou rukou) někoho za rybníkem nebo třeba oceánem (ono to je jedno).......
    a pokud si ten někdo za tou vodou usmyslí, že potřebuje zlato, ropu, nová odbytiště pro zbraně a já nevím ještě pro co, nebo alespoň něco k rekreaci, tak aby nevypadal jako osamocený loupežník, pozve si kašpárky z nATO (to malé "n" znamená, že to není Někdo, ale že je to nicka, čili jenom taková hračka). no a my jsme ty hračky.
    • ... se zdegenerovaným primitivem jako ty se nikdo nikdy nikam nepodívá, hlupáčku :)))
      • Blijec pitomec a americká filcka Simona, dva vymrdanci z jednoho hnízda. Blijec pitomec je navíc ještě kozomrd a poseroutka posranej.
  • polsko věrní pejsci ušáků,ukrajina fašisti jako ušáci,lotyšskem a estonskem se prohání roty SS a česko se svým vlastizrádným generálem šedivákem pavlem,který má vygumovanou hlavu od CIA,to je ten vzestup východních zemí NATO
  • Žádná válka nebude, protože Amerika a celé NATO na Rusy nemá, tudíž se nemusíme ničeho obávat. Kdyby výzbroj armád byla jako za první nebo druhé světové války, tak je to úplně o něčem jiném. Jak řekl pan prezident Putin, kdyby k něčemu nedej bože došlo, tak Amerika bude hořet jako Evropa a protože to v Americe vědí, tak si velice dobře rozmyslí něco vyprovokovat..hi..hi
  • Pokud NATO na svém území v pobaltských republikách posílí vojenskou přítomnost, je to vítaný prvek míru, posílí si Rusko svou vojenskou přítomnost na svém území na druhé straně, je to nebezpečné harašení zbraněmi. Prolétá-li americký špionážní letoun v mezinárodním vzdušném prostoru u hranic s Ruskem, je to normální mírová věc. Proletí-li kolem něj pak ruská stíhačka, je to agresivní provokace.
    • Přesně tak. Cílem NATO je obrana jeho členů v případě napadení, kdežto CCCP je fašistický stát a cílem hitlerčíka Putlera a jeho junty je napadat a podrobovat si sousedy.
    • Absolutní pravda. Souhlasím.
  • Darmožrouti z NATO se opičí po amících. Proč pořád někdo někomu musí přikazovat jak má řešit svoje státní problémy. Amíci žádnou válku neprožili, zbraně stárnou a je potřeba nakoupit nové, tak je holt potřeba ty staré někde použít. Kdepak jinde než v Evropě. Už to tady dvakrát bylo a tak obyvatelstvo ví, jak to vypadá. Je potřeba jen nějaká záminka. Ta se vždy v podobě "demokracie" někde najde. Vlezprdelkové z EU se vždy přizpůsobí.To samé platí i o naší vládě. Ta je nesvéprávná a musí být řádně vedena.Našemu zelenému "gumákovi" dáme funkci a on samou horlivostí udělá co chceme. Je až s podivem, že to naše tupé ovce ještě neprohlédly. *16*
    • Výborně, tak jsem tě to učil Ivane! +30 rubl.
  • na fotce je zloděj porošenko ten v nato není.
    • Také bych ještě přidal šéf pučistů, kteří svrhli demokraticky zvolenou vládu a nastolili si svůj vlastní řád ......................
  • Holušová Holušová, kdo ti za to fantazírování platí? To musí být ještě větší zoufalec než čapisral *15*
    • ... je zajímavé, že žádný primitiv nepřekonal ubohost prvního příspěvku, pitomečku :)))
      • Od tebe to sedí, ty kapsliku..hi..hi
  • Při čtení tohoto článku mě napadl mejl,který mi přišel.Jsou na něm "časosběrné" snímky pořízené za vlády "diktátora"Kadáfího a "diktátora Bašára Asada a potom snímky vždy ze stejných míst po nastolení "demokracie" podle západu. Opravdu snímky o totální zkáze !!!
    Takže jestli se nepodaří rozložit Rusko zevnitř a udělat z něj "banánovou republiku" jako z naší republiky a ostatních zemí nadělat otroky a dojde na ozbrojený střet no tak potom!?!?!
    A nejde jen o země východního bloku ale i takových zemí jako Italie,Řecko,Španělsko atd.
    Napadlo mě pár slov písně"Budou o něco se rvát až tu nezůstane stát na kameni kámen..."
    Děkuji Nedvědům za nejen tuto píseň !!!
    http://www.musicer.net/karaoke-texty-pisni/nedvedi/na-kameni-kamen
    • ... nikdy se nenaučíš ani psát, ty zakomplexovaný blekoto :)))
      • A ty dostaneš do držky, šmejde posranej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit