Přejít na výpis diskuzí
Hnutí ANO jako vykradač politických idejí
21.2.2018 | Jaroslav Bican
35 příspěvků
-
To je tim, že všichni ostatní děláte lumpárny a raději kazíte než, aby jste pozitivně spolupracovali a ty bicoši si to tady před volbama schvaloval. Všichni víme, že píšeš za ODS. A skováváš se za řeči, že ve vládě nemůže být stíhaný člověk na kterého jste vy ušili politický proces. Vy v ODS se chováte jako rusové ti také stíhají nepohodlné kandidáty před volbami. To víš je konec klasických politických lhářů jako je fiala z ODS apod. voliči už vás prokoukli. Budoucnost patří osobnostem co doopravdy usilují o dobro vy patříte na smetiště. *5*
-
-
komupak swine babišojc nabídla první jednání o koaliční spolupráci ?,no přece ODS ,ta swině jde jen po prachách a hledá kdo mu to umožní a závistivá dělnická třída tleská neb miliardář ze slovače prej nekrade lebo už má dost,no samozřejmě nemá ,když ta swina lže a vy to nechcete vidět,ale co máme volby.Udělam podvod v bance a napíšu až na to přijdou at to vyučtují ministerstvu financí ČR neb tak to chodí za pravdomluvce Bureše.
-
-
Příklad: Kalousek udělá průzkum velikosti nohou u průměrného českého muže. Zeptá se tisíce respondentů a vyjde mu průměrná velikost 43.
Totéž udělá ANO a vyjde jim stejné číslo. Načež všichni obviní ANO, že Kalouskovi a jeho TOP09 ANO ukradla strategickou hodnotu velikosti nohou, a proto je to upírská strana.
Jenže mít názor jako někdo jiný, přece není kradení! Mnozí už skutečně neví, jak pošpinit ANO! -
-
Na toho slovenského udavače a tu jeho bandu kompliců okolo něj, se snad už víc hnoje, než už má na hlavě, ani nakydat nedá.
-
-
dlouhé měsíce tady prasíš stránky výlevy své blbosti. Pan Babiš je premiérem a ty bezvýznamným šmudlou s koštětem a v oranžové kazajce. A tak už to zůstane.
-
-
jo a ty suprmozku by si měl s tím soudruhem burešem už jít do erdele,prej až do smrti bude kandidovat na premiéra,tak mi napadá skupina Premier jezdit s hlínou a už aby padala na tu čoboláckou swinku a hned vedle je místo pro ovara dle něhož stbé chranila a pomáhala *1* *1* *1* Posíláš tady někoho do oranžový kazajky a sám umíš akorát volizovat tu čoboláckou erdel plněnou biopalivem a podvodama *1* *1* *1*
-
-
-
-
A to Bureš tvrdil, že nelže, nekrade a nikomu nejde na ruku! Čím dříve Bureš skončí ve vězení tím lépe. Tak by naší zemi prospěl nejlépe!!!
-
-
A ty bys zrušil EEt,a opět kradl jako dřív
*12* -
Ale houbelec, veď vravil, že vraj všeci kradnú, tak aj on, boha jeho.
-
-
Proti hnutí ANO a potažmo Babišovi už jsou takové kampaně,že už jsou mi ty kecy ukradené.Mně zajímá odvedená práce,z keců,pomluv,podrazů atd se ještě nikdo nenajedl,takže mám novináře a jiné zadarmo drahé šmejdy v prd-zádeli.A podotýkám,že je mi jedno kdo je v čele,já očekávám od každého práci a tím i výsledky.Zatím se tady mnoho pitom-ců snaží jen brojit,vždyt už je to trapné.Sobotka zašantročil desítky miliard a vy se handrkujete o 50 milionů které navíc nikdo neukradl ale proinvestoval.Opravdu jste někteří skvělí moralisté.Věřím,že potrefená husa se určitě ozve.Je přece jedno kdo co prosazuje pokud je to přínos pro naší zemi a její voliče.
-
-
NO nevim ale Sobotka mezi miliardáře nepatří a jedinej kdo ječí je ta čobolácká swwině když krade a někdo mu ty jeho podvody připomene.Teda ne že by modrooranžády byli bez chyb ale tahle swina je nejhorší co se tu po 89 objevilo s okatou můrou a ovarem na hradě.
-
-
Podstatnou část toho, co zavinil Sobotka (cca 100 miliardový tunel OKD) má Bakala. Co z toho a jakým způsobem přihrál (případně ještě přihraje) Sobotkovi, to se asi nikdy nedozvíme, na to jsou naše zkorumpovaná policie a soudy příliš neschopné. Zato honit Babiše za to, že do republiky přitáhl z EU 50 milionů a ty poctivě proinvestoval, to jim jde výborně.
-
Si myslis,ze Sralbotka se svojí neanglictinou v Bruselu strkal hlavu do (.) zadarmo?
-
-
-
Hnutí ANO,ohnuti před Junckerem,prizvani Čssd do vlády,aby nemusel splnit sliby,tzn. Nehnutí nikam. Pořád stejná písnička cca 28let.