Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho ksichtu je mně na blití, z Bohouše taky, toto je jedna velká fraška, kterou bude muset někdo zaplatit. Hádejte kdo???
    Ty držky to určitě nebudou ...fuj *12* *12* *12*
    • Ja, ja "ales wir cinken fur dollar".
  • Neuvěřitelné, za miliardáře stát zaplatí za jeho dluh na sociálním a zdravotním pojištění miliony, aniž by někdo mrkl okem. Vládní garnituru nezajímá, kolik stát a potažmo každý z nás prodělal na této klausiádě rozdávání majetku. Jeden tunel na OKD ještě není uzavřený a už se chystá další, tunel do kapes nás všech.
    V minulosti jsem podnikal, měl dluhy a tyto jsem zaplatil. Byl jsem ujištěn na sociálce, že mám vše vyřízené. Po 8 letech, ještě jednou OSMI létech, jsem dostal úřední obálku s tím, že na sociálním dlužím ještě, včetně penalizace, více než 100.000,-Kč. Pokud co nejdříve zaplatím dluh, možná mi odpustí nějakou penalizaci. Nikoho nezajímá, kde na to vezmu, samozřejmě mi bylo zablokován majetek plombou na katastrálním úřadě. Asi proto, abych nemohl něco prodat a dluh zaplatit.
    Jak je tedy možné že člověk, který má miliardové majetky, může nechat zkrachovat firmu kterou předtím vytuneloval a stát ještě řekne, že za něho zaplatí poplatky za zaměstnance, které on úspěšně vyssával. Proč mu úřady nezablokují majetky, konta tak, jak to udělají obyčejnému člověku. Nebo se setkáváme s typickým příkladem existence kapitalisty neboli nadčlověka, kterému se musí jít vždy na ruku. A nebo jsou všechny odpovědné osoby, které by měly v této věci jednat a chránit zájmy státu potažmo nás všech coby daňových poplatníku, zkorumpované a tudíž zbytečně placené. Kdo se bude z této situace zodpovídat a nést následky za vniklé škody a újmy? Vypadá to, že se stále nic nemění. Zloději se smějí a daňový poplatník má jen prázdnou kapsu a oči pro pláč.
    • Nemohou nic blokovat z majetku, který BUDE patřit zčásti Vatikánu, zčásti bankám EUUSA a zbytek Bruselu.
  • Nechápu, proč vláda, nebo česká exekutiva s panem Bakalou "nezatočí" nebo alespoň ho nežene k zodpovědnosti ? Je snad pan Bakala nějaký příbuzný vlády? Nebo je nadčlověk ? Každý jiný normální občan by za mnohem a mnohem menší prohřešek byl stíhán všemi možnými i nemožnými exekutivními instituty, ale panu Bakalovi se nic nestane. Je to víc než nespravedlnost. Já to fakt nechápu. Ať mi to někdo mírnými slovy vysvětlí, možná mi to zvedne náladu. Karel.
    • Nemohou, protože bakalisté a CIA toho TOLIK na ně ví. Ale zapomněli, že u nás to nefunguje jako s makrelou. Kájo zapoměl jsi, že princip tohoto protektorátu jsou lži, pokrytectví a nespravedlnost. K tomu povinná víra v "korunu naši vezdejší".
  • Jak ho vidím tak bych mu uříznul palici. Jsem taky podnikatel. Ale nejsem zloděj jako on. Podnikat znamená pracovat, a né krást a tunelovat. Bakalo styď se za to že vůbec žiješ.
  • Kabinet, aniž by se snažil skřípnout bývalého vlastníka OKD, už dal najevo, že za něj zaplatí sedmdesátimilionový dluh na sociálním pojištění zaměstnanců. Co víc, pro propuštěné horníky schválil mimořádnou podporu. Až tři roky jim bude vyplácet osm tisíc měsíčně....
    Jasně - blíží se volby a začíná opět velké slibování politiků, i když selským rozumem si každý ujasní, že sliby politiků, jako vždy, jsou pouze sliby...

    Jo a kontrolní otázka - neproběhla náhodou velmi nevýhodná - až podezřele nevýhodná, privatizace OKD právě když seděl Bohuš u korýtka jajo ministr financí... Proběhla, ale nikdo za ni není zodpovědný...
    Naše slepá justice...
    Daňový poplatník přece, jako vždy, vše zaplatí...
  • Ten lump už měl dávno sdílet sousední komnatu s Kájinkem.Měl by někdo revidovat tyto "výhodné" privatizace. Možná bychom se divili, kolik odteklo do partajních pokladen ODS,Top09,lidovců a dalších už neexistujících partají. Co se vše rozkradlo za éry Kalouska na ministerstvu obrany. Co v rámci rušení vojenských zásob přihrál podvodníkům s vojenským materiálem. Snad se na něho budou vztahovat i "boží mlýny". *16*
  • Bakala,jeden z největších zlodějů v Česku,který se neštítí ničeho.Bakala,také jeden ze sponzorů Kalouska a jeho ministrany TOP 09.Také přítel další podvodnické strany ODS.
    Obě tyto partaje i se svými mafiány,ale už se do Sněmovny nedostanou,tak nám můžou být
    ukradeny.
    • Nemylte se pane. Výsledky příštích voleb jsou připraveny. A strany ANO, ODS a STOP občanům tam jsou pro parlament i senát. ČSSD a černozadečkáři budou pro svoje průšvihy
      nevolitelní. KSČM bude médii faulována. Tak koho budou voliči volit???? Tady již v roce 1989 scípl pes a lidi musí pomalu také začít. Tažení Bruselkářů a Wošintonů na východ jede porád dál.
  • Skřípnout Sralbotku, ten to Bakalovi prodal "za hubičku", asi 2 % skutečné hodnoty. A to jen na papíře, Protože to Bakala zaplatil z peněz OKD. Takže skutečně jen za hubičku.
    Kolik dostal Sralbotka za podpis? *16* *16* *16* *16* *16*
    A ti pitomí horníci tam pořád tu ČSSD v čele se Sobotkou volí!!!!!!!! *1* *1*
    • Stejné je to s přírodním bohatstvím a STRATEGICKOU VODOU.
    • A koho mají volit?ODS,FUJ O9?To snad ne!Chce to pořádného kalašníkova a pochlapit se nevolit a demonstrovat jako ve Francii,pokud tady jsou ještě nějací vojáci VS a udrží moč a meč.
  • Když to šlo s Mrázkem, mělo by to jít i s toujle ošklivou sviní a zlodějem.Majetek zabavit ve prospěch státu.
  • V Číně by pana Bakalu veřejně zastřelili na stadiónu.

    Nám v našich poměrech nezbývá, než mu popřát zvláště úpornou anální alternativu vaginální mykózy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit