Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vítací politika podle mustru bruselských eurohujerů nebo Macrona či Merkelové je nerealistická, vyfutrovaná eurohujerským entuziasmem a ideologiemi z eurohujerského katechismu. Tudíž je tato politika ve své podstatě nesmyslná a ve svých důsledcích mimořádně zhoubná. Stačí si vzpomenout na pozvání od Merkelové, kdy se rozhodli nechat se propašovat do Evropy i ti Afričané či Asiaté, kteří předtím vůbec nechtěli do Evropy. Pozvánka od šílené Merkelové rozpoutala migrační šílenství, což Merkelová korunovala propagandistickým blábolem "My to zvládneme" a navrch Merkelová při své impertinenci požadovala od sousedních států přemístění pozvaných migrantů z Německa na jejich území v rámci vymyšlených podvodných merkelovských kvót. Migrační kvótová politika je zločinná politika, která je schopna zničit evropskou civilizaci. Kdo poukazuje na zločinnou podstatu politiky vedení EU, Macrona a Merkelové v otázkách týkajících migračního šílenství, ten je zodpovědný občan a zaslouží si poděkování od Evropanů, kterým není jejich budoucnost lhostejná. Poděkování si zaslouží též LePenová, Okamura, Blaško, Orbán a další zodpovědní občané, kteří jsou imunní vůči nákaze bruselózou.

  • Obsah článku jen potvrzuje pravdivost titulku...

    I když autor za aktéry onoho "Honu na čarodějnice" chtěl nepochybně označit jiné persony, nikoli sebe... 

  • Že Okamura nepřestává strašit migranty má úplně stejnou logiku, jako že jiní straší globálním oteplováním nebo ulicemi plných čínských a ruských špionů.

    Tedy jinak. Ti imigranti skutečně existují a jejich mnohé zločiny také. S těmi ulicemi plnými čísnkými a ruskými špiony si moc jistý nejsem, i když to samozřejmě vyloučit nemohu.

    Co se týká nenvásti, tak tak je podněcována proti voličům Zemana, Babiše, Okamury ('V USA proti Trumpovi a jeho voličům). Stačí si přečíst mnohé diskuze a s nenávistnými příspěvky a hanobením tam jednoznačně vedou ti "lepšoludé", "pravdoláskař", "kavárníci" a "liberální demokraté" Dále jsou dehonestováni ti, kteří si dovolí kritizovat nelegální migraci, pašování lidí různými neziskovkami a lži a manipulace s iformacemi ohledně uvedeného. Náckové, rasisti, xenofobové, vše nejlépe ještě "nenávistní" jsou nadávky, kterými jsou odpůrci nelegální migrace nálepkováni.

    Dále je běžné porušování paragrafu trestního zákoníku týkajícího se hanobeví a podněcování k nenávisti vůči národům. Nadávání a hanobení vůči Rusům a Číňanům je naprosto normální a běžná věc, kterou nikdo netrestá. Je v klidu přehlížena, i když zmíněné paragrafy žádnou výjimku nemají.

    Ovšem zkuste si hanobit nebo podněcovat k nenávoiti vůči nějaké etnické menšině nebo náboženské skupině. To vám neprojde. Co je v pořádku, kdyby se trestaly i ta porušení zákona, o kterých píšu výše.

    Pokud se trestá jen to, co je momentálně uznáváno (zřejmě podle evropských hodnost a politické korektnosti), je to rozhodně špatně a bude to vyvolávat další negativní věci.

    Ovšem média budou psát zase jen o těch, které jim kápnou do noty. je to zatím začarovaný kruh a není možnost to rozetnou. 


    • Taková "nenvást" - to je ale věc!

  • dante

    Včera v programu ČT -Fokus V.Moravce jste mohli sledovat šíření nenávisti v přímém přenosu-je smutné že 82 letý Grigar chválí ČT proč staří lidé neustále mají ten komunistický zvyk lézt někomu do zadku když je stáří opravnuje k mluvení pravdy a co je populista-vlastenec kterému jde především o vlastní národ a odmítá zločiný multikulturizmus a nával černochů a muslimů a šílenou ochranu menšin za cenu buzerace většiny-menšina se musí zařadit do společnosti v které žije a nebo at táhne---jen hlupáci nemyslí na budoucnost a budoucnost Evropy je ohrožena rasovou válkou-dnes se tomu naivisté smějí zítra až poteče krev jim půjde o život --za blbost se platí !!!!

  • Hnusné zbabělé fašistické držky. To není zakázané propagovat fašismus? Pokud vím, tak na to pamatuje trestní zákoník!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • dante

      Blbe víš co je fašizmus--jejím propagátorem je Merklová--tak chtěl zničit Evropu už Hitler --troubo !!!

  • dzixy

    Článek bez autora. Domnívám se však, že u nás nenávist šíří ne Okamura, ale naše média ve spolupráci s opozičními stranami a všichni "pravdolaskaři. Stačí se účastnít denně pouze zde na tiscaláckém "diskuzním fóru". Kolik je zde nenávisti vůči těm, co mají jiný názor než oni. A často používají dehonestační způsoby, aby podbarvili svou nenávist a ukázali svou "inteligenci" a jediný jejich "správný" názor. Okamura je v médiích pouze tehdy, když jej média citují, nebo náhodou ukáží. Pravdolaskaři jsou skoro ve všech médiích a poznat je na první pohled. Jsou hrubí, nevybíravých slov a přirovnání, a jedině oni mají pravdu. Dokonce prý "svatou" pravdu, i když pravda je ve skutečnosti pouze jedná, nezávisle na filozofování, že je jich více.

  • dante

    Nenávist šíří hlavně zastánci migrace a hlupáci proti Rusku a Číně stát pod vedením Demokratů přestává plnit funkci sjednocovatele a svou politikou ochrany menšin šíří nenávist --menšiny pod ochranou států a živení od státu neuznávají ani zákony států kde je živí což je doslova zločiná činnost-Policie zbavena zákonů je ještě povinna chránit menšiny at provádí cokoliv včetně vražd--tisk a ČT JEJICH ZLOČINY ZAMLČUJÍ NEBO BAGATELIZUJÍ--a naopak každé napadení menšiny i když se jedná o obranu je šíleně trestáno a neustále šířeno--to je doslova zločiné Demokratické šíření nenávisti proti většinové populaci která je doslova buzerována a vystavována agresivitě menšin--jak dlouho ?????

    • Přesně
    • Přesně
    • Čína je komunistický stát a Rusko je (post)komunistický stát. Komunismus je zrůdnější než nacismus, komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých a uvádějí se i čísla vyšší. Existují bohaté dokumenty o zvěrstvech, která komunistické režimy páchaly a páchají. Kdo to popírá, je buď neznalý nebo hlupák nebo lidská zrůda.

      • Lidské zrůdy podporují a udržují při životě současný kapitalismus, který je vrcholným produktem materialismu. Hlavním smyslem činnosti je zisk za každou cenu, zejména za cenu totálního rozděliní lidského společenství na chudé a bohaté. Mezi nimi vybudovali nejbohatší podnikatelé, investoři, akcionáři, majitelé  a kdoví jak si ještě říkají, nepřekročitelný příkop, přes který občas pronikne sem tam nějaký jedinec z chudých, což je vydáváno za projev svobody jedinců. Jde ovšem jen o náhodný jev, velmi nečetný, s pravděpodobností vyjádřenou číslem s mnoha nulami za destinou čárkou - 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...n



        .

      • Kapitalismus je horší. Má na svědomí 100 miliard mrtvých......

      • Marcelskrc

        No občan stále žije ve 20.bstoleti.Zato ty jmenované země už v 21.

  • nenávist vůči rusku,číně, komunistům ,levici šíří přímo tento zrůdný zločinecký režim,  čr je zotročená kolonie EU a EU je kolonie USA , mainstream je v rukou nejbohatších zlodějů ,mafiánů podvodníků jako čistě propaganda lží USA korporátního fašismu,..viz vy, ..každý den nenávistné články jak jsou rusko, ,irán,čína, kldr,kuba či komunisti zlí ........+   štvanice na lidi viz štvanice na babiše, na benešovou, na baborovou, na ondráčka, na ransdorfa, na paroubka, na zemana ..............

    ve vyvolávání nenávisti jste vy novináři jedničky, ....čili jste režimní extremisti,  vy jste to zlo, a tento zrůdný zločinecký systém, a ještě drze nálepkujete jiné , 

    • Mioc ti přeju, abys jednou skončil ve spárech ruské nebo čínské tajné policie. Rozkopali by ti držku a i kdyby ses plazil s  prosíkem a líbal jim  bagančata, stejně by tě ukopali a hodili do společné jámy, možná ještě zaživa.

  • TheGGG

    na šíření jisté primitivní nepřátelské náboženské ideologie po evropě mají vliv nejen samotní barbarští členové té zvrácené pouštní sekty, ale i vlastizrádní politici, komedoši, členové neziskovek a novináři... je třeba toto mít na paměti a připomínat si, kdo všechno má na svědomí oběti teroristických útoků, znásilnění, útoků kyselinou a další...

    ten kdo nepříteli otevře brány je horší jak nepřítel samotný

    díky bohu za lidi jako je Okamura, je to dobrá protiváha k rektálním pro-islámským aktivistům z jiných stran

  • Kombinace dvou činů, znásilnění 16ti leté dívky migrantem, který když mu nebyl poskytnut v Německu asyl, a napsání omlouvacíhočlánku, to je to, co vyvolává nenávist k migrantům po celé Evropě. Lidé jsou citliví zejména na preferování a omlouvání zločinců. Autor článku vzbudil u čtenářů, svým článkem, násobně větší negativní pocity (a u někoho i nenávist) vůči zločincům, exportovaným kýmsi z Afriky do Evropy i s rodinami, než Okamura všemi svými verbálními i písemnými projevy o vlastenectví a odmítání migrace. Násobně větší negativní pocity vůči migrantům!       

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit