Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Populisté Merkelová, Timmermans, Macron a spol. jsou zjevně odhodláni dotáhnout své zhoubné snažení do úspěšného konce. Ovšem národy mají ještě sílu aspoň trochu odolávat zvráceným snahám utopit Evropu v eurohujersko-islamistickém septiku. Proto se vytvářejí politická uskupení, která se snaží uchovat mnohonárodní Evropu, její tradice, kulturu a i její budoucnost. Okamura, Le Penová a další realističtí politici vystupují proti fake news z Bruselu a z detašovaných pracovišť z bruselské eurohujerské centrály.
    • Pisatel asi nezná historii a neví, že před koncem WW2 byla vojska USA na dohodnuté linii u Plzně, zatímco armáda CCCP se hnala na Berlín, aby zabrala a vydrancovala co nejvíc, tak je u nájezdníků po staletí zvykem. Když vypuklo v Praze povstání a nacisti vraždili lidi, požádal gen. Patton Stalina o souhlas porušením dohodnuté linie, aby mohl přijet Praze na pomoc. Stalin vyhrožoval, že v tom případě i on nebude respektovat dohodnutou linii a rudá armáda bude pokračovat až k Atlantiku. Když vraždění v Praze nepřestávalo, prohlásil  gen. Patton, že i přes nesouhlas Stalina pojedou Praze na pomoc. Proto se rudá armáda rychle obrátila od Berlína a hnala se "osvobodit" Prahu, aby tam byli dřív a  mohli v ČSR zavést "budování socialismu" (tentokrát nikoli hnědého, ale rudého). Stihli to ale až druhý den po podepsání kapitulace Německa, tj. po skončení WW2.

      Naše budoucnost je jedině v silné a jednotné EU, budoucích USE. Kdo to popírá, je buď neznalý či hlupák nebo je to dokonce vlastizrádce.

      • dzixy
        Občane, jsi zářným příkladem toho, kdo šíří nenávist, uráží ty, kdo má jiný názor, než ty. Proč Tě brát vážně???😎
      • Aha. Tak to proto aby Praze pomohli, odzbrojili při obsazení Plzně Američané domácí odbojáře a zakázali jim do Prahy jet. Netušil jsem.....😯

        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


        CO SE TAJILO A JE ZAKÁZÁNO MLUVIT....KONEC VÁLKY 45 V PLZNI--napsal Svět kolem nás 8 květen 2016

        30 dubna 45 americké jednotky dosáhly Chebu, Aše a směřovaly do Stříbra Klatov, Domažlic…

        Pražské povstání proti německým okupantům
        5 5. 1945 působilo velmi rychle i mimo Prahu. Ve stejný den v Plzni české síly
        získaly silné pozice. Němečtí starostové Wild a Sturm byli zajištěni našimi
        vlastenci. 6. 5. 1945 v 9hodin ráno vstoupil do Plzně americký vojenský oddíl
        »B« 16. pancéřové divize pod velením plukovníka Nobleho.
         

        Ten měl nařízeno zastavit se na předměstí
        Plzně, ale vida příležitost, rozkázal svému oddílu, aby obsadil Plzeň. (Archiv
        JNV Plzeň, -7-1. plk. Noble). Revoluční národní výbor v Plzni zveřejnil 6. 5.
        1945 výzvu »Na pomoc bojující Praze«. 
        Občané Plzně na výzvu reagovali bleskově.
        Velení USA bylo z české strany požádáno o zapůjčení automobilů pro přepravu
        dobrovolníků do Prahy a také o některé zbraně. Velení americké armády nejenže
        takovou žádost odmítlo, ale odjezd dobrovolníků na pomoc Praze zakázalo.
        Ukazovalo se, že zájmy USA jsou jiné než českých občanů - bojovníků proti
        německým okupantům.

        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

        Já ti nevím Ovčane, pardon občane, ty neustále druhé poučuješ, kádruješ a přitom sám víc než často buď spoustu věcí neznáš a přesto je mylně tvrdíš anebo VĚDOMĚ LŽEŠ?

        • Realisto, já zírám!!! To jste se učili na stranickém školení nebo dokonce na "Sorboně" ve Vokovicích??? 😯

          To co jsem uvedl to se učilo za komunismu na Karlově universitě!!!😉

          Příteli, nikoho nekádruji ani jsem nikdy nekádroval, nebyl jsem totiž členem té zločinecké smečky KSČ! Naopak oni kádrovali mne a nejednou mi znepříjemňovali život. 🙂

          • No vidíš jak byli komunisti objektivní. Kritizovali i sami sebe. To ty jsi z těch školení CIA v Langley tak zpitomnělý, že popíráš i svit slunce. Je tam uvedený odkaz odkud je čerpáno. Já jsem si to z prstu nevycucal. Mám jiné věci na práci. Ale za tu dobu, co tě v diskusích sleduju, jsem už dávno zjistil, že co tvrdíš ty, je v devíti z deseti případů přesně naopak. Kdyby se to stalo občas, tak nad tím mávnu rukou, také se občas spletu a nevím všechno. Ale ty s naprostým nenávistným ideologickým fanatismem razíš svoje bludy natruc zjevným faktům. A kdo se ti odváží odporovat, už mu plácneš nálepku rusofila východostepního nájezdníka bolševika a bůhvíčeho ještě. Ty jsi člověče ještě větší fanatik než bolševici padesátých let. Jen to bereš z druhé strany barikády. Teda aspoň naoko. Ale kdyby se tu zítra vrátili komunisti tak z tebe bude zase "vášnivý bojovník proti kapitalismu". Inu poturčenec horší Turka. Ale ty nikdy nepochopíš o čem je řeč a proč ti nikdo tady nevěří. Můžeš tady mlžit pod dvaceti nicky, stejně tě už každý zná.  Řeknu ti popravdě, kdybys například tvrdil zrovna ty, že v Antarktidě je sníh a mráz, pak po dosavadních zkušenostech o tom začnu silně pochybovat a přibalím si do kufru plavky a slunečník. 😉

            • Ale příteli, proč tolik žlučovitosti? Jestli se mýlím, a jistě se v řadě případů mýlím, jsem jenom člověk, tak se nechám rád poučit. A s tím "kapitalismem" a CIA jsi docela trapný. To jen dokazuje, že stále hledíš na svět prismatem padesátých let minulého století. No nic ve zlém, přeji Ti všechno dobré. 🙂

              • Reakce na příspěvek:

                Vidíš kamaráde a opět jsi vedle jak ta jedle. Žlučovitostí trpíš akorát ty, já a ostatní z tebe máme jen srandu protože kromě denního datumu z tebe nic rozumného nevypadne.😉 Opět dokazuješ jak převracíš věci o 180 stupňů protože ve dvacátém století jsi uvízl pouze ty se svou ideologickou nenávistí vůči Sovětskému Svazu který už skoro třicet let neexistuje ale žvásty proti němu slyšíme pořád. A CIA i když tě to možná překvapí, také ještě existuje a funguje. Ale žij si ve své virtuální realitě minulosti, nikdo ti to nebere, když to tak nutně potřebuješ. Jen to ukazuje, že nedokážeš dát svému životu hlubší náplň a tak se užíráš minulostí. Ale když tě to baví, v pořádku. Já jen že už s tebou nehodlám marnit svůj drahocenný čas.  Přeji ti abys někdy konečně došel svého probuzení do REALITY A SMYSLU EXISTENCE a nemarnil čas minulými hloupostmi které se už nedají změnit, PROTOŽE BYLY VČERA A DNES JE PROSTĚ DNES.

      • Marcelskrc

        Přesně občan neznáš dějiny tak tu píšeš lži

        • Vypůjč si skripta pro VŠ vydaná za komunismu a tam se to dočteš.

          • Marcelskrc

            No to čteš tě ne já a ty z toho čerpáš.Ty jsi dobře rudej

      • Vlastizrádce je ten, kdo podněcuje ke spoluúčasti na drancování světa Američany a podporuje podněcování k poslední válce na této planetě. Říká si "občan".

  • A to my tady v ČR děkujeme klukům okamurovým i Marušce, že pečlivě nazývají věci pravými jmény. Pečlivě připomínají všem, že doma jsme tady my.Pečlivě připomínají, že ty z gumových člunů nemá nikdo rád. Válet se na kavalci mohou doma. Tady jim nikdo skákat okolo zadku nebude. Tady máme pro ně slova - výsměch, pohrdání, deportace. Zdejších domácích vyžírek máme dost a dost!

  • dzixy

    Článek bez autora. Domnívám se však, že u nás nenávist šíří ne Okamura, ale naše média ve spolupráci s opozičními stranami a všichni "pravdolaskaři. Stačí se účastnít denně pouze zde na tiscaláckém "diskuzním fóru". Kolik je zde nenávisti vůči těm, co mají jiný názor než oni. A často používají dehonestační způsoby, aby podbarvili svou nenávist a ukázali svou "inteligenci" a jediný jejich "správný" názor. Okamura je v médiích pouze tehdy, když jej média citují, nebo náhodou ukáží. Pravdolaskaři jsou skoro ve všech médiích a poznat je na první pohled. Jsou hrubí, nevybíravých slov a přirovnání, a jedině oni mají pravdu. Dokonce prý "svatou" pravdu, i když pravda je ve skutečnosti pouze jedná, nezávisle na filozofování, že je jich více.

  • mun.go

    Plácáte nesmysly. V populismu a šíření nenávisti je co do počtu na prvním místě hnutí "Milion chvilek."

    Populismus v politice (z latinského výrazu populus – lid) je politický přístup spočívající ve snaze oslovit běžného člověka, který se domnívá, že establishment nehájí či přehlíží jeho zájmy.

    Populismus

    Na podzim zas ...

  • Ta dívka doplatila na liknavost byrokratů,kteří nenesou žádném odpovědnost za to, že někomu způsobili doživotní trauma. Arogance redaktora je do nebevolajici. 



  • Kombinace dvou činů, znásilnění 16ti leté dívky migrantem, který když mu nebyl poskytnut v Německu asyl, a napsání omlouvacíhočlánku, to je to, co vyvolává nenávist k migrantům po celé Evropě. Lidé jsou citliví zejména na preferování a omlouvání zločinců. Autor článku vzbudil u čtenářů, svým článkem, násobně větší negativní pocity (a u někoho i nenávist) vůči zločincům, exportovaným kýmsi z Afriky do Evropy i s rodinami, než Okamura všemi svými verbálními i písemnými projevy o vlastenectví a odmítání migrace. Násobně větší negativní pocity vůči migrantům!       

  • TheGGG

    na šíření jisté primitivní nepřátelské náboženské ideologie po evropě mají vliv nejen samotní barbarští členové té zvrácené pouštní sekty, ale i vlastizrádní politici, komedoši, členové neziskovek a novináři... je třeba toto mít na paměti a připomínat si, kdo všechno má na svědomí oběti teroristických útoků, znásilnění, útoků kyselinou a další...

    ten kdo nepříteli otevře brány je horší jak nepřítel samotný

    díky bohu za lidi jako je Okamura, je to dobrá protiváha k rektálním pro-islámským aktivistům z jiných stran

  • dante

    Nenávist šíří hlavně zastánci migrace a hlupáci proti Rusku a Číně stát pod vedením Demokratů přestává plnit funkci sjednocovatele a svou politikou ochrany menšin šíří nenávist --menšiny pod ochranou států a živení od státu neuznávají ani zákony států kde je živí což je doslova zločiná činnost-Policie zbavena zákonů je ještě povinna chránit menšiny at provádí cokoliv včetně vražd--tisk a ČT JEJICH ZLOČINY ZAMLČUJÍ NEBO BAGATELIZUJÍ--a naopak každé napadení menšiny i když se jedná o obranu je šíleně trestáno a neustále šířeno--to je doslova zločiné Demokratické šíření nenávisti proti většinové populaci která je doslova buzerována a vystavována agresivitě menšin--jak dlouho ?????

    • Přesně
    • Přesně
    • Čína je komunistický stát a Rusko je (post)komunistický stát. Komunismus je zrůdnější než nacismus, komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých a uvádějí se i čísla vyšší. Existují bohaté dokumenty o zvěrstvech, která komunistické režimy páchaly a páchají. Kdo to popírá, je buď neznalý nebo hlupák nebo lidská zrůda.

      • Lidské zrůdy podporují a udržují při životě současný kapitalismus, který je vrcholným produktem materialismu. Hlavním smyslem činnosti je zisk za každou cenu, zejména za cenu totálního rozděliní lidského společenství na chudé a bohaté. Mezi nimi vybudovali nejbohatší podnikatelé, investoři, akcionáři, majitelé  a kdoví jak si ještě říkají, nepřekročitelný příkop, přes který občas pronikne sem tam nějaký jedinec z chudých, což je vydáváno za projev svobody jedinců. Jde ovšem jen o náhodný jev, velmi nečetný, s pravděpodobností vyjádřenou číslem s mnoha nulami za destinou čárkou - 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...n



        .

      • Kapitalismus je horší. Má na svědomí 100 miliard mrtvých......

      • Marcelskrc

        No občan stále žije ve 20.bstoleti.Zato ty jmenované země už v 21.

  • Celá opozični politika je postavena na nenáviděni výsledků voleb. Blokování všeho co bylo navrženo,druhoustranou.


  • No hlavně že ODS TOP a podobní žádnou nenávist k nikomu nepodněcují. Ti jsou přímo "holubice míru". Kdyby na nich záleželo, tak už nám nad hlavami lítají Americké a Ruské rakety a agitátoři výše zmíněných subjektů staví na Václaváku šibenici pro svobodně a demokraticky zvoleného Prezidenta a Premiéra......😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit