Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vítací politika podle mustru bruselských eurohujerů nebo Macrona či Merkelové je nerealistická, vyfutrovaná eurohujerským entuziasmem a ideologiemi z eurohujerského katechismu. Tudíž je tato politika ve své podstatě nesmyslná a ve svých důsledcích mimořádně zhoubná. Stačí si vzpomenout na pozvání od Merkelové, kdy se rozhodli nechat se propašovat do Evropy i ti Afričané či Asiaté, kteří předtím vůbec nechtěli do Evropy. Pozvánka od šílené Merkelové rozpoutala migrační šílenství, což Merkelová korunovala propagandistickým blábolem "My to zvládneme" a navrch Merkelová při své impertinenci požadovala od sousedních států přemístění pozvaných migrantů z Německa na jejich území v rámci vymyšlených podvodných merkelovských kvót. Migrační kvótová politika je zločinná politika, která je schopna zničit evropskou civilizaci. Kdo poukazuje na zločinnou podstatu politiky vedení EU, Macrona a Merkelové v otázkách týkajících migračního šílenství, ten je zodpovědný občan a zaslouží si poděkování od Evropanů, kterým není jejich budoucnost lhostejná. Poděkování si zaslouží též LePenová, Okamura, Blaško, Orbán a další zodpovědní občané, kteří jsou imunní vůči nákaze bruselózou.

  • Taková "nenvást" - to je ale věc!

  • Obsah článku jen potvrzuje pravdivost titulku...

    I když autor za aktéry onoho "Honu na čarodějnice" chtěl nepochybně označit jiné persony, nikoli sebe... 

  • Vidíš kamaráde a opět jsi vedle jak ta jedle. Žlučovitostí trpíš akorát ty, já a ostatní z tebe máme jen srandu protože kromě denního datumu z tebe nic rozumného nevypadne.😉 Opět dokazuješ jak převracíš věci o 180 stupňů protože ve dvacátém století jsi uvízl pouze ty se svou ideologickou nenávistí vůči Sovětskému Svazu který už skoro třicet let neexistuje ale žvásty proti němu slyšíme pořád. A CIA i když tě to možná překvapí, také ještě existuje a funguje. Ale žij si ve své virtuální realitě minulosti, nikdo ti to nebere, když to tak nutně potřebuješ. Jen to ukazuje, že nedokážeš dát svému životu hlubší náplň a tak se užíráš minulostí. Ale když tě to baví, v pořádku. Já jen že už s tebou nehodlám marnit svůj drahocenný čas.  Přeji ti abys někdy konečně došel svého probuzení do REALITY A SMYSLU EXISTENCE a nemarnil čas minulými hloupostmi které se už nedají změnit, PROTOŽE BYLY VČERA A DNES JE PROSTĚ DNES.

  • Že Okamura nepřestává strašit migranty má úplně stejnou logiku, jako že jiní straší globálním oteplováním nebo ulicemi plných čínských a ruských špionů.

    Tedy jinak. Ti imigranti skutečně existují a jejich mnohé zločiny také. S těmi ulicemi plnými čísnkými a ruskými špiony si moc jistý nejsem, i když to samozřejmě vyloučit nemohu.

    Co se týká nenvásti, tak tak je podněcována proti voličům Zemana, Babiše, Okamury ('V USA proti Trumpovi a jeho voličům). Stačí si přečíst mnohé diskuze a s nenávistnými příspěvky a hanobením tam jednoznačně vedou ti "lepšoludé", "pravdoláskař", "kavárníci" a "liberální demokraté" Dále jsou dehonestováni ti, kteří si dovolí kritizovat nelegální migraci, pašování lidí různými neziskovkami a lži a manipulace s iformacemi ohledně uvedeného. Náckové, rasisti, xenofobové, vše nejlépe ještě "nenávistní" jsou nadávky, kterými jsou odpůrci nelegální migrace nálepkováni.

    Dále je běžné porušování paragrafu trestního zákoníku týkajícího se hanobeví a podněcování k nenávisti vůči národům. Nadávání a hanobení vůči Rusům a Číňanům je naprosto normální a běžná věc, kterou nikdo netrestá. Je v klidu přehlížena, i když zmíněné paragrafy žádnou výjimku nemají.

    Ovšem zkuste si hanobit nebo podněcovat k nenávoiti vůči nějaké etnické menšině nebo náboženské skupině. To vám neprojde. Co je v pořádku, kdyby se trestaly i ta porušení zákona, o kterých píšu výše.

    Pokud se trestá jen to, co je momentálně uznáváno (zřejmě podle evropských hodnost a politické korektnosti), je to rozhodně špatně a bude to vyvolávat další negativní věci.

    Ovšem média budou psát zase jen o těch, které jim kápnou do noty. je to zatím začarovaný kruh a není možnost to rozetnou. 


  • dante

    Blbe víš co je fašizmus--jejím propagátorem je Merklová--tak chtěl zničit Evropu už Hitler --troubo !!!

  • dante

    Včera v programu ČT -Fokus V.Moravce jste mohli sledovat šíření nenávisti v přímém přenosu-je smutné že 82 letý Grigar chválí ČT proč staří lidé neustále mají ten komunistický zvyk lézt někomu do zadku když je stáří opravnuje k mluvení pravdy a co je populista-vlastenec kterému jde především o vlastní národ a odmítá zločiný multikulturizmus a nával černochů a muslimů a šílenou ochranu menšin za cenu buzerace většiny-menšina se musí zařadit do společnosti v které žije a nebo at táhne---jen hlupáci nemyslí na budoucnost a budoucnost Evropy je ohrožena rasovou válkou-dnes se tomu naivisté smějí zítra až poteče krev jim půjde o život --za blbost se platí !!!!

  • Marcelskrc

    No to čteš tě ne já a ty z toho čerpáš.Ty jsi dobře rudej

  • Ale příteli, proč tolik žlučovitosti? Jestli se mýlím, a jistě se v řadě případů mýlím, jsem jenom člověk, tak se nechám rád poučit. A s tím "kapitalismem" a CIA jsi docela trapný. To jen dokazuje, že stále hledíš na svět prismatem padesátých let minulého století. No nic ve zlém, přeji Ti všechno dobré. 🙂

  • No vidíš jak byli komunisti objektivní. Kritizovali i sami sebe. To ty jsi z těch školení CIA v Langley tak zpitomnělý, že popíráš i svit slunce. Je tam uvedený odkaz odkud je čerpáno. Já jsem si to z prstu nevycucal. Mám jiné věci na práci. Ale za tu dobu, co tě v diskusích sleduju, jsem už dávno zjistil, že co tvrdíš ty, je v devíti z deseti případů přesně naopak. Kdyby se to stalo občas, tak nad tím mávnu rukou, také se občas spletu a nevím všechno. Ale ty s naprostým nenávistným ideologickým fanatismem razíš svoje bludy natruc zjevným faktům. A kdo se ti odváží odporovat, už mu plácneš nálepku rusofila východostepního nájezdníka bolševika a bůhvíčeho ještě. Ty jsi člověče ještě větší fanatik než bolševici padesátých let. Jen to bereš z druhé strany barikády. Teda aspoň naoko. Ale kdyby se tu zítra vrátili komunisti tak z tebe bude zase "vášnivý bojovník proti kapitalismu". Inu poturčenec horší Turka. Ale ty nikdy nepochopíš o čem je řeč a proč ti nikdo tady nevěří. Můžeš tady mlžit pod dvaceti nicky, stejně tě už každý zná.  Řeknu ti popravdě, kdybys například tvrdil zrovna ty, že v Antarktidě je sníh a mráz, pak po dosavadních zkušenostech o tom začnu silně pochybovat a přibalím si do kufru plavky a slunečník. 😉

  • Realisto, já zírám!!! To jste se učili na stranickém školení nebo dokonce na "Sorboně" ve Vokovicích??? 😯

    To co jsem uvedl to se učilo za komunismu na Karlově universitě!!!😉

    Příteli, nikoho nekádruji ani jsem nikdy nekádroval, nebyl jsem totiž členem té zločinecké smečky KSČ! Naopak oni kádrovali mne a nejednou mi znepříjemňovali život. 🙂

  • Mioc ti přeju, abys jednou skončil ve spárech ruské nebo čínské tajné policie. Rozkopali by ti držku a i kdyby ses plazil s  prosíkem a líbal jim  bagančata, stejně by tě ukopali a hodili do společné jámy, možná ještě zaživa.

  • Hnusné zbabělé fašistické držky. To není zakázané propagovat fašismus? Pokud vím, tak na to pamatuje trestní zákoník!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lidské zrůdy podporují a udržují při životě současný kapitalismus, který je vrcholným produktem materialismu. Hlavním smyslem činnosti je zisk za každou cenu, zejména za cenu totálního rozděliní lidského společenství na chudé a bohaté. Mezi nimi vybudovali nejbohatší podnikatelé, investoři, akcionáři, majitelé  a kdoví jak si ještě říkají, nepřekročitelný příkop, přes který občas pronikne sem tam nějaký jedinec z chudých, což je vydáváno za projev svobody jedinců. Jde ovšem jen o náhodný jev, velmi nečetný, s pravděpodobností vyjádřenou číslem s mnoha nulami za destinou čárkou - 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...n



    .

  • dzixy
    Občane, jsi zářným příkladem toho, kdo šíří nenávist, uráží ty, kdo má jiný názor, než ty. Proč Tě brát vážně???😎
  • dzixy

    Článek bez autora. Domnívám se však, že u nás nenávist šíří ne Okamura, ale naše média ve spolupráci s opozičními stranami a všichni "pravdolaskaři. Stačí se účastnít denně pouze zde na tiscaláckém "diskuzním fóru". Kolik je zde nenávisti vůči těm, co mají jiný názor než oni. A často používají dehonestační způsoby, aby podbarvili svou nenávist a ukázali svou "inteligenci" a jediný jejich "správný" názor. Okamura je v médiích pouze tehdy, když jej média citují, nebo náhodou ukáží. Pravdolaskaři jsou skoro ve všech médiích a poznat je na první pohled. Jsou hrubí, nevybíravých slov a přirovnání, a jedině oni mají pravdu. Dokonce prý "svatou" pravdu, i když pravda je ve skutečnosti pouze jedná, nezávisle na filozofování, že je jich více.

  • Přesně
  • Přesně
  • Aha. Tak to proto aby Praze pomohli, odzbrojili při obsazení Plzně Američané domácí odbojáře a zakázali jim do Prahy jet. Netušil jsem.....😯

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    CO SE TAJILO A JE ZAKÁZÁNO MLUVIT....KONEC VÁLKY 45 V PLZNI--napsal Svět kolem nás 8 květen 2016

    30 dubna 45 americké jednotky dosáhly Chebu, Aše a směřovaly do Stříbra Klatov, Domažlic…

    Pražské povstání proti německým okupantům
    5 5. 1945 působilo velmi rychle i mimo Prahu. Ve stejný den v Plzni české síly
    získaly silné pozice. Němečtí starostové Wild a Sturm byli zajištěni našimi
    vlastenci. 6. 5. 1945 v 9hodin ráno vstoupil do Plzně americký vojenský oddíl
    »B« 16. pancéřové divize pod velením plukovníka Nobleho.
     

    Ten měl nařízeno zastavit se na předměstí
    Plzně, ale vida příležitost, rozkázal svému oddílu, aby obsadil Plzeň. (Archiv
    JNV Plzeň, -7-1. plk. Noble). Revoluční národní výbor v Plzni zveřejnil 6. 5.
    1945 výzvu »Na pomoc bojující Praze«. 
    Občané Plzně na výzvu reagovali bleskově.
    Velení USA bylo z české strany požádáno o zapůjčení automobilů pro přepravu
    dobrovolníků do Prahy a také o některé zbraně. Velení americké armády nejenže
    takovou žádost odmítlo, ale odjezd dobrovolníků na pomoc Praze zakázalo.
    Ukazovalo se, že zájmy USA jsou jiné než českých občanů - bojovníků proti
    německým okupantům.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Já ti nevím Ovčane, pardon občane, ty neustále druhé poučuješ, kádruješ a přitom sám víc než často buď spoustu věcí neznáš a přesto je mylně tvrdíš anebo VĚDOMĚ LŽEŠ?

  • Kapitalismus je horší. Má na svědomí 100 miliard mrtvých......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit