Přejít na výpis diskuzí
Hrozba odborů: Startujeme kampaň proti Kalouskovi. Volby nevyhraje
3.2.2013 | Sebastian Kantor
93 příspěvků
-
Zato blbci žádnou iluzí nejsou. Jsou stoprocentní realitou. Pouze ta jejich blbost není také na první pohled vidět !!!
-
Ty ho ani neumíš správně napsat. To svědčí otom kam patříš. Mezi šišlavce a senilní pitomce ! *12*
-
Aspon,ze ses priznal ty smetaku,co jsi zac.Schvalne sem nepisu-jsi podradnej kriminalnik,ktery nic jineho nedela,nez krade.To,zes ukrad zde vice nicku,a urazis kazdyho je porucha tve osobnosti.Jednou krades nick komunistovi EROVI,pak me.Treba jsi stasten-kdo vi.
Nez prisla amnestie,tak se toto nedelo!Tedy delo,ale v daleko mensi mire,nezli ted.
Je treba,aby Tiscali zmenilo pravidla,jinak tyto diskuze jsou o nicem!
Tak sem pis dale pod mym nickem,a doufam,ze kriminalnik a zlodej,jakym jsi brzo skonci zpet v lochu.
Pro dalsi pisatele,toto je ode me posledni zprava,jestli zde nekdo bude psat pod mym nickem,tak na nej nereagujte! -
Myslíte že odbory pomohou sesadit Kalouska? To jsem se nasmála .Jak už tady někdo psal chce to nový systém tento vyhovuje jenom takovýmhle ,,,,,,,,,,Já si myslím že už toho za těch 24 let bylo dost a chce to ZMĚNU ale od základu všechno a to si myslíte že to odbory udělají ani napad.
-
Kalousek si za čtvrtstoletí, kdy pouští žilou tomuto státu vydělal víc než dost. Určitě dost na pěkný kriminál. Vydělal se pořádně i na běžné lidi, co tu žijí a chtějí žít dál. TOP 09 je pouhý nástroj Kalouska, člověka, který nectí zásadu, že jak bohatý je stát, jsou bohatí jeho občané.
-
Ůdajná levice a pravice jsou jen mýty a iluze. Něco jako Yeti. Všichni o něm mluví, ale ještě ho nikdo nikdy neviděl. Jediná šance jak dostat zemi z téhle politické žumpy, je NOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM bez politických stran, SYSTÉM NA INDIVIDUÁLNÍCH KANDIDÁTECH BEZ IMUNITY A S TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTÍ.
-
Především je nutné chodit k volbám,každý má právo volit podle svého pohledu.Od majetných lidí nelze očekávat,že budou volit levici.A od chudáků nelze očekávat,že budou
volit pravici.To je jediná možná cesta jak věci změnit,že volím. -
Bez ohledu na co koliv - Kalousek musí do LOCHU !
-
Souhlas
-
Nauč se nejdřív psát krávo a koho si volila, nikoho nezajímá
-
Taky si myslím, ale jako propanda vládnoucích nul pro vymyté mozky paráda. Vidíš, jak tu bezmozkové kvičí nesmysly *7*
-
Kluci prestante krast nicky, oni snad taky prestanou i kdyz jsou to komunisticky prasata *12* *16*
-
ja bych te zavrel do jedny mistnosti s . to je homosexual a ten by ti to vysvetlil ty bolsevicka LUZO *12*
-
Klídek odbory, ta povolební euforie za chvíli vyprchá a TOPka bude zase na svých 8%.Nebo Zavadil už má chuť si pokecat s Kalouskem na pivu???
-
Jako ty nicoto a osle
-
Jsi kre*én, nikdo tě neuznává ty voe
-
V jakém smyslu ty čurá*u
-
Taky můžeš dostat po hubě
-
Nauč se psát nulo
-
Jako já a mé ego roste, i když jsem nepotřebný trotl