Přejít na výpis diskuzí
Hrozba odborů: Startujeme kampaň proti Kalouskovi. Volby nevyhraje
3.2.2013 | Sebastian Kantor
93 příspěvků
-
Ty já oni my, všichni rázem oněmí trapko
-
Ho*no Wogo, výplachu bez mozku
-
Za tupce považuješ sebe, díky že jsi se přiznal
-
Jsem jen zloděj, pustili mě na amnéziii nebo jak se to píše
-
Jsem degén a tak to i zůstane, a vy jste lůza lůz králové
-
To jsem nechtěl napsat, ale veterinář říkal, že mě dřív pustí, když to napíšu
-
-Mně jo, ale já jsem nesvéprávný
-
Jsem de*il ale, ono to půjde z našich kapes, stydím se za sebe, jsem komunistická nula, co nikdy nic nedokázala a ještě mi kradou nick, ale já vím kdo a posílám email
-
Já uý v blázinci jsem a je mi dobře, mám internet 2x denně
-
Ty si ale chytrej ty hovádko Asi člen konsomolu, nebo ne co?
-
Já ne, já jsem bez názoru, jen blb
-
Já bych tě na půl hodiny zavřel do jedný místnosti s komunistickým bachařem z 50. let. Myslím, že bys teprve potom zjistil, co to znamená blbě od žaludku.
-
HulváTSkosti jsem si tedy všiml jen u Zemana. Už dobrých 20 let je vyhlášeným hulvátem. A jsem zvědav, jestli se například spolu se svržením vlády také zasadí o snížení DPH, když s tím tolik v kampani argumentoval proti Schw.
-
Vidím, že už kliklo 6 průměrnejch odborářů (23:44 hod.)
-
Nebav se s ním. Je špičkový. Neptej se, co.
-
Výborně. Nenech se ovlivňovat se svým zdravým rozumem tlupou zdejších tláchalů. Hlupáci, kteří nikdy ničeho nedosáhli, by rádi viděli slušné lidi na kolenou. Jsi super.
-
Víš ho*no.
-
Já o něm vím, že umí dobře rozhazovat finance daň. poplatníků v podobě dotací do svého panství.
-
Ke konci loňského roku je zadlužení dosáhlo zadlužení každého občana už 160tis.Kč.Kdyby jeho kecy nebyly k pláči,tak se smíchy neudržím.
Nemáš pravdu, dluh je o 100 000 vyšší, neboť kriminálníci, hnědočeši a cizinci jej splácet nebudou a s potomky (děti) starousedlíků pár let nepočítej, již dnes je dluh nesplatitelný. Komunisti to vedli do p r d e l e, trojsebranka našla zkratku - turistickou - po modré. -
Prosím tě nekecej. ODkdy se takhle rozdává,že tobě nebo mě nedá někdo vilku.Klideně se o ní budu starat. Kdyby to bylo tak ploctivý jak píšeš,proč jsou takové tajnosti se seznamem,který majetek se má vydat? Hsanáková ne a ne ho přiníst.To chcew říct,že Marie Terezie a její sycn císař byli blbí? To si myslím že nebyli, že byli naopak z církve znechucený a proto jí majetky sebrtali pod státní spárvu. A Masaryk taky. Nesvádějte to všechno na komunisty. *16*