Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to jak to tady vypadá by měly padat hlavy,ale jelikož povolební vývoj ukazuje,že jsme byli zase oklamání,nezbývá než vzít spravedlnost do svých rukou...,takto jak tento stát řidili tento stát 24 let...to tam může sedět kdejakej Franta cihla a věřím,že by byly lepší výsledky.
    Je tu moc dozorčích rad,soudců,výborů co zbytečně žerou veřejné finance a jejich výsledek práce je katastrofální. Média jsou také neobjektivní až měkká.
    • Je třeba v Česku zprovoznit dostatek katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšími katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Staré lumpy,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,je třeba rychle nechat pomřít hladem.
      • Jardo, v tomto případě s tebou zcela souhlasím.
  • Vždycky jsem tvrdil že Gottwald byl proti těmto zlatý, nenekrad si nic!!
  • Ne že bych chtěl být sžíravý, ale nevíte někdo, KDY NASTANE TEN DLOUHO SLIBOVANÝ KAPITALISTICKÝ BLAHOBYT ??? Skoro 25 let budování rozvinutě-zahnívající společnost A VÝSLEDEK? Obrovská nezaměstnanost, ještě větší státní dluh, rozdělená společnost, církev vesele tuneluje stát, atp.,atp. To má být ten blahobyt PRO VŠECHNY ?????
    • Vzpomínám si, že to tvrdil pablb, co tady dělal prezidenta a nechal všechno rozkrást, jak se jen jmenoval?
      • myslíš Vaška Chrchlu Letiště?
  • Po svatcich bude zas zdrazeni a ne jedno a lide znovu omezuji nakupy...Skoro v kramech nikdo neni,nakupuje jen par lidi..,nevidam duchodce,nakupovavali driv vic...Schodek dluhu se stale bude zvysovat,az si nas nekdo zabere,co levne otroky.Jiz jsme zaprodani,ale neni to jeste videt...Saskarny,volby a ze zalezi na lidech,je pro smich,ci plac.Lide slouzi jen na penize panum,delaji na ne...,aby meli oni blaho,co si tu vse zavedli a delaji si,co se jim tu hodi....Lide procitnou,az bude uz v zemi konec a bude vsemu pozde...Cirkve si rozeberou,cizinci koupi pozemky,podniky,co se deje a tu lidem ubyvaji hodnoty,co zde byly,niceji se vztahy,rodiny,deti zacinaji se flakat,couraji po nocich,kde i spi a narusuji soukromi rodin,deti rodice vydiraji a zvysuji se neresitelne zivot.situace,co zoufalci resi smrti,zlocinem apod,co se bude stupnovat.,nebot lip zde uz nebude....
    • Holt je krize a taky omezuji nákupy , Nejsem věřící ale církve by snad měly dostat zpět co jim bylo ukradeno , vy by jste snad nechtěla po zloději zpět své ukradené věci ???
      Zaprodali nás komunisté když svým znárodněním zničili národní kapitál , Lidé vždy sloužili za peníze za jakéhokoli režimu a za totáče byly volby větší šaškárna protože všichni museli povinně volit jedinou stranu a lidé žádné hodnoty nesměli vlastnit takřka vše bylo státní takže pokud nějaké nyní hodnoty mají vznikly před tím nebo posléze , pokud se někomu flákají děti je to asi tím že je nechá flákat , naše se tedy neflákají , nemají na to prostě čas.
      • Ano, ano, provokatér. Nutno idemtifikovat počítač a zapsat na seznam. Hochu, bude to bez soudu.
      • Já nedostal navrácen majetek po rodičích až jsem o něj žádal.Jednalo se cca o 15 mil.Kč,dodávkové auto Tatra,plný krám zboží a bylo to na okrese J.Hradec.,ale opět zašantročeno.Jinak doporučuji ,abyste psal férově a ne lži a překrucování.Píše vám člověk,který má vlastní mozek.A že se vaše děti neflákají ani se nedivím,když budou muset splácet dluh 2bil.Kč,opravdu nebudou mít čas.Člověče prober se.
        • Píši jak jsm to zažil , taky jsme po předcích kteří byli znárodněni a zkolektivizováni kromě zdevastovaných pozemků nic zpět nedostali , to je ale taky tím že ten majetek byl prostě za těch 40let projeden , z něčeho se režim financovat musel a to bylo právě z toho znárodněného majetku , že se děti neflákají je jedině dobře a dluh je průšvih a jak vidíte místo toho aby se šetřilo a schodek rozpočtu se postupně snižoval tak se plánuje zase jen rozhazovat a i nynější vláda kterou ani nikdo nezvolil rozhazuje jak protržená *13*
      • To je ušlechtilé,že chcete dopřát církvi tak začněte u sebe a odevzdejte jím celoživotní ůspory pro začátek,pak každý měsíc celou výplatu to církvi pro začátek bude stačit.Vy můžete žít ze vzduchu.Hodně zdaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Dávat kněžským podvodníkům nějaké restituce,tak na to tato rozkradená země nemá a mít nebude.Ta má pouze na co nejkrutější odporážení kněžských podvodníků na katovských mučírnách..
        • Nejsem věřící ale nemám nic proti církvím , pokud jim bylo něco znárodněním ukradeno má se jim to vrátit stejně jako všem ostatním okradeným , krást se prostě nemá a pokud se něco ukradeného najde tak vrátit je snad normální proces nebo ne ???
      • Proč vědomě lžete. Proč neříkáte pravdu. Chcete se někomu zavděčit. Proč tady píšete hrozné bláboly a ještě se schováváte do anonymity?? Proč?
        • A v čem neříkám pravdu ???
      • kozomrde korektore běž už do p.....
  • Správně, ale to, že se tak stane, "experti" moc dobře věděli. Reálné zdražení zboží se zastaví při nových zásobách na neskutečných 20%, a to jen v případě pokud koruna zůstane tam kde je! Za pondělí po Singrově argumentaci +0.40...
    • No co, zboží bude ležet na skladech a tržby spadnou. Nula od nuly pojed. Lidé si na vánoce nakoupili průmyslové zspotřební zboží a budou šetřit i na jídle, obchiodníci si hodně rychle přestanou mnout ruce, začnou narůstat bankrtoy a lidé přecházet na státní podpory. A do toho začnou hamounit církve. Nasranost lidí se zvýší ale nic se jinak nestane. Impuls k revoluci musí někdo dát, ona spontánně nevznikne. Ale ten, kdo by zažehl tu jiskru, chybí. Komunisté jsdou dnes nejdemokratičtější, a nemohou ten impuls vyvolávat, protože jsou pořád stavěni do role čertů, tak si poklidně budou v opozici protestovat, zbytečně, a jenom se chechtat lidem, co si tenhle "blahobyt " vycinkali, tak at si jej užijí. Jako v "Pyšné princezně" : Lidé naříkají ! Ať naříkají, ale ať platí", hahahaha. Proč by měli komunisté být blbí a jít nasazovat krky za ty, kteří jim nadávají ??? Ať si sami bojují - sami jste ztratili, sami si hledejte...
  • A to ještě není všechno co kapitalisti dokážou. Já si myslím, že časem dojde k zániku euroatlantické civilizace.
  • Ono je vše tak jednoduché, že o tom ví i ten nejzaostalejší sedlák. Prostě když někdo produkuje a je milionář, má to zasloužené. Ale když je někdo milionář a neprodukuje nic, jen kšeftuje, půjčuje, a lichvaří, krade a t.p. čili neprodukuje nic, pouze parazituje na těch co produkují, musí nutně národ a společnost skončit, stejně jako strom či zvíře napadené parazity. To je prostě zákon přírody. A nikdo si neuvědomuje, že tím pádem skončí i všichni oni paraziti.......
    A pokud naši páni "hospodáři" co řídí tenhle stát si tohle nejen neuvědomí, ale nezačnou odparazovávat národ, bude zle...
  • Můžeme si zazpívat : teď už máme co jse chtěli...... *6*
    • No ano nyní již si tu každý může zpívat co chce , to za totáče byly některé písně povinné a jiné zase zakázané . pamatujete ??? *9*
      • No já nevím, jak kdo. Na vojně jsem byl v roce 62 - 64 u speciálních spojařů pro letectvo. Pokud nebyli lampasáci na dohled poslouchali jsme Luxembourk ve dne v noci v perfektní kvalitě zvuku navyřazených příjmačích Lambda 1. Zajímavé bylo, že nové písničky které tam hráli, byly většinou do české verze převedeny do 14ti dnů. Bylo to super a asi odměna za to, že jsme uměli jenom rusky. Asi byla autorská práva méně všemohoucí. Byla to do r.68 bezvadná doba. Celý život jsem antibolševik, jenom nic nepřekrucuju.
        • Já byl v 80 na vojně a na učebně jsem normálně poslouchal pořady s rockovou muzikou. Dobře si pamatuji, ža tam zrovna byl pořad o AC/DC. No potichu to nebylo, a nikomu to nevadilo. Dělal jsem spojaře a chodil na stálici. A to jsem měl příbuzné na západě od 68.
          • No já byl na vojně v 89 a naše gumy se jen třásly na rozkaz aby nás mohli poslat potlačovat demonstrace ani nevíte jak jsme se všichni báli že budou chtít abysme někde stříleli do lidí , nikdo jsme nespal a přemýšlelo se co budeme dělat až se to stane , nikomu bych to nepřál dostat se do té situace *13*
  • Všechny politické strany ,které se po komunistech prolhali k moci a tuto zemi zbídačovaly je třeba brát jako vlastizrádné a zločinecké organizaceProto všechny straníky těchto vlastizrádných stran brát jako zločince zralé na co nejkrutější odporážení na katovských mučírnách.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Jedině tak se Česko může zachránit před státním bankrotem a následným odsunem Čechů do Izraele k odporažení Araby.Česko si pak rozparcelují naši věřitelé.Tedy Židé a Němci.To už vybitým Čechům vadit nebude.A těm,kteří už mají konta v zahraničí a domy na Floridě,také ne.
  • Teda čtu níže uvedené příspěvky svědka a musím říci, že již dlouho jsem se nesetkal s tak zapáleným až fanatickým ideologem. Soudruzi z ODS mu zřejmě řádně vymyli mozek a svědek nyní bezmezně věří všemu, co mu oficiální propaganda na Nově nakuká..
    • Nevěřte tomu že věřím všemu , a na bednu skoro nekoukám , jen mám pár osobních životních a rodinných zkušeností , zdaleka si nemyslím že tady je vše ideální to určitě ne , ale tento režim jako takový funguje daleko lépe a historicky úspěšněji než ten minulý viz . německo východní versus západní ono se těžko něco staví zpět na nohy když se to 40let cílevědomě rozbíjelo *13*
      • historicky nemame ani tak bezne veci jako je neotravene zradlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit