Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já budu mít útlum, akorát po probdělé Silvestrovské noci. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nevíte někdo proč tomu tečkovi či svědkovi říkají kozomrd?
    • Myslím že ten tečka je chudák kterého prý znásilňoval vlastní otec už od dvou let, to muselo být strašné, a jeho máma prý šlapala chodník, prostě strašné dětství, lituji ho! On si dává stále jiná jména jednou je tečka potom zas svědek atd. má těch nicků asi 50 ale to je proto aby ho někdo nepoznal, nepřepad a znovu neznásilňoval. Prý žije v nějakém domku na spadnutí a tak má strach, pro dnešní lupiče a morální zvrhlíky není nějaký zámek nebo plot žádná překážka.
      • Ne strach nemám a žádnou tečku neznám takže nemohu sloužit , mimochodem dětství jsem měl nádherné navzdory režimu , zasloužili se o to mí prarodiče kteří dokázali docela dobře režim odstínit , problémy začaly až ve škole když jsem se začal v občanské nauce ptát proč sovětští vojáci stříleli po tátovi v Praze u rozhlasu a vedle něj postřelili těhotnou holku , to se vám tu Zuzko dnes už snad doufejme nestane *13*
        • je to on..... kozomrd
        • Jo jo jsi to ty tečko, takový blb se pozná hned!! *12* *12*
          • Ty obrázky to má být podpis , nebo co ? Tečku neznám , jen tu na slunéčku sedmitečném ,
  • Ekonome, přečti si Marxův Kapitál a bude Ti vše jasné. Toto vše je zákonité a v kapitalismu zcelka běžné. Druhý materiál, který to vše objasní je knika Naomi Klein: Šoková terapie ta lidsky odpoví i proč je tomu tak. *5*
  • Přestaň chválit komunismus, bylo sv*nstvo jako nacismus.
  • Hlavně nezapomeň uvázat psa, aby ti neshrnul koberec. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit