Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Troch poesie nikoho nezabije:

Odin, dva, tri četyrje, pjať, vyšel Putilín poguljať.
    Vdrug ochotnik vyběgajet, prjamo Putilína streljaět.
    Pif, paf, oj, oj, oj, umirajet Putilínok moj.
    Otpravili Putillína domoj, pokazalsja on živoj.
    • Eto naš bolšoj fašíst Putín!
  • Putin je suverénně největší fašista na světě!
  • Jsem fašista a nesnáším slušné lidi! Nesnáším všechny, kteří se mi neklaní!
  • ... bože, jak bych to ocenil, kdyby primitiv BIJEC byl trochu měně bezmocný, hrozně nudí :)))
    • nečekej od rusáka byť krapet inteligence
      • ... když já tak rád pomáhám bezbranným opuštěným poplivaným duševně postiženým :)))
        • fašista poplivaný Rus je opravdu duševnš postižený?
          • ... si píííííča :))
          • ... starej se o sebe, tvé teorie mě nezajímají, nemám potřebu zde tláchat pořád :)))
            • soudruhu, soudruhu,
              seš zase velice trapnej!
          • ... já nediskutuji o jasných věcech a už vůbec mezi póvlem netrávím denně hodiny :)))
            • takže utíkáš od rodičů a manželky na internternet...
  • ... na ukázku lidské tuposti BIJCE se pokaždé těším, úplně bezmocně blije pokaždé stejně :)))
  • ... tupec BIJEC nechodí do marketů, protože nedovede ani odemknout nákupní vozík :)))
  • Ona si ta šílená loutka mrs. Clinton neuvědomuje že když bude takhle dál plkat že třetí světová válka- atomová může mít nezvratné ničivé následky pro všechny obyvatele naší nádherné planety Země. Tak jako níže uvedení komentující neví která bije. Až bude bít a spadne jim, vám něco na palici. To se pak nedivte když to sami vyvoláváte. Ať si Rusko dělá co chce na svém území. Každý ať se stará "prvně" o svůj pořádek doma... Nevnímám že by provokovalo tak jak zbytek toho "bohatého", bohužel chudého duchem zbytku světa. Kdo to pak sepíše jak pár šílenců chamtivých egoistů a nemyslících blbečků psycho svými provokacemi pro "někoho"zničili tak nádherný svět? *7* *12*
    • ... slovo loutka od podvraťáka jako ty sedí dokonale, pitomečku :)))
  • ... primitiv BIJEC nikdy nepochopí, že mi úplně stačí plivnout ubožákovi do tupé držky :)))
    • Jo. Chlív sní svůj velký sen že plive, fackuje, napadá kohokoliv. Se prober. V reálu by se ti každý vysmál.Spíš tě absolutně ignoroval. Takže tady je místo na kopání do tebe chlíve.
  • Tady bude mít ruskofašistická ambasáda problém. Celý svět ví, že je Putin fašista, a Hillary je antifašistka. Ti dva se tady nikdy nedomluví...
  • V Amrdólii další tornádo sfouklo pár dřevěných domečků a Amrdólů. To se v Rusku stát nemůže, pan Bůh totiž dobře ví, proč to dělá. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit