Přejít na výpis diskuzí
I Hillary můžete mít rádi. Putin ji ale nesnáší
11.8.2016 | Pavel Jégl
181 příspěvků
-
zdar stalinisté, jakpak jsme se vyspinkali ? akorát jdu ze zaměstnání, vzal jsem si volno, práce bankovního ředitele se my opravdu líbí
-
Selským rozumen - volby v EUUSA nemají s myšlenkou demokracie NIC společného. Je to divadlo pro američany. Fakticky o kandidátech a volbách rozhodují partaje a volitelé, ale především ti co mají dost peněz na prosazování svých sobeckých zájmů cestou příspěvků pro kandidáty. Ta paní Clintonka by neuspěla v v posledním kmeni Brazilských indiánů. Lže a podvádí vlastní voliče a nalepila na sebe lumpy, kteří ji platí to volební dovadlo. Stejně jako kdysi v Římě - chléb a hry. Hry jsou volební taškařice, superplacené sporty a chléb kradou všude po světě. A ten protikandidát " má prachy " a to je asi vše. Že by se v něm shlédiĺ Bureš?
-
-
Zato Putilína volí 99,9 % voličů, že. A kdo nevolí, jde na Sibiř a volí za něho náhradník. Kolik ti za ty kecy na ruské ambasádě platí? Nebo to děláš je za stakan vodky?
-
-
... tupost BIJCE je zárukou, že tím primitivem bude kdokoli vždy vytírat podlahu jako já :)))
-
... moje IQ 65 vás všechny rozmázne, pitomečkové :)))
-
-
... co bys za to dal, ty zdegenerovaný primitive, nevysiluj se, již tě fakt totálně jebu :)))
-
-
... myslíš do mého vyběleného řitního otvoru :)))
-
-
... rozlučka s absolutním primitivem internetu: ty, ubohý debílku, máš vybělený mozek :)))
-
-
... mozek mám taky vybělený a pak mám genitální bradavice a hemeroidy, jsem holt takový kryplík. Též mě někdy moji spolužáci na vysokých školách, studuji jich více najednou, říkají kapslík, kvůli tělesné slabosti ale prát se budu kdykoliv a s kýmkoliv až do roztrhání těla. Děkuji :)))
-
-
... kvůli neškodnému primitivovi jako ty nikdy nemyslím, ty tupý potomku krysy a želvy :)))
-
-
-
-
Já vyjdu s každým, ale třeba na dovolenou bych s Hillary nebo Voloďou jet nechtěla. Ale s Milošem v gumovém člunu, to by bylo jiné kafe! To bych neodolala. S Kimem bych se asi taky domluvila.
-
-
... jsi dokonalej čukáááááááááček :)))
-
-
že by zdejší obecný prasič stránek zalezl domů do chlíva, našel si kousek prochcané slámy a ulehl? Rypákem pěkně do chcanek? Marné romantický prasečník je prasečník.
-
-
... jo, jo, je nabíledni, že navždy zůstaneš nejprimitivnějším póvlem na zeměkouli, blbe :)))
-
-
dearputin.com
-
-
dearhitler.ru
-
-
... je zde primitivnější póvl, než jsem doufal, svou misi jsem splnil, čau, BIJEC nemá ptáka :)))
-
-
ahoj
-
-
... čau, nedej se :)))
-
-
ale ty prý dávaš. Tuhle jsi tady sliboval kuřbu. Pak se tu psalo že objíždíš svoji zparchantělou matku. Ty bys moc rád dal, ale není komu.Prase netáhne,co?
-
-
... jsi potkan, vřele děkuji za seznámení s poměry v kutlochu posledního blba :)))
-
-
-
absolutně souhlasím
-
-
zdar brácho *3*
-
-
... zdar :)))
-
-
-
Že Rusko jen za poslední rok přijalo 1 200 000 uprchlíků, to se u nás nedočtete, a o tomhle už vůbec…....
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemecka-rodina-opustila-svoji-zemi-kvuli-uprchlikum-A-ted-se-podrzte-kde-pozadala-o-azyl-448430 -
-
dobrá práce soudruhu vymatlanče *15* *15*
-
Tohle se leckomu nebude číst lehce…....
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Takze-pani-Sabatova-jdete-do-riti-A-vy-pane-knize-s-proflaknutou-slapkou-Hovori-zachranar-448462 -
-
... nikdo to kromě vidláka jako ty číst nebude, moulo :)))
-
-
to že neumíš je tvůj problém pobudo........
-
-
... mám víc IQ než celá tvá sparchantělá famílie dohromody, zdegenerovaná trosko :)))
-
-
chacha tak tak to je? Ale přeci zparchantělou matku máš tady jedině TY.Navíc ji prý i pícháš.Zdegenerovaná familie je jen u tebe v chlívku špíno.
-
tvoje rodina soudruhu už dávno hnije v půdě ty špíno z bordelu *1* *1* *1*
-
-
... omyl, ubohý balíku, že na to se*u jako na tebe, je má velká radost :)))
-
-
*16* *16* *16*
-
určitě tvé IQ sklenice vody tomu napovídá *7*
-
-
-
-
-
-
já ji nemám rád *16* *16*