Iluminát, zednář, nebo loutka Robohitlera?
-
Soroš se pořád do něčeho se-re, podle toho ten globální svět taky vypadá, ale sázím na rytíře slunce Orkána ! *1* *1*
-
Slizák co plati slimatizaci Evropy.
-
-
víme BTW, slimatizaci
-
zdarec očichávači kalouskovi řiti *15* *15* *15*
-
-
Fuj, to je ale ošklivej dědek.
-
Rozhovor so Sorošom, ktorý sa ho pokúsil ututlať
https://www.youtube.com/watch?v=UfobXBDCfPI
https://www.youtube.com/watch?v=TxESvNFl9lg
SOROS SA NABALIL NA HOLOKAUSTE
https://www.google.sk/search?q=SOROS+SA+NABALIL+NA+HOLOKAUSTE -
Kdyby chtěl opravdu Africe pomoci tak staví školy tam.
-
"U nás je jméno George Sorose také již pevnou součástí slovníku té rozlobené části společnosti, která si libuje v dezinformačních zpravodajských webech a sdružuje se kolem kontroverzních politických stran, jako je například SPD Tomia Okamury."
.
Ta zapšklost, nenávist a neobjektivita některých médií by se měla trestat zákazem činnosti na omezenou dobu. Při opakování nastálo.
Podobně teď poslouchám na Radiožurnálu další ze štvavých "rozhovorů" s nějakým politologem. Kolikrát už jsem tam slyšel, jak je Trump hrozný. Skoro by měl člověk pocit, že se USA zítra musí rozpadnout.
Už je toho opravdu dost. Jen se divím, že se sami před sebou nestydí. -
... delirium zprávy.tiscali.cz je dokonáno :)))
-
Dobrý den ve spolek. Žádný člověk nemůže být svatý pokud využívá neziskové organizace. Neziskové organizace jsou jako infiltrátoři z Agrofertu. Není divu, že jednu takovou českou neziskovou organizaci člověk v tísni vyhodili z Ruska. Jinak je to článek plný plků k ovlivnění masy lidí. Však se také v tomto článku píše o tom jaký je Soros zastáncem lidských práv a svobod médií - které si může každý miliardář koupit (např. Babiš) a ovládat s nimi kde koho. Je to vlastně taková podpora zločinu pro oligoarchy. Soros je hlavním zastáncem práv elit, nikoliv obyčejných lidí. To musí napadnout každého myslícího člověka se všeobecnými znalostmi. Pokud Soros nemá v lásce diktaturu a komunismus a dává zelenou pro svrhnutí vládců těchto zemí, tak to není čistě demokratického rázu s cílem jim pomoci. Však jsme také byli v minulosti svědky takových rozvratů zejména v Libyi a v Jugoslávii. V Lybii jsem pracoval 20 let a mohu říci, že za diktátora Kaddáfího Lybie vzkvétala. Bylo tam dostatek práce i pro Čechy a slušně jsme si vydělali. Tuto zemi si pamatuji jako mírumilovnou. Rád jsem se do ní vracel. Co se stalo po svrhnutí vůdce byla čistá genocida. Občanská válka, totální masakr, kde se bratr vraždil s bratrem. Byl to nechutný výsledek těchto liberálních demokratů. Bravo!!! Jugoslávie, země diktátora Miloševiče, který svými tvrdými praktima naštval svět.:-))
NATO svrhla Miloševiče defakto do dvou hodin. Náletami stíhaček a bombardováním. Válka tedy dále pokračovat nemusela, ale NATO dostalo příkaz, aby lidi vystrašily. A víte jak to udělali? Rozstříleli školní autobus s dětmi, které jeli ráno v tu dobu do škol se vzdělávat. To byla politika liberálních demokratů. Ať mi tu nikdo netvrdí, že je Soros ochráncem lidských práv a svobod!!!!
-
já jsem mocný Novorosijec a jura také
YEAH !!!!