Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nedůslední jsme , když ještě žiješ  kriple.
  • Omlouvám se za pozdní odpověď, ale za svůj komentář jsem byl na týden zablokován. Nemám proti tomu chlapci vůbec nic a naopak  dost obdivuju. Je to evidentně inteligentní člověk s přehledem a vlastním názorem. Bohužel se vracíme do doby, kdy každý sovětský člověk byl ideál všech idolů a kdo ze školáků si nedopisoval se sovětským pionýrem nebo komsomolcem byl podezřelý. Tenkrát to byla čistá propaganda a nakonec národ poslal bolševika do predele. Dnes se tomu říká korektnost s přívlastkem a je  to stejná špína. Poznal jsem Negry i Araby na vlastní kůži a jsem přesvědčen, že se nedokáží integrovat a chovat se tak, aby byli přijatelní pro původní obyvatelstvo, stejně jako toho nebyli za staletí Cikáni.
  • KIMCID

    Tohle není demokratické ani omylem.Nebudete moc ani napsat natož myslet diskriminačně.To je Orwellovské a to vidí každý rozumný a slušný člověk.


  • a tak ten Mengele se s někým popral v hospodě ? no to bylo určitě v té Osvětimi...- tak teď mi teprve došlo, jaká odporná zvěrstva proti lidskosti to spáchal !


    (třeba ta roztržená košile-to je bez komentáře!)


  • Pokud je toto opravdu Demokracie,pak to není zřízení,které potřebujeme.Český národ asi bude muset toto potměšilé období přetrpět.Dnes můžeme udělat jediné-archivovat skřeky těch ničemů abychom jim je pak připomněli.Pak,to je až budeme mít skutečně svobodu řídit své věci po svém.   

  • KIMCID
  • Obcane,víš vůbec o čem mluvíš? Pokud by sis někdy dal tu práci vyhledat si text Hippokratovy přísahy,tak zjistíš,že je jich celá řada.V tom původním textu lékař přísahá,že nikdy nebude operovat močový měchýř.Postupně se ten text měnil,až se v 70. létech až do 90.let přísahalo na socialismus.Takže každý lékař nad 50 let tuto přísahu porušil.Nicméně obecně vzato je principem té přísahy člověku pomáhat a neškodit,což se chápe a bylo to publikováno,že lékař neporuší tuto přísahu,poruší-li vědomě platné zákony,které by ho vedly ke konfliktu s touto přísahou.V praxi to znamená,že v souladu s lékařskou příésahou smí učinit trestný čin.To se občas děje v různých totalitách a je to považováno za vysoký projev etiky.

    Ale ať už jakkoli-lékaři nepřísahají ,že se nepoperou v hospodě,ani že nenamlátí tomu co si to zaslouží.     

    (Pokud se ten poslanec chvástal jak zatočí s Českým národem až jeho partaj naveze víc takových jako je on sám a ti pak sexuálně celý národ zprzní a rozvrátí celé jeho kulturní dědictví,že místo Čechů tu budou jen míšenci,pak ten kterému bys rád vzal diplom,bojoval i za Tebe.)

  • Jestli to byl opravdu "lékař", tak by mu měl být odebrán lékařský diplom.

  • tak sluníčkáři na seznamu už odhalili toho co propleskl feriho, je to prý lékař a hned ho demokraticky přirovnali k nacistickému lékaři Mengelemu, to už je síla co si ti eurofašisti dovolují


  • Ten Frodo nebo jak se jmenuje si nečistí zuby,proto mu krvácí dásně,tohle ho měli naučit rodiče,dělá si zbytečně ostudu že se s tím fotí.Možná proto dostal-seděl u stolu,kecal a smrdělo mu z huby!

  • Ale byl to perfektní tah  TOP navrhnout na poslance člověka jako je Feri. A také vyšel.  V současnosti je totiž v kurzu originalita a výjimečnost, někdy až provokativnost.  Hlavně mladí si v tom libují .

    Možná i proto byl tento chlapec zvolen. Jen si neuvědomil,  že svým zjevem, poněkud v našem prostředí neobvyklým i reprezentaicí neoblibené strany,  může provokovat mnoho lidí. Vidíme to i v internetových diskuzních příspěvcích. Často  až primitivních.  Napadení a rvačky z jakýchkoliv důvodů  byly, jsou a budou želbohu součástí našeho života. 

  • Tak svět nás tepe za toho Feriho! Za bývalého režimu byl zákon o poškozování zájmů republiky v zahraničí.Možná že už neplatí,ale zmetek,který pomlouvá svou vlast v cizině to není náš člověk,je to vyvrhel a renegát,který mezi námi nemá co pohledávat! 

  • josef.chmela

    Kdejaký hňup si říká doktor. Zvláštní doba.

  • Teď jste se prozradil, soudruhu Grebeníčku.

  • Dle několika nicků, co tady píší, když je někdo trochu jiný, zaslouží si, aby byl zmlácen. Zvláštní doba.

  • Mlátit lidi smí jenom Opilec Kalousek!!!

  • Jo myslíš Kalouska jak profackoval toho kluka?

  • Ono je to právě docela jinak.

    Toho poslance Feriho jsem nevolil a vůbec ho neznám. A tak jestli ho volili občané nebo ovce, to nevím.

    Zato vím, že zeMANa volily ovce. 😛

  • Opětovný souhlas pane Janáku. Kdyby si chtěl prohlížet staré letopisy - půjde do Národní knihovny.

    Zašel do sklípku, každý si trochu zavdal a pár facek je na světě jedna dvě. Když folklor, tak folklor.😛

    Samozřejmě si dělám legraci, ale nezveličoval bych to.

    Jenže jak se chce veřejně zviditelnit někdo, kdo to jinak nedokáže? Ale obléká se pěkně chlapec, to zase jo. 

  • Bohulibá, leč naprosto marná snaha pánové.

    Psychopati, vulgární přispěvatelé, lidé, kterým se hroutí osobní a profesní život a potřebují to ventilovat třeba urážkami v této diskusi je pořád hodně.

    Existují slova jako slušnost, takt, respekt - ale pro mnohé jsou to dnes symboly slabosti, ne společenské vyspělosti. Ale nikdo nám nebrání, abychom takoví byli.

    Buranství a vulgaritu přenechme buranům a sprosťákům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit