Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se, že někteří propagandisté a agitátoři z Kalouskova tzv. Demokratického bloku chtějí z kauzy "zmláceného poslance" udělat větší historickou událost než zavraždění posledního Přemyslovce v Olomouci.
  • Jedinný výsledek - už vím proč nebudu volit TOP-ku - pokud toto -píííííp - někdo dotlačil až na poslaneckou židli nemá absolutně nárok na můj hlas.


  • Nepoučitelný.Jo byla tady před lety taková hlupaňa.Jmenovalase Kateřina UA AU nebo též Biomasa. Před jednou demonstrací v Praze se pečlivě připravila, nechala se seřezat policistou když provokovala.Sice se dostala pak do sněmovny ale ....... je s ní celoživotní vyhlášená certifikovaná blbka. Ikona absolutní lidské blbosti. Nyní se peleší s nějakým Bursíkem, A dokonce má tu drzost kandidovat nyní do EU.Tady ten vyčuránek si užívá svých 7 minut na výsluní. A tato opilecká epizoda mu zůstane. Na celý život.Marné klasický TOPák, Kalouskovo písmo.

  • TheGGG

    hloupá hospodská rvačka bandy ožralů (z nichž jeden je náhodou známý politik provokatér z top 0,9) co skončila jednou kapkou krve mezi zuby a roztrženým tričkem, dostává víc prostoru než masakr stovek lidí (převážně křesťanů) na sri lance kde řádili muslimští vrahové, následovníci islámské ideologie... což očividně není po chuti novinářům moc rozebírat

  • josef.chmela

    Takový mentálně nedozrálý člověk mně nestojí ani za pohled, natož za facku. A že je z TOP09 - to už hovoří za vše.

  • Tak já tedy nevím, ale asi by si ten hoch měl uvědomit, že v našem prostředí působí hodně exoticky. S tou jeho kšticí vypadá jako atomový hřib. On to vlastně není žádný rasismus, jen provokuje okolí. V přírodě už to tak chodí. Je to stejný jako když vleze papoušek do holubníku.


    • Ale byl to perfektní tah  TOP navrhnout na poslance člověka jako je Feri. A také vyšel.  V současnosti je totiž v kurzu originalita a výjimečnost, někdy až provokativnost.  Hlavně mladí si v tom libují .

      Možná i proto byl tento chlapec zvolen. Jen si neuvědomil,  že svým zjevem, poněkud v našem prostředí neobvyklým i reprezentaicí neoblibené strany,  může provokovat mnoho lidí. Vidíme to i v internetových diskuzních příspěvcích. Často  až primitivních.  Napadení a rvačky z jakýchkoliv důvodů  byly, jsou a budou želbohu součástí našeho života. 

      • Omlouvám se za pozdní odpověď, ale za svůj komentář jsem byl na týden zablokován. Nemám proti tomu chlapci vůbec nic a naopak  dost obdivuju. Je to evidentně inteligentní člověk s přehledem a vlastním názorem. Bohužel se vracíme do doby, kdy každý sovětský člověk byl ideál všech idolů a kdo ze školáků si nedopisoval se sovětským pionýrem nebo komsomolcem byl podezřelý. Tenkrát to byla čistá propaganda a nakonec národ poslal bolševika do predele. Dnes se tomu říká korektnost s přívlastkem a je  to stejná špína. Poznal jsem Negry i Araby na vlastní kůži a jsem přesvědčen, že se nedokáží integrovat a chovat se tak, aby byli přijatelní pro původní obyvatelstvo, stejně jako toho nebyli za staletí Cikáni.
  • Jeden podnapilý občan se slovně navážel do jiných podnapilých občanů.

    Dostal po papuli.

    A je jedno, kdo to byl a kdo byli ti, co mu po papuli dali!

    Že neudržel rovnováhu a upadl na svod okapové roury

    a roztrhl si košili spolu s poškrábáním zad, není nic, co

    by nás mělo vzrušovat.

    • Opětovný souhlas pane Janáku. Kdyby si chtěl prohlížet staré letopisy - půjde do Národní knihovny.

      Zašel do sklípku, každý si trochu zavdal a pár facek je na světě jedna dvě. Když folklor, tak folklor.😛

      Samozřejmě si dělám legraci, ale nezveličoval bych to.

      Jenže jak se chce veřejně zviditelnit někdo, kdo to jinak nedokáže? Ale obléká se pěkně chlapec, to zase jo. 

  • Národní tragédie (nebo komedie?) cikán dostal pár facek....

    • kdyby to byl aspoň cikán,tak by sem tak nějak patřil,ale tohle je úplně cizí tvor,jakási naplavenina čertví odkud a ještě provokuje.


  • Dívám se na tu fotku a je mi na blití

  • " kdy až děsivé množství Čechů na internetu oslavovalo teroristu, který na Novém Zélandu vystřílel mešitu, v níž byly i malé děti."

    .

    Ano, je to děsivé, ale mnohem děsivější byl jásot muslimů (mnohem většího množství) nad mrtvými na Srí Lance. Nebylo by lépe, místa klasického českého sebemrstkačtví poukázat v článku i na toto? Ale to není moc "politicky korektní", že? Božínku kam vy novináři to chcete dovést? 

    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/sri-lanka-terorismus-utoky-masakr-krestane-islam-odplata.A190423_100318_zahranicni_remy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit